2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045057 بازدید | 684424 پست
منم همینطور خیلی اذیت کننده هست 😥😥 من بخاطر هماتوم فعلا استراحتم 

منم داشتم هماتوم 

از هفته ۷ تا ۹ لکه بینی داشتم البته فک کنم کوچیک بود یا در حال دفع چون تو سونو چیزی نشون نمیداد 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
ممنونم عزیزم ایشالا برا شماهم 🤲  الان روزی دوتا شیاف پروژسترون دارم انوکسا و اسپرین هم دارم&n ...

از اول داشتی انوکسا شما انتقال چندمت هست؟ من چند تا انوکسا ۴۰۰۰ هزار دارم تازه گرفتم دکتر گفت نیاز نیست بزنم خواستی با قیمت پایین برات میفرستم

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من سر زایمان دخترم رفتم اتاق اتاق عمل امپول زدن تو کمرم بی حس هم شدم ولی تا شروع کرد جیغ بنفشی زدم😄 ...

عزیزم به سلامتی پس یه دختر داری 😍 خدا حفظش کنه ایشلا نی نی هات صحیح و سالم بیان بغلت حسابی سرت شلوغ میشه 

دخترتم با ای وی اف بود ؟ تعیین جنسیت بودی ؟ 

منم داشتم هماتوم  از هفته ۷ تا ۹ لکه بینی داشتم البته فک کنم کوچیک بود یا در حال دفع چون تو سو ...

بعد ۹ هفته دیگه نداشتی ؟ اونموقع که لکه داشتی ا اس و انوکسا قط کردی

از اول داشتی انوکسا شما انتقال چندمت هست؟ من چند تا انوکسا ۴۰۰۰ هزار دارم تازه گرفتم دکتر گفت نیاز ن ...

من اهوازم عزیزم اخه 

از همون روز اول پری داشتم چون غلظت خون دارم 

بعد ۹ هفته دیگه نداشتی ؟ اونموقع که لکه داشتی ا اس و انوکسا قط کردی

نه دیگه نداشتم بعد ۹ هفته اره اونارو قطع کردم تا قطع کامل لکه بینی بعد دوباره شروع کردم 

دقیقا باید همون موقع انجام میداد  باورت میشه تو انومالی که رفتم دیدم برام طول سرویکس نزده خودم ...

تو شهرستان ها تو آنومالی چک نمیکنن.منم اینجا دیدم بچه ها چک میکنم یادم بود بپرسم.ولی چون نسخه الکترونیکی بود نفهمیدم ننوشته وقتی رفتم سونو آخرش گفتم پس چرا سرویکسم نگفتی گفت نخواسته!تازه دکتر سونو گفت قبلیت چون ۳۴بوده خوبه دیگه نیاز نداری چک کنم!تو سونو آخرم تو ۳۱هفته گفتم چک کن برام گفت مشکل ندارم!از هفته بعدش لکه بینی شروع شد و دوباره بهم شیاف و آمپول دادن با استراحت.

در کل  بعضی دکترا چک نمیکنن.خودتون حتما حواستون باشه.اونا نمی‌دونن چقدر سختی کشیدیم

@خدایاتومیدانی   عزیزم امروز به نیتت سوره مریم خوندم ان شالله حاجت روا شی

قربونت عزیزم ممنون خدا قبول کنه از قلب پاکت انشالله همه دوستان حاجت روا باش

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔
عزیزم به سلامتی پس یه دختر داری 😍 خدا حفظش کنه ایشلا نی نی هات صحیح و سالم بیان بغلت حسابی سرت شلوغ ...

ممنون عزیزم اره دخترم هم با ای وی اف بود اولین انتقالم خداروشکر خدا بهمون رحم کرد یه فرشته کوچولو بهمون داد ایشالا خدا خودش به همه منتظرا نگاه کنه 😍😍 دیگع جنین فریز زیاد داشتم تو این چند سال کرونا لعنتی دخترم بزرگ شد تک و تنها بی همبازی خیلی اذیت شد الان وقت بازی کردنشون گرفتار این مریصی ها شدیم‌ما تا یکسال اول هیجا نمیرفتیم دیگه بخاطر دخترم دوباره وارد این راه شدم مشتاق بود داداش داشته باشه ‌. تعیبن جنسیت کردم ۹ ماه پیش یه دونه جنین انتقال دادم منفی شدم اینسری دوتا خداروشکر مثبت شدم خدا کمکم کنه بتونم از داداشای دخترم محافطت کنم سلامت به دنیا بیارم 😍😍😍 خیلی ذوق داره طفلکی باهاشون هر روز حرف میرنه واسشون اسم انتخاب کرده

سلام دوستان خوبین من چند روز اگه  نوک سینه سمت چپم رو  رو فشار بدم ترشحات خونی و آبکی  در میاد البته نه همیشه ممکنه خدای نکرده مشکلی داره

تو شهرستان ها تو آنومالی چک نمیکنن.منم اینجا دیدم بچه ها چک میکنم یادم بود بپرسم.ولی چون نسخه الکترو ...

دقیقا من همش فک میکنم اگه خودم اصرار نمیکردم یا اطلاع نداشتم چی میشد اکثرا میگن چون سابقه سقط نداری نمیخواد حتما باید خدایی نکرده اتفاقی بیفته تا چک کنن😢 

نمیدونن ما بعد چن سال و چطوری باردار شدیم چیا کشیدیم بخاطر ی سونو بخوایم خدایی نکرده از دستش بدیم 

ایشلا شما هم صحیح و سالم بیاد بغلتون 🤲🤲

سلام دوستان خوبین من چند روز اگه  نوک سینه سمت چپم رو  رو فشار بدم ترشحات خونی و آبکی  ...

بارداری عزیزم؟ درد هم داره ؟ خوب نوکش رو نگاه کن ببین جوشی چیزی نیست 

بارداری عزیزم؟ درد هم داره ؟ خوب نوکش رو نگاه کن ببین جوشی چیزی نیست 

نه گلم باردار نیستم نه درد هم نداره

جوش هم نداره نمیدونم اولین باره اینجوری میشه استرس گرفتم