2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044863 بازدید | 684416 پست
@سارادلارام     سلام خوبی ساراجون دخترگلتخوبه؟؟ چخبرا نی نی دندون دراورد؟؟ پسرمنم داره ...

سلام عزیزم قربونت خوبیم شکر خدا شما خوبین

نه هنوز درنیاورده اومده زیر لثش قشنگ معلونه ولی درنیاورده

دختر منم خیلی بیقراری میکنه

شما پسرتون چند کیلو بود ۶ ماهگی

من دخترم رفلاکس داره اصلا شیر نمیخوره وزنش کمه یکم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه میگن نبایدداروخوردتاجایی ک ممکنه نخورین وگرنه که خیلی خوب بود

چرا نباید دارو خورد؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام دوستان من از هفته نوزده حرکات بچه ها رو احساس کردم تا دیروز دو طرفم بالا پا میزدن از امروز صبح ...

سلام عزیزم خوبی من سر دخترم چند روز اینجور بودم چنان حرکت پاهاش رو تو واژنم حس میکردم از ترس میشستم تکون نمیخوردم خیلی پایین حس میکردم رفتم سونو بریج بود ولی بازم تغییر وصعیت داد ‌.  شما دوقلو بارداری الان چند هفته ای ؟ شما سرکلاژ شدی خدای نکرده لکه بینی نداشتی . منم دوقلو باردارم بخاطر هماتوم خونریزی و لکه بینی داشتم

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
بچه ها کسی اینجا با تخمدان پلی کیستیک و مورفولوژی پایین ای وی اف شده جدیدا

بله من خودم پلی کیستیکم مورفو‌ همسرمم ۲ بود روز پانکچر ۱ شده بود. ۳۰ تا تخمک داشتم ۲۵ تا جنین گریدA  چهار روزه فریز شد یک روز قبل از انتقال ذوب کردن شد ۵ روزه ۳ تا انتقال دادم پریروز منفی شد ازمایشم امروزم پریود شدم صبحم دارم میرم پیش دکتر ببینم چی میگه

سلام دوست عزیز من یه ماه دکتر برام دیدرژسترون نوشت که بعدش افتادم به لکه بینی. بعد از یازده روز لکه ...

سلام عزیرم خوبی؟؟آهان ممنون شاید آخه این اولین باره اینجور شدم.دیگه به خدا خسته شدم خدا خودش به دادمون برسه.عزیزم شما چیکار کردی من شمارو یادم میاد قدیما خواننده خاموش بودم.

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
سلام هنوز نرفتی انتقال؟ببین قبل انتقال سعی کن با قرص یا هرچیز دیگه ای پریودت منظم بشه.چرا دوماه دارو ...

سلام عزیزم نه والله خیرسرم قرار بود پریود شدم برم که اینطورشد.بابا همسر نمیداره بخورم میگه دوفاستون میخوری از بارداری جلوگیری میکنه من بهش میگم نه بابا این تازه بهتره تنظیم میکنه منم دوماه نخوردم این حال وروزم شد اره باید برم چکاب ببینم چی شده.بسلامتی زایمان کردی شما؟؟

سلام هنوز نرفتی انتقال؟ببین قبل انتقال سعی کن با قرص یا هرچیز دیگه ای پریودت منظم بشه.چرا دوماه دارو ...

عزیزم اولا که پریود میشدم خونریزی شدید بود.حالا یه سه چهارسالی خونریزی کمی دارم تازه پلی کیستیکم میگم یه وقت خدای نکرده ذخیره کم نشده باشه اینطور شدم؟؟

سلام عزیزم نه والله خیرسرم قرار بود پریود شدم برم که اینطورشد.بابا همسر نمیداره بخورم میگه دوفاستون ...

هنوز نه عزیزم.هفته 37ام.دوفاستون اتفاقا خوبه.من از شب 16تا25میخوردم که تا اون موقع اگه قرار بود طبیعی اتفاق بیافته میافتاد دیگه.منم حجم خونریزیم کم شده بود ولی چند جلسه بادکش روز 9تا19رفتم بهتر شده بود حالا نمی‌دونم تأثیر اون بود یا نه.بهر حال اول پریودت منظم کن.انشاله که خیره.