2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
باورش برای خودمم سخته هنوزم بهش فکر میکنم تعجب می‌کنم وقتی پانچر شدم همون اول منو بیهوش کردن برعکس ...

بیهوشیش سبکه زود بهوش میای

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من حاضرم دردشو تحمل کنم ولی بیهوش نشم ،آخه برای آدمی مثل من که پشت سر هم پانکچر میشه لااقل داروی بیه ...

داروهای بیهوشیش خیلی قوی نیست بیشتر حالت خواب اور دارن خیلی اثر نمیزاره نگران نباش .من که یک درصدم حاضر نیستم بدون بیهوشی انجام بدم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

برای دوستانی که امروز منفی شدن خیلی متاسفم ان شاالله خدا  خیلی زود خوشحالشون کنه 😔😔 کاملا درکشون میکنم خیلی سخته تجربه یه با انتقال منفی رو دارم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
منم کلا ی بار پانکچر شدم ولی انقدر همون ی بار و داروهاش اذیت شدم که به هیچ عنوان تصمیم نداشتم دوباره ...

خداروشکر که اون دوران برات گذشت و الان هم با اون همه سختی نتیجشو گرفتی عزیزم، ولی چقدر جالب که بیهوش نمیکنن واقعا به عوارض بعدیش واقفن و آدم ها براشون مهمن. بنظرم ارزش داره که بیهوش نکنن بخدا عوارض بیهوشی خیلی زیاده، یکیش همون تحلیل حافظه هست که گفتم و رفتم درموردش تحقیق کردم. اینجا که بدون بررسی دلیل تند تند پانکچر میکنن. من سه بار پانکچر شدم همیشه هم روش و داروهاش یکسان بوده حتی دفعه اول یادمه چندساعت از زمانی که عمل میکنن هم گذشته بود دکتر خیلی دیر اومد ، از 20تا فولیکول سایز22 ،فقط ی تخمک کشید.جنین شناسم بعدش گفت زمان عمل دیر شده و آزاد شدن

منم همینطور دنیا سرم خراب شد

گیلدا عزیزم حالتو الان هممون خوب درک میکنیم ، دیگه تموم شد و هیچ کاری هم نمیشه کرد، امیدوارم هرچه زودتر بارداربشی گلم و بیای خبرشو بهمون بدی.

اینجا بیهوش میکنن ولی دیگه ‌چه بلایی سرت میارن خدا میدونه ، من این بار دوم اصلا خوب نمیشدم خیلی طول ...

منم پانکچر دوم بعد از عمل خوب بود ولی شبش مردم و زنده شدم و دیرتر از اولی دردم خوب شد 

ببخشید  من روز ۱۵قاعدگی رفتم سونو زخامت رحم ۷ونیم بود  ولی دکتر گفت رحمت ۳خطی نیست  ...

من دو بار این اتفاق برام افتاد و سیکلم کنسل شد. هیستروسکوپی کرد دکتر و پولیپ داشتم. سیکل بعدش بالا رفت و سه خطی شد

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلاااام به همه عزیزان دلممممم، چقدررررر دلم براتون تنگ شده ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩ الهی که همگی در سلامت کامل ...

سلام عزیزم خوبین؟؟؟؟ خیییییلی دلم برات تنگ شده بود همش یادت میفتادم و دعا میکردم برات.

خوشحالم ک پیام دادی❤️😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
وقتی که کیفیت تخمک یا اسپرم کم باشه، جنین ها هم میتونن مشکل ژنتیکی داشته باشن. تست ژنتتیک هم چن ...

مرسی عزیزم خیلی زحمت کشیدی برام کامل توضیح دادی . والا من خودمو کشتم ۲ بار رفتم مشاوره ژنتیک مرکز نا باروریم و یه بارم رفتم دکتر ژنتیک بیرون که کامل برام توضیح بدن ولی همین اطلاعاتی که برات نوشتم دادن بهم . اخه منم قبل این یه سقط داشتم متاسفانه این دومی هم بارداری پوچ بود ساک خالی مثل مال شماس هنوز سقط نشده منتظرم . انشاله خدا هم با شما هم من هم تمام کسایی که منتظرن نی نی های سالم بده 

باورش برای خودمم سخته هنوزم بهش فکر میکنم تعجب می‌کنم وقتی پانچر شدم همون اول منو بیهوش کردن برعکس ...

منم دفعه اول که پانکچر کردم بعدبهوش اومدن وحشتناک درد داشتم ، تو اتاق عمل نمیدونم حرفی زدم یا نه ولی تخت بقلیم میگفت تو ریکاوری که بودی همش میگفتی  میسوزه میسوزه ،ولی پانکچرای بعدیم به حد دفعه اول درد نداشتم

ایشالله من قلبم واسه همسرم شکست ۱۱سال منتظر تا حالا یه بارم ب روم نیاورد اشتباه کردم بی بی چکو نشونش ...

درکت میکنم به خدا شوهر من عاشق بچه ست ولی توکل میکنیم به خدا انشااله بعد این همه سختی خدا خودش جواب مارو بده

مرسی فدات شم . اخرین بار ۱۷ مرداد امپولو زدم . کی آمپولو زدی چند بار بعد پریود  شدی ؟

من ۱۲ مرداد آمپول روزدم همون ماهش پریود شدم چون استرادیول خورده بودم  ماه بعدشم با قطع پرژسترون بعد از منفی شدن انتقالم پریود شدم این ماه نشدم گفتم حتما تا الان اثر داشته که نشدم