2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044818 بازدید | 684412 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانما اونایی که پانکچر و انتقال دادین، شده که بعد انتقال منفی و پریود شدن، درد و تیر کشیدن سین ...

نگران نباش منم ی کیست دارم تو سینه م که دکتر گفت ممکنه داروی هرمونی استفاده کنی درد داشته باشی ولی خطری برات نداره چون خوش خیمه و هر روز ی قرص ویتامین ای بخور همین حالا باز اگه نگرانی پیش ی دکتر برو خیالت راحت بشه چون مال من زده کیست شاید با توده فرق کنه

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
پردنیزولون نداشتم من برای بچه اول میخواهی انتقال بدی،؟

اره عزیزم 6بارتاحالاانتقال ناموفق داشتم،مشکل ایمنی انعقادی دارم سرم ای وی ای جیم بایدبگیرم 6تاسه روزقبل انتقال،منتهادکتررشتم تاحالابه کسی پردنیزولون میگه ندادم دستورشونمیدونم چطورقط،کنی،من باتوجه ب دستوردکتزرزاقی خوردم پردنیزولونو

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
سلام دوستان،اگه درموردپردنیزولون اطلاعات دارین لطفاراهنماییم میکنین؟چجوری بایدقطع بشع چندروزقبل انتق ...

اگه روزی یکی میخوری، یه هفته روزی یه نصفه بخور و یه هفته هم یه روز در میون یه نصفه و بعدش قطع کن.

بعضی از دکترها هم میگن اگه روزی یکی میخوری، یه هفته یه روز در میان بخور و بعدش قطع کن.

من خودم روش اول رو انجام دادم. ولی واسه انتقالم برام قطع نکردند. البته انتقالم هم منفی شد.

اره عزیزم 6بارتاحالاانتقال ناموفق داشتم،مشکل ایمنی انعقادی دارم سرم ای وی ای جیم بایدبگیرم 6تاسه روز ...

۶ بار انتقال نا موفق تو کدوم‌کلینیک

عزیزم چرا نمیری تهران

رشت که نزدیکع

شادی صدام کنید
اگه روزی یکی میخوری، یه هفته روزی یه نصفه بخور و یه هفته هم یه روز در میون یه نصفه و بعدش قطع کن. ب ...

اخه دکترقبلیم گفته بودیه هفته قبل انتقال قط کن پردنیزولونو،الان این دکترقط نکردبرام شنبه تادوشنبه یکی ازاین روزاگفت انتقالته،امروزسونوذارم مشخص میشه احتمالا باتوجه به اندازه اندومترم،بعدمیگم خانم دکترمن الان بابذپردنیزولونوقط میکردم،میگه خودت قط کن تیکه تیکه،اخه الان دیگه زمانی نمونده برام برای ق کردن خوردخورد،ازاین میترسم که عوارض داشته باشه یابه جنین اسی برسونه روزی دوتامیخوردم 120عدد،دیروزنخورذم امروزیکی خوردم

سلام دوستان،اگه درموردپردنیزولون اطلاعات دارین لطفاراهنماییم میکنین؟چجوری بایدقطع بشع چندروزقبل انتق ...

شما که ان شااله هفته آینده انتقال میدی، فکر میکنم اگه روزی یکی پردنی میخوری میتونی به مدت چند روز قطع کنی و بعدش مجدد شروع کنی. ولی باز هم رفتی مرکز برای انتقال برای اطمینان ازشون بپرس.

براتون پیام قبلی نوشتم، مرکز من برای من قطع نکرد من پردنی ۵ داشتم. سرم هم اینترالیپید داشتم که قرار بود روز پانکچر تزریق کنند ولی یادشون رفت روز انتقال تزریق کردند.

اخه دکترقبلیم گفته بودیه هفته قبل انتقال قط کن پردنیزولونو،الان این دکترقط نکردبرام شنبه تادوشنبه یک ...

پس روزی یکی رو بخور فعلا. دوتا رو یه دفعه قطع نکن. ولی یکی ۵ رو میتونی یه دفعه قطع کنی چون دوزش بالا نیست. بعدش هم قراره چند روز بعدش مجدد شروع کنی، درسته؟

من کلا پردنی رو قطع کردم و فقط سرم اینترالیپید هر دو هفته زدم.

۶ بار انتقال نا موفق تو کدوم‌کلینیک عزیزم چرا نمیری تهران رشت که نزدیکع

تورشت دکتراصغرنیا،دکترظهیری،الانم دکترعبدالهیان

توتهرانم یباربادکتزرزاقی پیش رفتم یعنی رفتوامدمیکردم خیلی سخته،دفعه ۶م که بادکتررزاقی سونومیشدم ودارومیگرفتم بتام 17رسیدافت کرد،گفتن یاخونرسانی به رحمت ضعیفه یاجنینت ضعیفه اینسری پی ارپی هم بایدبشی،سرم ای وی ای جی دوتابرام نوشته بوددکتررزاقی که دکترایمونولوژگف چون وزنت70کیلویه باید6تامیگرفتی کم بوده دوتا

پس روزی یکی رو بخور فعلا. دوتا رو یه دفعه قطع نکن. ولی یکی رو میتونی یه دفعه قطع کنی چون دوزش بالا ن ...

شمااطلاع دارین تاچندروزقبل انتقال جنین میشع پردنیزولونو خورد؟من نگران این قضیه هستم،چون یه هفته قبل انتقال دکترقبلیم گقته بوددیگه قط کن دوباره یه هفته بعذانتقال شزوکن

پس روزی یکی رو بخور فعلا. دوتا رو یه دفعه قطع نکن. ولی یکی ۵ رو میتونی یه دفعه قطع کنی چون دوزش بالا ...

کی قطع کرده بودین چنروزقبل انتقال قط کردین؟اره گفت یه هفته بعدانتقال دوباره شروکن

تورشت دکتراصغرنیا،دکترظهیری،الانم دکترعبدالهیان توتهرانم یباربادکتزرزاقی پیش رفتم یعنی رفتوامدمیکرد ...

عزیزم این دکترایی که اسم بردی هیچ کدوم تخصص ای وی اف مسائل مربوط به ای وی اف ندارند.چون وقت وهزینه واعصابت می ذاری برای دکترای رشت

شادی صدام کنید