2777
2789

امروز خواستم حساب بانکی باز کنم

پول نقد میخواست که همرام نبود

بعد گفت از خودپرداز بکش

از قضا کارت بابامم که بهم داده بود جامونده بود تو خونه

به یکی از زنای کنار خودپرداز گفتم برام 200 تومن بکشه 

شماره کارتشو بده که به بابام زنگ بزنم و براش واریز کنم بهانه آورد که من نمیتونم بکشم

از یه مغازه ای که کنار بانک بود هم رفتم گفتم پول نقد داری گفت نه گفتم آقا اگه کارت داری ممنون میشم 200 تومن برام بکشی برای حساب بانکی لازم دارم پول نقد ندارم و کارتمم همرام نیست

گفت من کارت ندارم راست و دروغ گفتن شون بماند

حس خیلی بدی داشت دوستان

من از کسی توقع ندارم و درک شان میکنم که اعتماد نکنن 

اما خواستم بهتون بگم یک چیزی رو از این مسئله پیش اومده فهمیدم 

همیشه پول داشته باشید

ثروتمند باشید

مقداری نقد به همراه داشته باشید

اگر پول نداشته باشید هیچکس حتی یک لقمه غذا هم به شما نخواهد داد

با پول و ثروت و دانش اعتماد بنفس و عزت نفس خواهید داشت با ثروت بیشتر چیزها را خواهید داشت. 

خلاصه اینکه امیدوارم خدا هیچ بنده ای نیازمند به غیر از خودش نکنه. 

دوتا چیزی که میخوام بگم

1: همیشه گوشی تون 100 شارژ داشته باشه و بدون نت نباشه

2: همیشه پول همراه تون باشه

من قبلا اهمیت این دوتا چیز رو مثل الان درک نمیکردم. 

نظرتان محترمانه تون رو میپذیرم. 

کلا دنیا نه صفره نه صد 

میانه است

و همه چیز رو باید در حد میانه داشته باشی و در حد میانه جواب میده

دلم ۳ تا دختر میخواد اسمشون رو بذارم فلفلی و قلقلی و فسقلی چهارمی اگر اومد میذارم فنقلی😍🥰یه قدم برو عقب،آفرین فقط یه قدم؛اندازه یک پا دور شو از زندگی که فکر میکنی در حال انفجاره.میبینی؟فقط ذرت ها هستن که دارن میترکن تا یه پفیلای مشتی مهمونت کنن.زندگی انقدر بی در و پیکر نیست عزیزم.راستی مگه تو خدا نداری؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پول باشه که داشته باشیم دیگه

انشالله جیب همه پرپول باشه

ولی جالبه پول ندااشتی حساب برا چی باز میکردی؟ میرفتی فردا میومدی

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه🍀

پول باشه که داشته باشیم دیگهانشالله جیب همه پرپول باشهولی جالبه پول ندااشتی حساب برا چی باز میکردی؟ ...

میخواستم از کارت بابام بندازم توش نمیدونستم باید نقد بدم مقداری از قضا کارت رو هم جا گذاشته بودم 

پول باشه که داشته باشیم دیگهانشالله جیب همه پرپول باشهولی جالبه پول ندااشتی حساب برا چی باز میکردی؟ ...

میخواستم از کارت بابام بندازم توش نمیدونستم باید نقد بدم مقداری از قضا کارت رو هم جا گذاشته بودم 

عزیزم حرفتون درسته و از کسایی که کمکتون نکردن دلخور نشین، من خودم به شخصه در موقعیت مشابه همون اشخاص قرار بگیرم کمک نمیکنم چون دوبار اتفاقات بدی برام افتاد اونم بخاطر دلسوزیم و همین باعث شد بدبین بشم. ولی حرفتون واقعا دذست بود موافقم 👏

من چند ساله همینم، هم نقدی همراهم دارم هم همیشه قبل خرید رفتن موجودی کارت رو چک میکنم، چون دوبار نگاه نکردم و رفتم خرید موقع کارت کشیدن گفتن موجودی نداره ذوب شدم قشنگ

برای شارژ و..  هم موافقم

خب مغازه دار میخاست به کجا واریز کنه به همون جا

ایشون قرار نبودن واریز کنن چیزی گفتم اگه میتونن با کارت خودشون 200 تومن برام نقد بکشه از خودپرداز من بهشون برمیگردوندم