2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
سلاااام به همه عزیزان دلممممم، چقدررررر دلم براتون تنگ شده ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩ الهی که همگی در سلامت کامل ...

به به سحر خانوووووم.حالت خوبه عزیزم؟دل منم برات تنگ شده بود.

ممنونم عزیزم به نظر شما الان ممکنه dfi هم تغییر کرده باشه؟؟قبل از عمل واریکوسل ۲۲ بود بعد از عمل آزم ...

نه dfi به بقیه فاکتورا ربط نداره ممکنه بهتر شده باشه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلاااام به همه عزیزان دلممممم، چقدررررر دلم براتون تنگ شده ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩ الهی که همگی در سلامت کامل ...

سلام عزیزم گه گاهی به ماها سربزن دله ماهم برات تنگ شده بودنینی خوبه اتفاقا دیروز تو فکرت بودم ولی من حافظم خوب نیست برایه تک کردن

سلام به همگی 

دوستان امروز خیلیییی کم ترشح چسبناک مایل به قهوه ای داشتم ( ببخشید اینقدر واضح گفتم) یکشنبه سونو بودم دکتر گفت ۵ هفته ای و فقط ساک دیده شد.

یه نظرتون خطرناکه؟ یعنی داره سقط میشه ؟ زیر دلم هم درد دارم😔😔 روزی یه شیاف و یه آمپول پروژسترون هم میزنم

تو رو خدا اگه میدونید کمکم کنید

میترسم چجوری بزنم

یه سرچ‌بزن اینترنت میاره اموزش تزریق و تو گوگل جاشو اینا رو نخوه تزریق نحوه هواگیری من برا خودم دراز میکشیدم یکم برمیگشتم میزدم 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
عزمزمه چجوری بزنم؟ ب پهلو یا ایستاده؟ آسپیره هم میکنی؟ من جاش رو بلدم کجا بزنم ولی میخوام خودم بز ...

اسپیره رو اوایل ولی مثلا جاش بیاد دستت نمیخواد چون جای درست میزنی ب شکم بخواب یکم ب حالت پهلو باشه جاشو‌ک مشخص کردی یه تیکه از باسن بگیر سوزن و نود درجه بکن داخل تزریق کن یه بار بزنی دستت میاد من میرفتم بیرون میزدم دردم میومد خونه خودم میزدم دردم نمیگرفت سرنگ هم قبل اینکه مواد و بکش داخلش چنبار بالا پایین کن تا روون شه موقع تزریق اذیت نشی 

سلام به همگی  دوستان امروز خیلیییی کم ترشح چسبناک مایل به قهوه ای داشتم ( ببخشید اینقدر واضح گ ...

نه عزیزم خطری تیس لکه بینی مخصوصا قهوه ای هیچ‌خطری نداره و اوایل عادیه حتی اگه ازت خون هم اومد نترس چون هماتوم هم تو ای وی اف شایع الان بیشتر استراحت کن 

سلام عزیزم خوبی چند وقت نبودی دلم برات تنگ شده بود امیدوارم همیشه سالم و دلشاد باشی

نی نی خوبه ؟ هنوز استراحتی؟

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍