2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
منم وقتی پانکچر میشم تا دو هفته بعدش درد دارم این با. دوم بدتر بود یه جوری بود که میگفتم یعنی خوب می ...

راستش من هنوزم درد دارم موقع نشستن

هنوزم با همسرم رابطه نداشتم بدونم تو رابطه ام درد دارم یا ن

🤕 بیشتر از یک ماهه رابطه نداریم

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

من حاضرم دردشو تحمل کنم ولی بیهوش نشم ،آخه برای آدمی مثل من که پشت سر هم پانکچر میشه لااقل داروی بیه ...

نه اتفاقامن بعد پانکچر اصلا درد نداشتم ی شیاف همونجا برام گذاشتن اومدم خونه خوابیدم فرداشم هیچی درد نداشتم ولی حین پانکچر خیلی درد داشت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستم مثل من با اهدایی ای وی اف کرد الان ۶ ماهش

از قبل انتقال تا الان پا به پاش اومدم تا ریخ تمام ازمایش ها وسونوهاش می دونستم

ولی الان یه جمله نمی تونم به خودم بگم اروم شم

فقط این ۹ به سلامت وزود بگذره

اون روز به گونشم گفتم مغزم داره منفجر میشه

شادی صدام کنید
حتما انجام بده. ضرری نداره. لاقل میدونی بچه سالم بوده یا نه. اگر سالم باشه، میری دنبال مسایل ان ...

مرسی عزیزم که جواب دادی ، اره ضرر که نداره یکم پروسش دردسر داره و هزینه داره گفتم اگه کسی انجام داده و موثر بوده منم انجام بدم . پارسال همه ازمایشا رو دادم خداروشکر سالم بودم فقط کمی تمبلی تخمدان دارم . برای آزمایش ژنتیک جنین هم مشاوره شدم گفتم میشه آزمایش بگیرید و جنین سالم رو انتقال بدین ؟ گفت نه اون در صورتیه که شما یا همسرت به یه بیماری که ژن شناخته شده داره مبتلا باشی و ما جنینارو فقط از لحاظ همون یه ژن بررسی میکنیم و جنینی که اون ژن رو نداره منتقل میکنیم . من خودمم قبل از اینکه برم مرکز ناباروری فکر میکردم همه جنین هارو آزمایش میکنن و سالماشو منتقل میکنن ولی دکتر گفت نه هر چی جنین تشکیل بشه فریز میشه 

دوستم مثل من با اهدایی ای وی اف کرد الان ۶ ماهش از قبل انتقال تا الان پا به پاش اومدم تا ریخ تمام ا ...

هرچی فکر کنی استرست بیشتر میشه عزیزم 

من بهش فکر نمیکنم تا موقعی ک میام سایت یه چیز جدید میشنوم😁 دوباره چند ساعت استرس دارم ولی رفع میشه

البته من کلا ریلکسم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

این نمی دونم عزیزم من از این نظر گفتم که مثلا وقتی بابت موضوعی استرس پر حرف میشم زیاد حرف می زنم.برا ...

منم استرس داشته باشم زیاد حرف میزنم ،وقتی میرم مراکز اونجا شجره نامه همه مریضا رو باید بدونم و‌مال خودمم میگم ،منم مثل تو بعدش تموم شدن کار دیگه ساکت میشم ، ولی همه اینقدر ساکت میشینن نمیدونم چه جوری اینقدر آرومن 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
راستش من هنوزم درد دارم موقع نشستن هنوزم با همسرم رابطه نداشتم بدونم تو رابطه ام درد دارم یا ن 🤕 ...

خوب میشی نگران نباش برای منم دیر خوب شد

نه اتفاقامن بعد پانکچر اصلا درد نداشتم ی شیاف همونجا برام گذاشتن اومدم خونه خوابیدم فرداشم هیچی درد ...

اینجا بیهوش میکنن ولی دیگه ‌چه بلایی سرت میارن خدا میدونه ، من این بار دوم اصلا خوب نمیشدم خیلی طول کشید تا خوب شم 

اینجا بیهوش میکنن ولی دیگه ‌چه بلایی سرت میارن خدا میدونه ، من این بار دوم اصلا خوب نمیشدم خیلی طول ...

ان شالله اخرش برا همه به خوبی و‌خوشی تموم شه و این سختی هاش با شیرینی ی دوردونه از یادمون بره 

خوب میشی نگران نباش برای منم دیر خوب شد

مرسی قشنگم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام . خوبی ؟ چیکار کردی رفتی واسه پانکچر دوباره ؟ 

علیکم السلام عزیزم الحمدالله خودت خوبی 

دکتر آمپول ها نسخه کرده امروز hmg رو خریدم ولی سینال اف ماما بجای ۹۰۰ سینال اف ۶۰۰  زده توی سیستم که برم پیشش برام درست کنه ،آخ از دست این ماماها...

اگه خدا بخواد و پولش جور هم بشه ماه بعد  برم برای پانکچر دوباره 

خودت چیکار کردی نرفتی توی سیکل انتقال؟

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
علیکم السلام عزیزم الحمدالله خودت خوبی  دکتر آمپول ها نسخه کرده امروز hmg رو خریدم ولی سینال ا ...

خدا رو شکر . خوبم فدات شم ممنون . انشالله که کلی جنین سالم و خوب برات تشکیل میشه و دامنت سبز میشه . از این به بعد بگو نسخه رو یکبار چک کنین مسیرم دوره . من نه منتظر پریودیم که فعلا انگار خبری نیست 

خدای من خدای معجزه هاست . 
مرسی عزیزم که جواب دادی ، اره ضرر که نداره یکم پروسش دردسر داره و هزینه داره گفتم اگه کسی انجام داده ...

وقتی که کیفیت تخمک یا اسپرم کم باشه، جنین ها هم میتونن مشکل ژنتیکی داشته باشن. تست ژنتتیک هم چند مدل هست. یکی برای یه نوع مشکل ژنتیکی خاص که ناقل باشین والدین تست میشه، یکی هم خود کروموزمها رو میمشرن و اینکه کم و زیاد نشده باشه، جا به جا نشده باشن کروموزم‌ها (البته محدودیت داره و هنوز صد در صد دقیق نیست ولی تا حد خوبی میفهمن). من ایران نمیدونم چجوری هست ولی امریکا تست ژنتیک هم نوع اول و هم نوع دوم که گفتم رو انجام میدن با توجه به شرایط زوج. کیفیت تخمک با بالا رفتن سن کم میشه، با اندومتریوز کم میشه، گاهی حتی ژنتیک. اسپرم هم همینطور. گاهی dfi بالا دلیل کیفیت پایین اسپرمه، گاهی واریسکول، گاهی بالا رفتن سن، گاهی ژنتیک. ولی در کل حتی اگه والدین سالم باشن، جنین ممکنه بخاطر کیفیت اسپرم یا تخمک مشکل ژنتیکی داشته باشه. اونوقت با هزارتا داروی انعقادی و ایمنی، مشکل سقط جنین با مشکل ژنتیکی حل نمیشه متاسفانه. منم دوبار طبیعی باردار شدم و سقط داشتم. بارداری اولم رو فرستادیم پاتولوژی و منتظر جوابیم، دومی هم فرستادیم ولی گفتن که دی ان ای کافی پیدا نکردن که تست ژنتیکی کنن روش:( شاید چون ساک حاملگیم خالی بود و تو خونه سقط کردم، نمیدونم😔