2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045057 بازدید | 684424 پست
یعنی هفته ده کامل رفته بود؟ همون یه بار خونریزی داشتی؟ یعنی دیگه بعدش بدون خونریزی دفع شده بود عزیزم ...

اره تو هفته ده ديگه دكتر سونو هماتومم رو نديد.خونريزى ى بار بود اما لكه بينى چندبار داشتم.نه عزيزم خواهش ميكنم سوال چ اشكالى داره فقط شما ببخش دير ميام ج بدم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

روزی چند لیوان مثلا؟ من چای زیاد میخورم میشه بگی الان داروهاتون چی هس

خداقل روزى هشت تا ده تارو بخور.چاى زياد نخور كافئين داره نهايت روزى ى استكان بخور، من الان داروهام فقط مكمل هامه كلسيم ويتامين د٣ و اهن و مولتى. شياف و ايناهم قطع شد از هفته ١٤ امپول پرو هم قبل هفته ١٢قطع شد

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
اره خدایی شهرستان سخته رفت امد باید کفش اهنی پات کنی ولی می ارزه بخدا ایشالله ک با همون جنینا نتیجه ...

فکر نکنم بشه

داخل همین شهری که میرم دوستم خواست از دولتی ببره خصوصی همون شهر ،قبول نکردن گفتن نمیشه

با این حساب باید ۸هفته و ۵روز باشم اما با حساب سونو ۷هفته و ۳ روزم

عزیزم همیشه داخل سونو ها اختلاف سن جنین هست. یا کمتر نشون میده یا بیشتر. الکی به خودت و اون جوجه استرس نده. فقط داخل سونو nt و آنومالی دقیق میگن که سن بچه چقدره. فکرای الکی نکن. نگران چیزی هم نباش. انشالله بچه تو صحیح و سالم بغل میگیری 

السلام علیک یا فاطمه الزهرا....  
با این حساب باید ۸هفته و ۵روز باشم اما با حساب سونو ۷هفته و ۳ روزم

عزيزم تو سونوهاى اوليه سن جنين دقيق مشخص نميشه.سونو ان تى ك رفتى دقيق معلومه و بعدشم ديگه انرمالى دقيق تر و تاريخ زايمان بهتون دقيق ميگن.الان ن نگران باش ن ب خودت و اون طفل معصوم استرس وارد كن

سونوی شکمی رو واسه اینکه خیالم راحت بشه رفتم آخه نوبت سونوی مرکز ۳هفته بعد از مثبت شدنم میشد و طاقت ...

نگران نباش عزیزم‌ چیزای تقویتی بخور واژینال دقیق تر بوده احتمالا شکمی بیشتر نشون داده که الان دچار اشتباه شدی بزار چند روز دیگه برو تکرار کن . منم دوتا اختلاف ۴ روزه داشتن بعدش یه سونو دیگه هفتشون رو یکی زده بود 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
عزیزم همیشه داخل سونو ها اختلاف سن جنین هست. یا کمتر نشون میده یا بیشتر. الکی به خودت و اون جوجه است ...

هم نگران اختلاف دوتا سونو شدم هم نگران اختلاف سن پریودی با سن سونو🥺

ممنونم از دلداریت عزیزم❤️❤️

اره تو هفته ده ديگه دكتر سونو هماتومم رو نديد.خونريزى ى بار بود اما لكه بينى چندبار داشتم.نه عزيزم خ ...

خب خداروشکر رفع شده ایشالا واسه منم از بین بره

نگران نباش عزیزم‌ چیزای تقویتی بخور واژینال دقیق تر بوده احتمالا شکمی بیشتر نشون داده که الان دچار ا ...

آره شکمی بیشتر نشون داد،اما خب با سن پریودی هماهنگ بود

اما سن سونوی واژینال با سن پریود و انتقال اختلاف داره

ممنونم از دلداریت عزیزم❤️❤️

خداقل روزى هشت تا ده تارو بخور.چاى زياد نخور كافئين داره نهايت روزى ى استكان بخور، من الان داروهام ف ...

یعنی هفته ۱۲ پرولوتون هم نمیزنی دیگه شیاف نداری شما استرادیول رو چطور قط کردی