2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044584 بازدید | 684400 پست
هزینشو ندارم.پیورگان دونه ای 3میلیون هست که 7تا میخام

ای واااای چه خبره؟؟؟خود دکتر گفت که هفت تا لازم داری ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام شروین‌جان‌چطوری خوبی؟گل پسرت چطوره؟همه چی روبه راهه؟خودت بهتری؟دختر من گریه نمیکنه اصلا فقط نمی ...

سلام.خوبی عزیزم 

ماهم خوبیم

کولیک پدرمو دراورده

شبا دو سه ساعت بیقراره و گریه

امپول دوماهگی رو اواخر هفته میزنیم

هنوز ختنه نکردیم

خودمم افتضاح چاق میشم تو شیردهی

زیاد خوردنی چاق میشم و شیرم زیاد

کم خوردنی شیر نمیاد

سینه هام سنگین شدن

😉

بچه هایی که تازه انتقال دادید و تو این ۱۴ روز هستید بیایید از خودتتون بگید ، روز چند انتقال هستید ، ...

سلام عزیزم من روز ۸ انتقال از صبح ک بیدار شدم خیلی دلم درد میکنه.

هرآن میگم میخوام پریود بشم.

بعدم خارش دارم نمیدونم عفونته یا شیاف.

منم دیشب یاسین خوندم  امشبم واقعه میخونم.

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
انشالله الهی آمین. انشالله به سلامتی نی نیتو بغل بگیری. مرسی گلم 

سلام سارا جان خوبی عزیزم .مگر قبلا مثبت نشده بودی ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
چهاردو روزه دوره پانکچر که هفتا آمپول مبشه.هرآمپول واسه دو روزه.پیورگان 600.میترسم آخرشم هیچی به هیچ ...

نه انشالله که اینبار نتیجه میگیری .کدوم مرکزی ؟

سلام بنظرم فقط دکتر میتونه تشخیص بده که قطع بشه یا نه من حدود دو هفته قبل از انتقالم برای اولین بار ...

سلام عزیزم ، دکتر زرنانی اطلاع دارید ویزیت انلاین دارن یا نه ؟ 

دو تا انتقال منفی داشتم کم کاری تیرویید دارم و TPO بالا 

دوست داشتم نظرشونو بدونم 

سلام عزیزم ، دکتر زرنانی اطلاع دارید ویزیت انلاین دارن یا نه ؟  دو تا انتقال منفی داشتم کم کار ...

سلام عزیزم فکر نمیکنم ویزیت آنلاین داشته باشه

در حال حاضر فقط بیمارستان محب کوثر تهران میتونی بری و از اپلیکیشن ۲۴ هم میتونی برای همین بیمارستان نوبت بگیری.

نیکان و گاندی هم میره ولی فقط مخصوص بیمارانی هست ک اونجا پرونده دارن.

محب کوثر منشی خیلی خوبی داره بنظرم تماس بگیری راهنماییت میکنه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام عزیزم ، دکتر زرنانی اطلاع دارید ویزیت انلاین دارن یا نه ؟  دو تا انتقال منفی داشتم کم کار ...

منم تیروئیدم لب مرز کم کاری بود و لوکسین میخورم. آنتی تی پی او هم عددش بالا بود اگه اشتباه نکنم ۱۱٨بود. مشکل دیگه ای نداشتم بهم گفت اگر این انتقالت منفی شدی برای انتقال بعدی پی آر پی انجام بده

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام فرزی جون خوبی عزیزم ؟ نی نی چطوره ؟ الان چن هفته ای ؟ 😍

سلام گلم خداروشکر نی نیم خوبه هفته ی آینده برا چکاپ میرم.

الان ۲۵ هفته ام. هفته قبل واکسن کزاز زدم.

تو چطوری ؟۲۳ ای؟ دکترت مکمل و ویتامین چی بهت داده؟