2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044694 بازدید | 684402 پست
میزان استرادیول خون FSH AMH سونوگرافی پاسخ تخمدان به گونادوتروپین های تزریقی سن  تعداد تخ ...

ممنونم گلم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
به نظر من بد نیست که انجام بشه تا ببینیم خدایی نکرده مشکل ژنتیکی وحود نداشته باشه .منم مرکز و دکترم ...

ان شاالله برا شمام بهترینا اتفاق بیفته.

نه شانگهای رو تو مرکز جدید پیشنهاد دادن. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظر من بد نیست که انجام بشه تا ببینیم خدایی نکرده مشکل ژنتیکی وحود نداشته باشه .منم مرکز و دکترم ...

نوبت گرفتن در رویان  چه جوریه؟چقدر طول میکشه؟معطلی داره؟

مرکز دولتیه به خاطر همین میپرسم

راهنمایی کنی ممنون میشم

درخواستم رو قبول کنید راهنماییتون کنم

سلام نیلو جان خوبی ؟

خیلی وقته نبودی ، هی میخواستم ‌تگت کنم از احوالت جویا شم اسم کاربریتو‌ دقیق نمیدونستم ، کاراتو‌ چیکار کردی الان تو چه مرحله ای هستی ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام عزیزم خوبی براتون عکس رنگی رحم هم نوشتن؟ منم رویان از خانم دکترمصطفایی وقت گرفتم وقتم ۵ آذر ه ...

سلام عزیزم .به سلامتی ان شاالله . نه عکس رنگی قبلا داده بودم برام هیستروسونوگرافی نوشتن که انجام دادم .

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام. منظورم همینه پس خوب پیش رفته فعلا. فقط ماما همه کارا رو میکنه یا نه خود دکتر. بعد هر دفعه دکتر ...

من فقط فعلا یک جلسه ویزیت شدم توی این یه ویزیت دکتر بود فقط توی اتاق بعد دستورات و ... کارشناس که همون ماما هست می نویسه .اینجا هم تیمی هست و نمیدونم همیشه قرار با دکتر مصطفایی ویزیت بشم یا نه .حتی برای انتقال هم شنیدم ممکنه یه دکتر دیگه انتقال بده 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
نوبت گرفتن در رویان  چه جوریه؟چقدر طول میکشه؟معطلی داره؟ مرکز دولتیه به خاطر همین میپرسم راهن ...

برای من یکماه و خورده ای بعد تایم خالی بود که تونستم رزرو کنم .رویان فکر نمیکنم مرکز دولتی باشه چون هزینه هاش تقریبا مثل جاهای دیگه است کمی شاید ارزونتر اونم شاید چون من پرسیدم از حسابداری هزینه پانکچر گفت ۱۲ تومن مثل هزینه ای بود که توی بیمارستان بهمن پرداخت کرده بودم  

ان شاالله برا شمام بهترینا اتفاق بیفته. نه شانگهای رو تو مرکز جدید پیشنهاد دادن. 

مرسی عزیزم .ان شاالله .خوب خوبه ان شاالله با این ردش بهترین نتیجه رو بگیری 😍🤲🌷

بچه ها ان شالله همچین روزی قسمت همه منتظرا  من رفتم سونو ان تی و خداروشکر همه چی نرمال بود و د ...

خداروشکر 🤲 ان شاالله بقیه ماههای باقیمانده رو هم به سلامتی طی کنی 😍

سلام نیلو جان خوبی ؟ خیلی وقته نبودی ، هی میخواستم ‌تگت کنم از احوالت جویا شم اسم کاربریتو‌ دقیق نم ...

قربونت برم عزیز دلم

خوبم خودت خوبی؟

اگر خدا بخواد باید رحم جایگزین بگیرم و برم برا انتقال به رحم ایشون

دیگه قسمت این بوده

یکبار انجام دادم ساروگیتم افت بتا کرد

با دلای پاکتون برام خیلی دعا کنین

دیگه جونی برام نمونده 

اما توکلم به خداست 

خانمای باردار با کوچولوهای تو دلتون برام دعا کنین

خانمای منتظر تو دعاهاتون از خدا برا منم بخواین که لطفش رو شامل حالم کنه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
قربونت برم عزیز دلم خوبم خودت خوبی؟ اگر خدا بخواد باید رحم جایگزین بگیرم و برم برا انتقال به رحم ا ...

انشالله سال آینده همین موقع نی نی بغلته عزیزم ، همه چی درست میشه این روزا هم ‌میگذره 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش