2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044699 بازدید | 684402 پست
دقیقا هم کلافگی همم حس و حال آدم ی طوری میشه ،اوففف خداکنه این روزا زود بگذره و هممون بچه دار شیم&nb ...

عزیزم من یکسال از زایمانم میگذره و حس میکنم هنوز عوارض داروهام مونده و دارم اذیت میشم.بدتر از همه این هستش که هیچکس از دردایی که کشیدیم خبر نداره فقط کافیه یبار غر بزنم یا بگم خستم، رگبار نصیحت به سمتم شلیک میشه که تو ناشکری که تو کفر میگی. ادم از دردش نمیتونه چیزی بگه

خداياشكرت....❤️ 
به من گفتن   ۴۵ درجه تزریق بشه و هوای داخل امپول هم لازم نیست گرفته بشه

امپولش اماده نیستامثه انوکساپارین بایدباسرنگ انسولین بکشیم،امروز ب من گفتن 45درجه بزن ولی سه روزپیش ک برای ای وی ای جی بستری شدم بیمارستان گغتن 90درجه بزن قبلش هواگیزی کن

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من امروز رفتم دکترسونو کرد گفت چهار شنبه برم برای پانکچر، ببخشید بچه ها دکتر گفت امشب یا فردا ...

سلام عزیزم فکر نکنم احتمال بارداری باشه چون تخمک که آزاد نشده . نگران نباش حالا باز بچه ها میان نظر میدن .

سلام دوستان خوبید..آمپول انوکسا رو ب شکم بزنم یا بازو اثررش بیشتره؟و چه ساعتی از روز باید بزنم؟دوتا انتقال قبلی ب شکم زدم نتیجه منفی بوده

ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢
سلام عزیزم ، والا به من قرص داده بود از ماه قبل میخوردم به نام آی پی 6 خیلی موثر هست در هایپر نشدن ...

عزیزم خوبی؟ب سلاامتی عمل شدی؟چنتا جنین داشتی.البته اگ دوس داری جواب بده🌹🌸

حدس میزدم مرکز مام باشی .نمیدونم چرا اینقدر روی  کیفیت تخمک تاکید دارن؟؟؟؟؟دکترت کیه ؟

دکتر علیرضایی عزیزم، ببین خودش هم بهم گفت برای گرفتن تخمک اهدایی تا چهل سالگیت صبر کن، اگر عجله برای بچه نداری، 

کلا نظرشون اینه تخمک خیلی مهمتره از اسپرم

عزیزم میشه بگید شما خودتون قبل پانکچر چه مکملایی مصرف کردید و چه مدت  سلنیوم هم که همسرتون مصر ...

من از همون مهر که شوهرم داروهاشو شروع کرد خودمم  سلنیوم ال ارژنین ال کارنتینین کیوتن ویتامین دی ای ملاتونین امگا ۳ بعلاوه رویال ژلی خوردم اینارو دکتر ننوشته بود تو‌همین نی نی سایت میدیم بچه ها میخورن دوزاشونو‌ یادداشت کردم خوردم 🥲 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
عزیزم میشه بگید شما خودتون قبل پانکچر چه مکملایی مصرف کردید و چه مدت  سلنیوم هم که همسرتون مصر ...

چون برا پارساله عکس ندارم متاسفانه ولی روش نوشته بود Selena+ عکس ی خانومی بود‌ روش با لبخند 

میدونم عزیزم. تازه حس میکنم نسبت به قبل یکم سخت گیری هاشون کمتر شده .یادمه چند سال پیش یه خانم ۳۸ یا ...

درسته واقعا 

برا سقط دکتر علیرضایی میگه سقط زیر سه ماه درصورتیکه مادر مشکل ایمنی انعقادی نداشته باشه از اسپرمه بعد سه ماه از تخمک

به من میگفت وقتی شوهر مشکل داره و تسه  بشه قلب که تشکیل بشه ی نفس راحت میشه کشید 

‌و اگه دی اف ای بالا بشه و تسه هم نشه بالای ۸۰ درصد زیر ۳ ماه سقط میشه 

الان دوستت در چ مرحله ای ؟

هیچی گفت میخوام با تخمک و اسپرم خودمون امتحان کنیم 

استاره جان متاسفانه امکانات همه برا تهرانه و شهرستانیا مث خودم انرژیشونو پولشونو تو مراکز ناباروری شهر خودشون خرج میکنن و خیلی هم کم نتیجه میده بعد میگن مثلا سه پانکچر ناموفق درصورتیکه واقعااا به نظر من اونا اصلا نباید حساااب کرد چون دستگاه و آزمایشگاه جنین شناسی شهرستان ضعیفه 

علیرضایی میگفت حتی صارم که ی مرکز خوب تو تهرانه دستگاه بلاست جنینشون ضعیفه و برا همین سه روزه انتقال میدن جنینارو خب معلومه آمار میاد پایین 

الان این دوستم سه بار شهرستان پانکچر کرده دوبار شوهرش تسه شده اگه همون بار اول ک منفی میشد اونجا میومد تهران الان اوضاعشون خیلی بهتر بود 

حالا براش دعا کنین چن روز دیگه پانکچر داره شوهرشم قراره باز تسه بشه 

سلام دوستان خوبید..آمپول انوکسا رو ب شکم بزنم یا بازو اثررش بیشتره؟و چه ساعتی از روز باید بزنم؟دوتا ...

آمپول انوکسا زیر جلدیه به شکم و بازو بزنی باهم هیچ فرقی نداره هرجور راحت تری فقط چون گاهی کبود میشه جاش شکم بزنی بهتره ک معلوم نشه 

من از همون مهر که شوهرم داروهاشو شروع کرد خودمم  سلنیوم ال ارژنین ال کارنتینین کیوتن ویتامین دی ...

پس حسابی تقویت کردید خداروشکر که نتیجه گرفتید عزیزم 

خدا دردونه اتو برات حفظ کنه ممنون😍😘

آمپول انوکسا زیر جلدیه به شکم و بازو بزنی باهم هیچ فرقی نداره هرجور راحت تری فقط چون گاهی کبود میشه ...

بازو هم همون نود درجه باید زد یا45درجه؟

ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢
سلام عزیزم بله من همسرم مشکل داشت  آزمایشی که مام دادیم مهرماه پارسال بود مورفو صفر تعداد ۱ می ...

بله دکترم اسرافیلیه. آره یه بسته جنین دارم تا ببینم خدا چی میخواد. مرسی عزیزم ممنونم با این شرایط اسپرم همه تخمکات جنین شد؟

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤