2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
مرسی عزیزم واقعا ممنونم ، انشاله برای هیچ کس پیش نیاد انشاله همه دوستان بارداری های سالم و راحتی تجر ...

الهه جان ان شااله که زودی روبه راه بشی و پشت بندش دلت با یه معجزه قشنگ شاد بشه.

سلام دوستان تهرانی ازتون خواهش میکنم اگر دکتر زنان خوب دلسوز کاربلد میشناسید برای کنترل روند بارداری به من معرفی کنید مریض دکتر متینم خیلی ازش بد تعریف میکنن استرس گرفتم🙏🙏🙏😥😥😥

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان من از هفته نوزده حرکات بچه ها رو احساس کردم تا دیروز دو طرفم بالا پا میزدن از امروز صبح ...

سلام عزیزم منم همینطورم گاهی پایینه گاهی بالاست  گفتم حتما حرکات دست و پاشه چون یک شنبه سونو بودم گفت هم جفت بالاست هم جنین بیشترم همون پایین حس میکنم البته من جفتم قدامیه قبلش بصورت لرزش فقط حس میکردم حرکات رو از دیشب واضح حس کردم 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
اگه پرولاکتین بالا باشه ولی با دارو کنترل شده باشه نیمنویسن ؟ برای من بالا میره ولی با دارو ‌کنترل ...

بالای هزار بود؟ نمیدونم من تو نت خوندم بالای هزار باشه معمولا برا برسی غده هیپوفیز مینویسن. قبلا ۶۰۰ بود با دارو پایین اومد. اونموقع ننوشته بودن

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سابقه داشتی الان چند یبار دیگه ازمایش بده

قبلا ی بارم داده بودم ۶۰۰ بود ک با یه دور دارو پایین اومد کامل. ولی این دفعه ۱۸۰۰ و خورده ای شده . نمیدونم دکتر دوباره بنویسه یا نه. ولی  فک کنم پایین اومده باشه چون یک روز در میان نصف قرص داده بود قبلا هفته ای ی قرص بود فقط

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دوستان ملینهای قوی چی خوبه براجلوگیری ازیبوست،کیوی والوبخاراوانگوروگلابی روغن زیتون انجیره دیگه چی خ ...

من شربت لاکسی ژل میخوردم بعد هر وعده غذایی. خوب بود برام

بچه ها ممکنه با سه تا تخمک کسی هایپر بشه؟

از یک هفته پیش که پانکچر کردم هنوز درد تخمدان هام خوب نشده

امروز که بیشتر هم شده ، فکر کنم به خاطر ضربه دیشب دست همسرم تو خواب

امشب حس میکنم شکمم بزرگ شده، همسرم هم میگه اره بزرگ شده

یکشنبه انتقال دادم دکتر هیچی نگفت وقتی سونو کرد

ممکنه هایپر شده باشم؟

یعنی میشه عشقم بابا بشه؟

سلام دوستان یه سوال دارم ممنون میشم جواب بدید

من ۱۶ مهر هیستروسکوپی شدم یک هفته بعداز هیستروسکوپی  قرص پروژسترون رو بمدت ده روز مصرف کردم  تا پریود بشم و برم برای انتقال.چون من بدون قرص 

پریود نمیشم ..دوستان من الان حدودا دو هفته اس قرص

پروژسترون رو قطع کردم ولی پریود نشدم خیلی نگرانم و استرس دارم به نظرتون چیکار کنم تا زودتر پریود بشم ؟

چون سنم بالاست نمیخوام بیشتز از این انتقالم عقب بیافته

ممنون میشم راهنماییم کنید🙏

الهی و ربی من لی غیرک
بچه ها ممکنه با سه تا تخمک کسی هایپر بشه؟ از یک هفته پیش که پانکچر کردم هنوز درد تخمدان هام خوب نشد ...

عزیزم خاطرت هست موقع سنو فولیکولات چندتا بوده؟ به تعداد تخمکی که میکشن فقط ربط نداره ،من با ی تخمک هایپر شدم ولی قبل عمل فولیکول زیاد داشتم.زیاد نگران هایپر شدن نباش مصرف پروتئین و مواد شور و دوغت رو بالا ببر. بزرگ شدن شکم مال داروهای هورمونی هم هست. اگر موقع تکون خوردن حس میکنی که اب داخل شکم و پهلوت تکون میخوره یا پوست شکم و پهلوت داره کشیده میشه هایپر شدی. درد تخمدان هم هنوز طبیعیه چون دارو میخوری و خوردی هنوز تخمدانات فعالن. گلم نگران چیزی نباش. انشالله که بارداری و همه چیزم به خوبی پیش میره

نمیدونم والا عزیزم من خیلی امید داشتم ک حداقل یه جنین با کیفیت برام تشکیل بشه فکر نمیکردم داروی خارج ...

منم همینطور بودم ولی چه کنیم اینطوری برامون پیش رفته، امیدوارم هرچه زودتر هممون نتیجه خوب بگیریم

بچه ها ممکنه با سه تا تخمک کسی هایپر بشه؟ از یک هفته پیش که پانکچر کردم هنوز درد تخمدان هام خوب نشد ...

سلام عزیزم شما هنوز علامت همون سینه درده من سینه هام خیلی درد میکنه به نظرتون طبیعیه دیگه هیچ علایمی ندارم شما دارو چی استفاده میکنین 

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
چسب بزن رو بازو به دکترت بگو ببین بلده، همیشه ضخامتت کم بوده یعنی؟  گاهی هیسترو هم میکنن برا ضخ ...

خودم هم میگم  با پچ استرادیول و استرادیول خارجی امتحان کنم ببینم ضخامتم بالا میره

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
بالای هزار بود؟ نمیدونم من تو نت خوندم بالای هزار باشه معمولا برا برسی غده هیپوفیز مینویسن. قبلا ۶۰۰ ...

منم دکتر غدد بهم‌گفت اگه لازم نبوده این همه سال چرا گابرگولین خوردی ،آخه من چندین ساله میخورم ولی من فکر میکنم کلا وقتی گابرگولین خورده نمیشه برای اونایی که پرولاکتین بالا دارن بعد یه مدت دوباره عود میکنه

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
واکنش بدن هر کسی به هورمونها متفاوته یکی عالی به پرگووریس جواب میده یکی هم مثل من جواب نمیده. ولی مق ...

بله عزیزم درسته..منم باید برم پیش دکترم ببینم چی میگن خیلی ممنونم 😘

خداروشکر گلم ک طبیعی باردار شدین ان شا الله بسلامتی❤❤

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏