2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045047 بازدید | 684424 پست
درد داره ولی خب ارزششو داره واقعا. 

🥲 بله قطعا همین طوره

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام دخترا خوبین سلامتین من امتحان شهری رو قبول نشدم😅😅😅😅😅دیگه نمیرم دارم میرم برا شروع درمانم ی ...

سلام عزیزم خوبی؟به نطر من برو. مشکلی باشه برطرف میشه، نباشه هم خیالت راحت میشه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اهان من هم یه بار ضخامتم بالا نمیرفت لوبیا سبز خوردم

ببخشید 

من روز ۱۵قاعدگی رفتم سونو زخامت رحم ۷ونیم بود 

ولی دکتر گفت رحمت ۳خطی نیست 

این دومین باره که انتقال جنین کنسل میشه 

چیکار کنم راهکاری دارید که رحمم خوب بشه 

لطفا اگه راهکاری دارید همتون بهم بگین 

سلام عزیزم حالت چطوره؟ 

سلام دوست خوبم ممنون عزیزم خوبم فعلا خبری نیست ، هر لحظه منتظرم . از یکشنبه شیاف پروژسترون رو قطع کردم امروز رفتم تو روز چهارم . بنظرت شروع کنم به خوردن دمنوش و این چیزا ؟ 

ببخشید  من روز ۱۵قاعدگی رفتم سونو زخامت رحم ۷ونیم بود  ولی دکتر گفت رحمت ۳خطی نیست  ...

راستش من نمیدونم سه خطی یعنی چی🤔🤔

این کنسل شدن ها واقعا اعصاب ادم رو میذیزه به هم😭😭😭

امیدوارم خدای مهربون خودش صبرمون بده

سلام عزیزم.خوبی؟ پسرت خوب شد؟بردیش دکتر.

سلام.بردمش دکتر.گرمیچر و پدی لاکت داد. من حوله داغ و سشوار میزارم خوب ساکت میشه.

واسه بیضه هنوز سونو نرفتم

میترسم فشار بدن

شوهرم میگه مال اونم اونجوری بوده

اسمش بیضه جمع شونده است

تو نت سرچ کردم خطر نداره

😉

سلاااام به همه عزیزان دلممممم، چقدررررر دلم براتون تنگ شده ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

الهی که همگی در سلامت کامل و شاد و سرحال باشید 🤲🌹

اومدم اینجا یکم پیاما رو خوندم چقدر حس خوب گرفتم دویاره، حس همدلی ، هم دردی و خیلی حس های خوب دیگه ... 🥰

یاد اون روزا افتادم، اولین انتقالم ، دومین انتقالم، مثبت شدنم، و .... 😍

هررررر بار که دلم پر از ذوق و شادی میشه از داشتن دردانه دخترم، از ته دلممممم برای تمام منتظران اولاد سالم و صالح دعا میکنم 🤲🌹 بقول دختر خالم: یه وقتایی دیر میشه اما حتما خوب میشه ان شاالله 🤲🌹

برای همتون بهترینها و خیرترین ها رو آرزو میکنم خانم های صبور و دوست داشتنی ⁦❤️⁩🌹😘

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام.بردمش دکتر.گرمیچر و پدی لاکت داد. من حوله داغ و سشوار میزارم خوب ساکت میشه. واسه بیضه هنوز ...

بسلامتی آره بابا رو بعضی چیزا زیاد حساس نشو.انشاله که چیزی  نیست.هرموقع بردی ختنه کنی نشون بده