2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
فدات گلم بهمچنین، یادم نیست تو چه مرحله ای بودی ولی امیدوارم تو هرمرحله ای هستی بهترین نتیجه رو بعدش ...

ممنونم 🌷🌷

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
شاید اثرش مونده میگم یه بی بی چک بزن .شاید نی نی داری . 

بلاخره مشکل برطرف شد و پریودشدم 😉

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها خوبین؟ من آمپول های  ivfرو شروع کردم از روز سوم پریود.روز چهارم رفتم آزمایش کاریوت ...

سلام عزیزم .ببخشید میتونم جسارتا بپرسم هزینه آزمایش کاریوتایپ و ایمنی چقدر شد؟

خدا رو شکر سایت درست شد بچه ها پنج شنبه رفتم دکتر به دکتر گفتم با سیکل نچرال هم ضخامتم  بالا ن ...

استرادیول خارجی یا prp امتحان نکردی؟

سلام من ازمایشم منفی شده .پانکچر دومم انتقال سوم .دیگه جنین ندارم .از تمام دنیا متنفرم     ...

خیلی برات متاسفم کاملا درکت میکنم ان شاالله خدا به دلت آرامش بده و بزودی شادت کنه .🤲🤲دقیقا مثل منی دوبار پانکچر و سه انتقال منفی داشتم 😔😔

بچه ها روش شانگهای چیه ؟ برای چه افرادی مناسبه ؟

توی دومرحله تخمک کشی انجام میشه دوره اول باداروهای سبکتر مثل کلومفین و ... دوره دوم داروها قویتر میشه .بیشتر برای کسایی که ذخیره تخمدان پایینی دارن استفاده میشه .

بلاخره مشکل برطرف شد و پریودشدم 😉

سلام عزیزم . تصمیم‌گرفتی که دوباره پانکچر کنی ؟ سری قبل با سینال اف جلو رفتی رادیس جان ؟

من ۱۷ ام که بیاد سه ماهه پریود نشدم ولی خب عوارصش بده پا درد گرفتم 

خدای من خدای معجزه هاست . 
سلام عزیزم .ببخشید میتونم جسارتا بپرسم هزینه آزمایش کاریوتایپ و ایمنی چقدر شد؟

ببخشید من‌جواب میدم‌من و همسرم بیمارستان عرفان کاریوتایپ  دادیم شد ۱۸۰۰ یا ۱۹۰۰ برای هر دومون  البته بعدش بیمه ۷۰ درصد رو پس داد 

خدای من خدای معجزه هاست . 
سلام دوستان،اگه درموردپردنیزولون اطلاعات دارین لطفاراهنماییم میکنین؟چجوری بایدقطع بشع چندروزقبل انتق ...

دکتر من روش قطع کردنش رو اینجوری میگفت مثلا من دوتا در روز مصرف میکردم ۵ روز قرص عصر رو نصف میخوردم .بعد ۵ روز دیگه قرص عصر و نمیخوردم فقط صبح بود بعد از اون ۵ روز قرص صبح رو نصف میخوردم و بعدقطع میکردم 

خانمای که امپول پروزسترون استفاده میکنید از چند هفته پرولوتون جایگیزین شد؟

من از یک هفته قبل انتقال پروژسترون زدم تا هفته ۶ که دکتر قطع کرد به جاش شیاف هر ۱۲ ساعت کرد

شادی صدام کنید
ببخشید من‌جواب میدم‌من و همسرم بیمارستان عرفان کاریوتایپ  دادیم شد ۱۸۰۰ یا ۱۹۰۰ برای هر دومون & ...

مرسی عزیزم که جواب دادی .من سقف بیمه ام پرشده انقدر آزمایش و ... دادم 😬🤦‍♀️ بعد شرایط خاصی داره برای انجامش مثلا قبلش داروی خاصی رو مصرف نکنیم و ...