2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
من سه بار پانکچر شدم. دفعه اول داروم پرگووریس بود، دودفعه بعدی سینال.  آخرین ازمایشم ذخیرم 4.2 ...

ان شاالله اینسری حتما باردار میشین .🤲 🌷 کلا این پروسه پشتکار زیاد و اعصاب فولادی میخواد 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط یک جنین برام تشکیل شد 😭 سه روزه گرید ab که همون رو انتقال دادن یکشنیه 

ان شاالله با همین یکدونه نتیجه میگیرین و مامان میشین 🤲

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

خانوما ببخشید قرص استرادیول باعث دلپیچه و معذرت میخوام اسهال میشه ؟؟؟

از روز ۳ پریود ک شروع کردم اصن خوب نشدم ، الان جنین انتقال دادم خوب نشدم ... میخواستم بدونم کسی اینطور بوده  ؟؟؟ یا من مشکل دیگه ای پیدا کردم !

باداری با اعمال شاقه می دونم خیلی ها اینجوری ها ولی این حالت تهوع نداشتند ادم کلافه می کنه مگر چطور ...

عزیزم منم اصلا نداشتم گاهی صبح ها اونم موقع مسواک همین

خداياشكرت....❤️ 
خانوما ببخشید قرص استرادیول باعث دلپیچه و معذرت میخوام اسهال میشه ؟؟؟ از روز ۳ پریود ک شروع کردم اص ...

استرادیول روی من عوارض اش سردرد شدید بود مردم وزنده شدم

شادی صدام کنید
عزیزم منم اصلا نداشتم گاهی صبح ها اونم موقع مسواک همین

می دونم ولی چون فراوانی اش نسبت به خانمایی که تهوع  ویار دارند کمه آدم یه جوری میشه ولی اشتهام از دست دادم.خیلی کم می خورم.

شادی صدام کنید
استرادیول روی من عوارض اش سردرد شدید بود مردم وزنده شدم

من اینقد شرایطم بده که دکتر میگه باید بری پیش دکتر گوارش و ببینی میکروبی چیزی وارد بدنت نشده ، میگه استرادیول تا این حد عوارض نداره و اینک این شرایط برا جنین خوب نیست .

من سردرد خفیف دارم 

دعا کن خوب بشم .

من اینقد شرایطم بده که دکتر میگه باید بری پیش دکتر گوارش و ببینی میکروبی چیزی وارد بدنت نشده ، میگه ...

شاید بهت نمی سازه استرادیول یا داروی دیگه ای بهت نمی سازه اگه عوارض داروها نیست کاش اول مشکل گوارش تون حل کنید بعد درمانتون ادامه بدید

من سه دوره استرادیول استفاده‌کردم دور اول ودوم می افتادم روی تخت چندین ساعت می خوابیدم وقتی بیدار می شدم خوب شوه بود ولی نوبت مصرف بعدی ام بود

این وضعیت به هنین شکل ادامه داشت دور سوم که استفاده کردم دیگه سردزد نداشتم فکر کنم بدنم بهش عادت کرد

شادی صدام کنید
شاید بهت نمی سازه استرادیول یا داروی دیگه ای بهت نمی سازه اگه عوارض داروها نیست کاش اول مشکل گوارش ت ...

از روزی که استرادیول شروع کردم اینطور شدم ، قبلش انفولانزا داشتم گفتم شاید از عوارض اونه ، بعد دیدم نه اصن خوب نمیشم دیگه تنها قرصی که شروع کرده بودم همین بود .

نمیدونستم وگرنه فکری بحالش میکردم 

سلام عزیزم خداروشکر ایشالله همیشه خوب باشید پسرمن دندون دراورده دوتا🥰🥰🥰 وزن پسرم ۶ماهگی ۸۲۰۰بود ...

ای جانم😍😍مبارکش باشه

دختر من ۷ ماهگی ۷۶۰۰

اصلا شیر نمیخوره آره غذا میدم ولی شیر خوردنش بهتر نشده تو خواب روزی نهایت ۳۰۰ تا بعضی روزا ۲۰۰ تا

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
چشم گلم، من تقریبا از وقتی یادمه خیلی رعایت میکردم نه فقط بخاطر بارداری ، بخاطر سلامتیم ولی چندسال ه ...

ایشالا به زودی نتیجه بگیریم همه مون

درکت می کنم

چیزای ممنوع برای مردها چیه تو اصلاح سبک ؟

منتظر معجزه خداوند هستم...😊