2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045077 بازدید | 684424 پست
بهت دارو نداده دکترت؟خدا رو شکر که خفیفه ولی اگر دارو داد مصرف کن.من ۳۸ از ۳۲ سالگی فهمیدم ۳۴ سالگی ...

نه هنوز اخرین بار میخواست دارو بده که گفتم قصد بارداری دارو دست نگه داره و هنوز که هنوزه تو مرحله قصد بارداری موندم 😂🤦‍♀️

دختر چرا منفی شدید اخه🥺🥺🥺 واقعا حرفم دیگه نمیاد گیلدا جون انشالله زود حالت خوب بشه و روحیت برگرده💔

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یا خدا چه عجله ای داشته دکترت .پس چطور بدون بیهوشی عمل شدی.بیحس کردن از نخاع؟

نه عزیزم بی حس نکردن 

اون لحظه ی دردناک ترش یه چیزی تزریق کرد برام یه جوری شدم یه سرگیجه ی شدید و عجیب 

بیشتر ذهنم درگیر اون شد تا اثر اون رفت عمل منم تموم شد ولی بیهوش نشدم

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

من اون روز که انتقال دادم از هفت هشت نفر فقط یه نفر خانواده اش میدونس بقیه قایمکی

😁 فامیل نزدیک هم نه حتی غریبه تر هاهم میدونن مارو 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

من غیر از خودم و همسرم هیچکس نمیدونه حتی مامانم 

اینجوری خیلی خوب میشه چون اگه خدایی نکرده منفی بشه آدم خیلی خجالت میکشه🤕 منکه تو انتقال اولم همین حس رو داشتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باورش برای خودمم سخته هنوزم بهش فکر میکنم تعجب می‌کنم وقتی پانچر شدم همون اول منو بیهوش کردن برعکس ...

این نمی دونم عزیزم من از این نظر گفتم که مثلا وقتی بابت موضوعی استرس پر حرف میشم زیاد حرف می زنم.برای همین سونو قلب رفته بودم من بیشتر حرف زدم تا دکتر.قبل از اینکه هم برم داخل انقدر اون جا با مریض های دیگه حرف زدم سه بار صدام زدند برم داخل نشنیدم ولی بعدش که خیالم راحت بشه ساکت میشم

برای بیهوشی ام من کلا بد به هوش میام.

دو بار تا حالا بیهوش شدم کادر درمان رسوا کرذم تا به هوش اومدم

شادی صدام کنید
وای خیلی دردناک بود چمیدونم میگن داروی بیهوشی روی کیفیت تخمک ها اثر داره چون بلافاصله تخمک در مجاورت ...

من حاضرم دردشو تحمل کنم ولی بیهوش نشم ،آخه برای آدمی مثل من که پشت سر هم پانکچر میشه لااقل داروی بیهوشی حذف بشه هم غنیمته ، یکی دوبار نیست که فوقش بعد پانکچر یه روز مسکن میخورم دیگه ،کاش اینجا هم اختیاری بود 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
این نمی دونم عزیزم من از این نظر گفتم که مثلا وقتی بابت موضوعی استرس پر حرف میشم زیاد حرف می زنم.برا ...

😁😁

من وقتی خیلی میترسم خیلی پر حرف میشم نمیدونم چرا اینجوری ام

آدم شیطونی ام ولی ریلکسم تا لحظه ی آخر آرومم ولی تا میرم رو تخت اتاق عمل حرف زدن منم شروع میشه😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چرا من میمیرم اگه بیهوش نکنن تا بهم دست میزنن صدام درمیاد یه سونوی عادی نمیتونم بدم. عمل تخلیه ...

منم وقتی پانکچر میشم تا دو هفته بعدش درد دارم این با. دوم بدتر بود یه جوری بود که میگفتم یعنی خوب میشم یا همینجوری میمونم ولی این دوبار پانکچر بخصوص پانکچر اول اینقدر دارو تزریق کردم و خوردم که خدا میدونه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
عزیزم یه لحظه تصورت کردم خنده ام گرفت

بخدا پرستارا چپ چپ نگاهم میکردن دکترم تذکر میداد ساکت باشم ولی دست خودم نیست 

تو هر ۳ کلمه ک میگم ، یهو میگم وای تورخدا من خیلی میترسم😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الانم استرس دارم انقدر دارم حرف می زنم اخر هفته بعد باید برم سونو از الان روح از تنم رفته

عزیز دلم حرف بزن تا از استرست کم بشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40