2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045057 بازدید | 684424 پست
۱۵ هفته رفتم سونو طول سرویکس ۳۱ بود و جفت و همه چی هم خوب بود  برا انومالی که رفتم گفت ۲۷ شده ...

واای چه کم شده یهو . من هم حتما انجام میدم چون دوقلو هستن میترسم . 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واای چه کم شده یهو . من هم حتما انجام میدم چون دوقلو هستن میترسم . 

نگران نباش قرار نیس برا همه یه جور باشه من چون سرکار میرفتم و اصلا استراحت نداشتم یهو اینطور شد 

ولی شما چون دوقلویی حتما چک کن قبل ۲۰ هفته 

چون بهترین تایمش همون زیر ۲۰ هفتست برا سرکلاژ 

بعد اون بیشتر استراحت میدن و آمپول 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
شما ۳۱ هم پایین بوده همون موقع چرا براتون انجام ندادن

دقیقا باید همون موقع انجام میداد 

باورت میشه تو انومالی که رفتم دیدم برام طول سرویکس نزده خودم حواسم بود وگرنه دکترم چیزی نگفت 

بهش گفتم چرا نزده برام بنویس خیالم راحت بشه بهشم برخورد تازه 

بعد که جوابشو دید هم به رو خودش نیاورد اگه من اصرار بر تکرار نمیکردم چی میشد واقعا 

واقعا خودت باید دکتر خودت باشی حواست به خودت باشه 

حتی همون موقع که ۳۱ بود ازش پرسیدم چطوره گفت خوبه مشکلی نداره گفتم برم سرکار مشکلی ندارم گفت اره برو نرمالی درصورتیکه اگه بهم میگفت نه برو استراحت کن پایین تر نمیومد 

دقیقا باید همون موقع انجام میداد  باورت میشه تو انومالی که رفتم دیدم برام طول سرویکس نزده خودم ...

اره دکترت چه بی اهمیت و بی خیاله واقعا عددت پایین بوده حداقل باید ریسکش رو بهت میگفته که همون استراحت بوده بازم خوبه عمل شدی ایشالا نی نی به موقع دنیا بیاد😍😍الان داروهاتون چی هست 

اره دکترت چه بی اهمیت و بی خیاله واقعا عددت پایین بوده حداقل باید ریسکش رو بهت میگفته که همون استراح ...

ممنونم عزیزم ایشالا برا شماهم 🤲 

الان روزی دوتا شیاف پروژسترون دارم انوکسا و اسپرین هم دارم 

منم همینطور خیلی اذیت کننده هست 😥😥 من بخاطر هماتوم فعلا استراحتم 

دیگه چیکار کنیم مجبوریم تا چشم به هم بزنی میگذره مهم اینه صحیح و سالم بیاد بغلمون 

دقیقا منم تو اتاق عمل هی میکفتم تو رو خدا بی حس نکنین اصلا حس بدیه یهو آمپول بزنن کمرت 🥲

من سر زایمان دخترم رفتم اتاق اتاق عمل امپول زدن تو کمرم بی حس هم شدم ولی تا شروع کرد جیغ بنفشی زدم😄😄😄 دکتر گفت چیه درد داری الکی گفتم اره خیلی تورو خدا بیهوشم کن اصلا حس اینکه شکمم میخاست بازبشه تحمل حسش رو نداشتم دیگه یه بیهوشی کم در حد اینکه فقط سایه میدیدم واسم انجام داد ‌. البته من بخاطر اینکه چند روز زودتر یهو درد گرفتم و دخترم میخاست به دنیا بیاد تا خود اتاق عمل کارم گریه بود واسه همین حال روحیم خوب نبود ترس داشتم که دستگاه بره مشکلی باشه واقعا اون بیهوشی واسم لازم بود