2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045109 بازدید | 684429 پست
عزيزم هماتوم من اولين خونريزى ك داشتم ى پد روزانه پررر شده بود و لباس زيرمم كثيف كرده بود رفتم سونو٥ ...

روزی چند لیوان مثلا؟ من چای زیاد میخورم میشه بگی الان داروهاتون چی هس

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
من دخترم رفلاکس پنهان داره اصلا بیداری شیر نمیخوره تو خواب هم نهایت ۳۰۰ تا روزی دیروز واکسن زدم از د ...

رفلاکس داره بالا هم میاره؟ عزیزم بارداری ؟ دخترت چند وقتش هست ؟ دختر منم رفلاکس داد خیلی اذیت شد😥😥😥 دکتر امپرازول داده بود تو شیر بهش بدم ولی من ترسیدم نمیدادم بهش خیلی اذیت شد 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من عزیزم با دکتر بختیاری بیمارستان نیکان بودم  بنظرم ضعیف ترین جنین شناسی داره جنین از بین میب ...

سلام عزیزم من هم پیشه دکتر بختیاری میرم اولین بارم هست میخوام ivf کنم ترسیدم پیامتو دیدم ،از تجربه ات میگی عزیزم؟

سلام ببخشید من یه سوال داشتم لطفا اگر کسی میدونه کمکم کنه؟ اگر بعد از تشکیل جنین و فریز جنین متوجه ...

عزیزم من هنوز مراحل  ivf شروع نکردم  ولی dfi همسرم ۲۲ بود که دکتر گفت باید ۱۵ باشه .

همسر من واریکوسل گرید ۳ داشت عمل کرده ولی ازمایش اسپرم داد بدتر شده بود .

آزمایش برای dfi دیگه نداده ولی دکتر چیزی نگفت ،گفت زمانو از دست ندیم وivf شروع کنیم چون من ۳۵ سالم تمام شده

فقط یه سوال چرا هر سری هاله مینندازه یعنی بتام اصلا بالا نرفته 

دختر استرس نداشته باش همین کمرنگ میمونه😃 ما چون ای وی اف هستیم زود میفهمیم و بیبی میذاریم . فکر کن کسی که طبیعی باردار شده این روزا اصلا متوجه نیست

دختر استرس نداشته باش همین کمرنگ میمونه😃 ما چون ای وی اف هستیم زود میفهمیم و بیبی میذاریم . فکر کن ...

اااااا افرین اره😂من هعی میگم خدایا چرا یه ذره پر رنگ نمیشه یعنی بتا بالا نمیره

سلام دوستان عزیز

بعد مدت ها تونستم بیام اینجا

امیدوارم حال همه ی عزیزان عالی باشه

دوستان عزیز یه سوال داشتم

من ماه قبل استرادیول خوردم ولی چون ضخامتم زیاد رفت بالا

سیکل انتقالم کنسل شد

حالا پریودیم عقب افتاده

کسی تجربه ای داشته؟؟؟یعنی باز مشکلی به وجود اومده😭😭

یعنی رحمم زیاد ضخیم شده؟؟

الان چند ماهی بود پریودیهام منظم شده بود

اره واقعا کافیه یکم‌ عصبانی بشم یا خم‌به ابرو بیارم اولین جمله ای که میشنوم اینکه کفر نگو ناشکری نکن ...

بازم خدا رو شکر همسرت کمک حالته  خسته هم باشی ببینی اطرافیان درک هم نمیکنن سخت تره ان شاالله خدا صبر و توانت و زیاد کنه بزرگتر شن عاقلتر شن البته بچه ک بزرگتر میشه مشکلاتش هم فرق میکنه خدا سلامتی ب خودت و بچهات بده این روزا بگذره 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

[QUOTE=256713996]سلام دوستان عزیز بعد مدت ها تونستم بیام اینجا امیدوارم حال همه ی عزیزان عالی باشه دوستان عزیز یه ...[/QUOTE احتمالا ب خاطره داروهای هورمونی باشه ک خوردی ولی اصلا چیزی نخور ک پریود شی بعدا دوباره سر ضخامتش اذیت شی احتمالا باید امپول بزنی پریود شی اگه نشدی 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️