2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044694 بازدید | 684402 پست
انشالله سال آینده همین موقع نی نی بغلته عزیزم ، همه چی درست میشه این روزا هم ‌میگذره 

ممنونم عزیزم

انشالله 

حتما میگذره😘😘😘

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای من یکماه و خورده ای بعد تایم خالی بود که تونستم رزرو کنم .رویان فکر نمیکنم مرکز دولتی باشه چون ...

سلام،تازه پرسیدین قیمت پانکچرو؟؟؟من اسفند سال قبل پانکچر شدم حدودا ۴ونیم شد بدون انتقال ،با انتقال مهر ۱۴۰۰ حدودا ۸ تومان،یعنی اینقدر زیاد شده 🥺🥺

سلام دوستان ، من امروز پروسه ای وی اف رو شروع کردم. 

دو پریودی هستم ولی دکتر گفت از امروز دارومو شروع کنم .

اولین باره دو پریودی شروع کرد برام. فقط هم النوا داد و گفت 5پریودی باز برم. گفتم سینال یا گونال همراهش نمیدین گفت نه لازم نیست. توی داروخونه همون دکتر به ی خانمی  سینال هم داده بود.

دوستانی که النوا داشتن تجربتون چطوریه میشه بگین؟ باز هم باید النوا بگیرم یا فقط همین یکی رو فقط میدن؟بغیر النوا چی میدن باز؟

سلام دوستان ، من امروز پروسه ای وی اف رو شروع کردم.  دو پریودی هستم ولی دکتر گفت از امروز دارو ...

سلام ب سلامتی عزیزم النوا داروی خوبیه به بعضی ها بعد از یک هفته hcj و ستروتاید رو اضافه میکنن بعضی ها هم همراه همون النوا سینال هم مصرف میکنن من النوا با سینال داشتم بهتر از داروهای دیگه بهم جواب داد 

النوا رو از کدوم داروخانه و چند خریدی عزیزم

سلام،تازه پرسیدین قیمت پانکچرو؟؟؟من اسفند سال قبل پانکچر شدم حدودا ۴ونیم شد بدون انتقال ،با انتقال م ...

اا چه خوب بوده .بله هفته پیش از یکی از آقایونی که توی باجه ی صندوق پرسیدم گفت با داروها و سونو و.. ۱۸ تومن در نظر بگیر .حالا دیگه نمیدونم قیمت رو درست داد یا همینجوری گفت ولی قاعدتا نمیاد همینجوری یه عددی بهم بگه 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام دوستان ، من امروز پروسه ای وی اف رو شروع کردم.  دو پریودی هستم ولی دکتر گفت از امروز دارو ...

النوا خیلی هم خوبه .من توی هر دو پانکچرم داشتم سری اول تنها و بعد از یک هفته hmg رو شروع کرد ولی بار دوم همراه با النوا یک پود و یک اب hmg داشتم و بعد از ۷ روز و سونو مجدد دوز hmg رو متناسب با وضعیتم تغییر دادمثلا سه پودر و دو اب کرد 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام ب سلامتی عزیزم النوا داروی خوبیه به بعضی ها بعد از یک هفته hcj و ستروتاید رو اضافه میکنن بعضی ه ...

فدات عزیزم خیلی ممنون، آزادش رو گفت 8میلیون تاییدیه بیمه گرفتم شد 800.

فدات عزیزم خیلی ممنون، آزادش رو گفت 8میلیون تاییدیه بیمه گرفتم شد 800.

ااا چه خوب ..چه جوری تاییدیه گرفتین 

آهان با دارو و سونو بله حدودا تا ۱۲ تومان میشد منتهی قیمت حداکثر رو میگن 

بادارو و سونو ۱۸ تومن 😊 بله درست میکین  قیمت تقریبی و بیشتر هم  حداکثر رو میگن 

قربونت برم عزیز دلم خوبم خودت خوبی؟ اگر خدا بخواد باید رحم جایگزین بگیرم و برم برا انتقال به رحم ا ...

سلام نیلو جان ایشلا به زودی مادر میشی عزیزم بغلش که بکیری تموم این سختیا یادت میره 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..