2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044863 بازدید | 684416 پست
سلام بچه ها من ازمایش دادم بتام ۱۶۷ بود بنظرتون خوبه؟دکترمم تا شنبه نیس جواب بده . جنینام بلاست بود ...

به به مبارکه مامان خانوم 🥰🥰🥰 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=257119812]سلام عزیزم خداروشکر تو چطوری رفتی سونو ممنونم عزیزم من فردا صبح نوبت دارم

بهارک جان قلب اش تشکیل شده فردا می رم دکتر رشدش چک کنه.

با جواب ازمایش خون وادارم ببینه

شادی صدام کنید
سلام دوستان مثل این که سایت باز شد

خانومای که ابن سینا میرید میشه بگید هزینه دقیقا پلنکچر و فریز  جنین و انتقال چقد است ی مشکل مالی برلم پیش اومده میخوا ببین هزینه دقیق چقد میشه میتونم جور کنم یا نه😔

[QUOTE=257119812]سلام عزیزم خداروشکر تو چطوری رفتی سونو ممنونم عزیزم من فردا صبح نوبت دارم بهارک جا ...

خدارو شکر شادی جون دیگه استرس رو بزار کنار

خدا رو شکر سایت درست شد

بچه ها پنج شنبه رفتم دکتر به دکتر گفتم با سیکل نچرال هم ضخامتم  بالا نرفت دکتر گفت هیچ دیگه باید رحم اجاره ای بگیری از نگرانی دارم خفه میشم چیکار کنم بچه ها

یک بار با استرادیول ایرانی و یکبار با سیکل نچرال ضخامتم امتحان کردم بالا نرفت گفت برو رحم اجاره ای بگیر😭😭

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
خدا رو شکر سایت درست شد بچه ها پنج شنبه رفتم دکتر به دکتر گفتم با سیکل نچرال هم ضخامتم  بالا ن ...

عزیزم با دو دفعه که نباید نا امید نشد .سعی کن استرادیول خارجی پیدا کنی .از یکی دو ماه قبل از اینکه وارد سیکل بشی پیاده روی داشته باش و رحمت رو با روغن سیاهدانه ماساژ بده 

آندومترت با استرادیول ایرانی چند بود ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
[QUOTE=257119812]سلام عزیزم خداروشکر تو چطوری رفتی سونو ممنونم عزیزم من فردا صبح نوبت دارم بهارک جا ...

خدا رو شکر عزیزم .انشالله که باقیش هم به سلامتی طی کنی 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...