2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044694 بازدید | 684402 پست

دوستان من خردادماه پانکچر شدم 15تا تخمک کشیدن که 10تاش بالغ بود ولی جنین تشکیل نشد چون کیفیت تخمکهام پایین بود.حالا دکتر گفته بیا با دارو خارجی امتحان کن.یکیش آمپول پیورگان.

کسی تجربه استفاده از این آمپول رو داره؟آیا واقعا دارو خارجی و ایرانی واسه پانکچر فرق داره؟؟پیورگان دونه ای 3میلیون بودجم نمیرسه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان من خردادماه پانکچر شدم 15تا تخمک کشیدن که 10تاش بالغ بود ولی جنین تشکیل نشد چون کیفیت تخمکهام ...

بله خیلی فرق داره ایرانی و خارجی

تو مطب بودم ، دکتر زنگ زد به داروخانه ای که باهاش کار میکنه گفت 

این ایرانی ها اصلا پاسخ نمیده خارجی بیار

یعنی میشه عشقم بابا بشه؟
بله خیلی فرق داره ایرانی و خارجی تو مطب بودم ، دکتر زنگ زد به داروخانه ای که باهاش کار میکنه گفت&nb ...

خیلی گرونه.کاش موسسه ایی جایی بود کمک میکرد به ماهایی که با ایرانی جواب نگرفتیم.

عزیزم من یکسال از زایمانم میگذره و حس میکنم هنوز عوارض داروهام مونده و دارم اذیت میشم.بدتر از همه ای ...

چیکا جان بحث‌ناشکری نیست فقط اینکه ما هم یه تایمی نیاز داریم که واسه خودمون باشیم.من بعد 3سال تلاش و سقط و زایمان و‌20روز‌بستری بودن دخترم تو nicu و‌کلی چیزای دیگه هنوز فرصت نکردم بشینم بیینم خودم کجای این داستان ها‌‌‌ بودم.و فقط کافیه حتی به تعریف بگی مثلا چهقد پوشک‌گرونه متهم میشی که مگه شرایط اقتصادی رو‌ندیده‌بودی یا بگی‌دیشب نشد بخوابم‌میگن‌مادذ شدن‌همینه سختی داره و‌بدتر اینکه میشنوی بقیه مادرا چیکار میکنن !!!من احساس میکنم همون یه 1ساعتی که کوچولوهامون رو‌کسی مراقبت کنه حتی یه حموم بی دغدغه کلی به آدم انرژی میده.مگه نه ما همه وجودمون بچه هامونن‌ اونم این دسته گلایی که به سختی به دست آوردیم.ایشالا که همشون عاقبت بخیر بشن

دوستان من خردادماه پانکچر شدم 15تا تخمک کشیدن که 10تاش بالغ بود ولی جنین تشکیل نشد چون کیفیت تخمکهام ...

مشکلتون چیه دوست عزیز .من پانکچر دومم پیورگان و پرگووریس استفاده کردم که برام جنین تشکیل نشد البته دلیلش مورفولوژی خیلی بد اسپرم بود

ولی دفعه بعدش با سینال و هاش ام جی از ۹ تا تخمک ۷ تا جنین تشکیل شد که البته یکیشون کیفیت نداشت و اوت شد

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
مشکلتون چیه دوست عزیز .من پانکچر دومم پیورگان و پرگووریس استفاده کردم که برام جنین تشکیل نشد البته د ...

پس دارو ایرانی بیشتر اثر کرده؟من کیست شکلاتی و اندومتریوزم و کمی تنبلی دارم.34 سالمه.شوهرم کاملا سالم

خیلی گرونه.کاش موسسه ایی جایی بود کمک میکرد به ماهایی که با ایرانی جواب نگرفتیم.

دقیقا خارجی ها رو اصلا بیمه بهش تعلق نمیگیره

همسرم همش به دکتر میگه مثلا hcg که ایرانیه بنویس میره پولش رو از داروخانه میگیره

البته داروخانههه با دکتر کار میکنه ها

داروخانه های دیگه نمیدن

یعنی میشه عشقم بابا بشه؟
دقیقا خارجی ها رو اصلا بیمه بهش تعلق نمیگیره همسرم همش به دکتر میگه مثلا hcg که ایرانیه بنویس میره ...

من بخاطر گرانی دارو نتونستم پانکچر کنم.پانکچر قبلیم ایرانی بود داروهام شوهرم کل پول رو داد ولی خورد تو حالش این سری کمک نمیکنه

پس دارو ایرانی بیشتر اثر کرده؟من کیست شکلاتی و اندومتریوزم و کمی تنبلی دارم.34 سالمه.شوهرم کاملا سال ...

ببین در ظاهر میشه گفت که تاثیرش بیشتر بود .من پانکچر دومم شهرستان بود و سوم رویان بودم

سیکل دومم کوتاه بود و سیکل سومم long stop 

و اینکه قبلش کلی مکمل مصرف کرده بودم 

نمیدونم حالا دیگه این موارد هم تاثیر گذار بوده یا ن

ولی خوب شرایط اسپرم هم بهتر شده بود

اگر دکترت فکر میکنه که تاثیر آمپول خارجی بهتره پس امتحانش کن

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
دقیقا خارجی ها رو اصلا بیمه بهش تعلق نمیگیره همسرم همش به دکتر میگه مثلا hcg که ایرانیه بنویس میره ...

یعنی داروهای خارجی آزادن ؟

پس دارو ایرانی بیشتر اثر کرده؟من کیست شکلاتی و اندومتریوزم و کمی تنبلی دارم.34 سالمه.شوهرم کاملا سال ...

فکر کنم خود آندومتریوز هم کیفیت تخمک رو کم میکنه

من بخاطر گرانی دارو نتونستم پانکچر کنم.پانکچر قبلیم ایرانی بود داروهام شوهرم کل پول رو داد ولی خورد ...

به دکترتون بگید آمپول ایرانی داخل سیستم ثبت کنه برید از داروخانه پولش رو بگیرید

هر سری که میریم پیش دکتر همسرم یاد گرفته هی میگه دکتر دوتا hcg وارد سیستم کن بعد میره حدود ۵۰۰ تومن از داروخانه میگیره

چرا وقتی این همه پول بیمه میدیم داروهامون رو آزاد بخریم

یعنی میشه عشقم بابا بشه؟