2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه روز هفت😅 باور کن هنوز رحمتم نفهمیده که باردار شدی چه برسه به علائم یکی تویه تاپینک نوشته بود تن ...

نه اون علایم بارداری رو نمیگم علائم لانه گزینی...مثلا لکه بینی یا تیر کشیدن رحم و....

خوبیم شکر خدا عزیزم شما چطورین؟ ⁦❤️⁩🌹

سلام گلم، نی نی خوبه خودت خوبی چرا این همه وقت نبودی؟ همش تو ذهنم بکدی ولی اسمتو یادم رفته بود یادمه مساوره های خوبی میدادی و خیلی کمک میکردی به بقیه نزاری بری باز بهمون سر بزن شما ها کوهی از تجربه ایت😅 باید کنار ما باشید

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
وای دارم خفه میشم قلبم میلرزه چ برسه دست و پام  دست و پامم یخ شده خدا از دهنت بشنوه 😭😭😭

عزیزم یه تماس بگیر به احتمال خیلی زیاد اماده شده ، انشاله با خبر خیلی خوب بیای حال هممون خوب بشه

اخی عزیزم😍😍انشالله بسلامتی زایمان کنی کوچولوت بغل کنی توروخدا تا بچت بغل کردی برای منم دعا کن😍🥺

عزیزمی.بخدا من با هر تکونش فقط میگم خدایا همه کسایی که آرزو دارن بهشون بده.نگران نباش بخدا خودش به وقتش میده,😍

سلام گلم، نی نی خوبه خودت خوبی چرا این همه وقت نبودی؟ همش تو ذهنم بکدی ولی اسمتو یادم رفته بود یادمه ...

خوبیم گلم شکر خدا شما چطورین؟

دیگه از بعد بیمارستان بخاطر دردام مخصوصا میگرنم خیلیییی کمتر گوشی دستم میگیرم چون هیچ نوع مسکنی هم نمیتونم بخورم باید خیلی رعایت کنم. 

چشم عزیزم، تا جاییکه بتونم تجربیاتم رو در اختیارتون میذارم فقط اگر سوالی داشتید ازم حتما تگم کنید چون نمیتونم همه پیامها رو بخونم.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام عزیزم به سلامتی باشه شما دکتر کی بود کجا میرفتی؟

عزیزم من چندسال شهرخودمون بودم بعد چندبار پانکچر و انتقال منفی پارسال این موقع رفتم مام تهران.با دکتر نیره تمیزی.

عزیزم من چندسال شهرخودمون بودم بعد چندبار پانکچر و انتقال منفی پارسال این موقع رفتم مام تهران.با دکت ...

نتیجه گرفتی 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
بنظرتون کسی که ،موفولوژی ۳ درصد،و سرعت زیر۲۰درصد، و دی اف آی ۴۷،هست امکان بارداری به روش طبیعی هست؟ی ...

دی اف ای دارو بخوره حتما تعداد چنده 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
دارواستفاده میکنه،دی اف آی میاد پایین؟مثلا با یک دوره دارو ۲ماهه که سریع نمیاد پایین درسته؟آخه شنیدم ...

نزدیکی دوروز یبار خیلی تاثیر داره رو دی اف ای 

خوبیم گلم شکر خدا شما چطورین؟ دیگه از بعد بیمارستان بخاطر دردام مخصوصا میگرنم خیلیییی کمتر گوشی دست ...

الهی...این چند وقته هم بسلامتی میگذرونی دخمل قشنگت میاد بغلت.آمپول بتا زدی؟

اسپیره رو اوایل ولی مثلا جاش بیاد دستت نمیخواد چون جای درست میزنی ب شکم بخواب یکم ب حالت پهلو باشه ج ...

خودم ب خودم زدم.

راحت بود.

مرسی عزیزم از راهنماییت

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
من دوتا جفتام خلفی میگن قدامی خیلی از حرکاتشو نمیفهمی 

نه عزیزم حتی آخرا واسه من اونطوری بود تو ی ساعت دو سه تا حرکت با زور شکلات داشت

زن پسر خالمم جفتش قدامی بود ولی خیلی تکون میخورد بچه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
واقعا روی مورفو تاثیر داره؟اخه چند جا خوندم مورفو خوب نمیشه

شوهر من اندروفرتی رو خورده بود یه مدت تاثیری روی مورفو نداشت بیضه ها رو با آب سرو‌بشوره ،یک روز در میون تخلیه بشه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش