2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045060 بازدید | 684424 پست
راستی دکتر گفت بقایاشو ببر ازمایش ، بنظرت ببرم ؟ نمیدونم قیمتش چنده ولی فکر کنم گرونه . ما ازمایش کا ...

احتمالا چون ازمایش کاریوتایپتون مشکل نداشته دکتر گفته جنین ببر آزمایشگاه تا ببینن جهش ژنتیکی داشته یا نه که خدایی نکرده دیگه تکرار نشه، فردا زنگ بزن به یه آزمایشگاه ژنتیک هزینه شو بپرس که آمادگیشو داشته باشی

لحظه شماری برای گرفتن دستای کوچولوت  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من یک هفته قبل انتقال زدم ۱۶ روزم ک انتقال بود یعنی تاثیرش تموم نشده بود بعد اینکه گفتی امپول فک کرد ...

فدای سرت عزیزم دیگه اینم امتحان ماهاس هر چند خیلی سخته اره ی بار ی کاربری بود میگفت تا ۱۴روز بعدش هک ازمایش داده تو بدنش بوده بدنا با هم متفاوته 

ان شالله ان شالله با انتقال بعدی هم دل تو هم دل همسرت شاد میشه 

انشالله مرسی از همدردیت فدات شم  بسته چی جنین؟؟ ۴ تا دیگه دارم گفت سومین پریودت بیا سیکلتو شر ...

نه دیگه میشه دو ماه دیگه الان داروهات رو ول کنی پری میشی میشه اولی ماه بعد دومی و ماه بهدشم سومیه که میری برا انتقال ان شالله

خداروشکر که اون دوران برات گذشت و الان هم با اون همه سختی نتیجشو گرفتی عزیزم، ولی چقدر جالب که بیهوش ...

نمیدونم کار کدومشون درسته ولی واقعا ی ربع که پانکچر طول کشید خیلی عذاب کشیدم سخت بود ولی بعدش خداروشکر اصلا درد نداشتم و‌فقط خیلی کم ی روز اکه بینی داشتم و تموم شد

منفی شد عزیزم حالم بد بود گوشی دست نگرفتم 

گیلدا جان من اومدم خبرخوش بارداریتو ببینم خیلی ناراحت شدم عزیزم اخه بی بی چکات مثبت بود متاسفم واقعا قسمت جفتمون نبود😔😔😔😔

دوستان کسی بوده داخل سیکل انتقال روزانه ۴تا استرادیول مصرف کرده باشه مصرفتون به چه صورت بود؟هر ۶ سا ...

من ۴ تا میخوردم تقریبا ۵ ساعت یکی میخوردم 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
سلام اگه کسی بیداره خواهشن جواب بده.بیشترازدوساعته نی نی هام همش تکون میخورن میترسم.خطرنا‌ک نباشه؟بر ...

دوتاشون با هم زیاد تکون میخورن قبلا اینجور نبوده؟ 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉