2777
2789
عنوان

نمیفهمم واقعا خیلیارو

109 بازدید | 14 پست

این اشتباهه ک تو تایپک قبلی همچین چیزی گفتم که به خیلیا برخورده ؟!اخه من با دورو وریام حرف زدم گفتن چیز بدی نمیگی واقعن نمیفهمم چرا میخان کاسه داغ تر از آش بشن

خب حق یه دختره جایی که زندگی میکنه به حداقل به نام شوهرش باشه و خیالش تخت باشه شاید فردا پس فردا اون مادر یا پدر دعواشون بشه با پسرش بعدش دبه کنن اونوقت چرا باید دوباره زحمت بکشن؟

حرفتون خیلی هم عالیه

به شرطی که انتظار داشته باشید اموال همسرتون به نام خودشون باشه

نه اینکه اموال بقیه به نام همسرتون باشه

والدین ادم لطف میکنن اگر خونه برای شروع زندگی تقبل کنن

ولی چرا باید به نام کنن؟

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منطقیه حرفت

به شرطی که بعدا یه خونه هم ارز خونه ای که مادرشوهرت به نامت میکنه به نام ایشون بکنید

یا کسیو انتخاب کنی که خونه از خودش داشته باشه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
حرفتون خیلی هم عالیهبه شرطی که انتظار داشته باشید اموال همسرتون به نام خودشون باشهنه اینکه اموال بقی ...

عزیز من سند بذارم اینجا بگم من خودم پدر خدا بیامرزم کارخونه برنج داره و وضع مالیم خوبه راضی میشین؟ خودمون حلال حروم حالیمونه اگه میخاستم بتیغم که طرف نیمموند این همه سال باهام که سر یه مهریه بگه من مهریه قبول نمیکنم شما خودت زنی حاضر میشی تو خونه ای که به نام یکی دیگه هست زندگی کنی ؟من میگم وقتی دارن زحمت میکشن میتونن به نام پسرش بزنه نه من تازه اونم یه نظر بود که میخاستم بدونم از بقیه خودشم میگفت که دوست داره خونه به نام خودش باشه منم گفتم اگه شرایط اینجوریه به خانوادت فشار نیار ما خودمون خونه میخریم با کمک همدیگه خیلیا هستن که این لطف و در حق بچشون میکنن پس چرا بچه دار میشن اصلن ؟

بابا اگه حق میدی و همه تاییدت میکنن پس چرا تاپیک میزنی😂😂😂اینجا هر کس نظر خودشو میده دیگه همه که ن ...

چون خودش انقد با روانم بازی کرده بود امشب که خواستم نظر بقیه رو بپرسم درباره حرفام چون حس کردم دارم تصمیم بدی میگیرم نه شرو ور درباره اینک بچه دار نشو و چیزای اضافه خاله زنکی دیگ فداتشم😂

عزیز من سند بذارم اینجا بگم من خودم پدر خدا بیامرزم کارخونه برنج داره و وضع مالیم خوبه راضی میشین؟ خ ...

من کاری به اموال پدرتون ندارم

تهمت هم نزدم که چشمداشتی دارید 

من خودم زنم 

برای اینکه مستاجر نشم انقدر تلاش کردم که قبل ازدواج خونه خریدم

اینهمه خانم دارن توی خونه اجاره ای زندگی میکنن اجاره هم میدن

اونا زن نیستن؟شما که حتی قرار نیست اجاره بدی

فقط شما زن هستی که هم مهریه بالا میخوای هم میخوای حتما خونه مادرهمسرت به نام همسرت بشه؟

حاضری برای مهریه قید کنی که در صورت درخواست مهریه ، خونه جزو اموال حساب نشه؟

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی

منطقیه حرفتبه شرطی که بعدا یه خونه هم ارز خونه ای که مادرشوهرت به نامت میکنه به نام ایشون بکنیدیا کس ...

به نام من قرار نیس کنه ۱۰۰۰۰ هزار بار به نام پسرش میکنه !!:)))))من حودم بیخیال شده بودم خودش امشب میگفت مامانم خونه می‌گیره باهاش صحبت کردم خودم میگفتم بیا باهم دیگه پول بذاریم یواش یواش و خونه بخریم دوتایی

به نام من قرار نیس کنه ۱۰۰۰۰ هزار بار به نام پسرش میکنه !!:)))))من حودم بیخیال شده بودم خودش امشب می ...

مگه شما و پسرش داره؟

گفتم بکنید، منظور جمع شما و نامزدت بود

مشکلی هم نداره

میتونید یه توافق بکنید با مادرش که بعدا خونه رو ازش بخرید به نام خودتون بکنید

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
من کاری به اموال پدرتون ندارمتهمت هم نزدم که چشمداشتی دارید من خودم زنم برای اینکه مستاجر نشم انقدر ...

من کی گفتم مهریه بالا میخام شما چرا درست حرفای بنده رو نمیخونین عزیز دل منم نگفتم کاری دارین گفتم که بدونین من خودم حلال حروم حالیمه خودمم میدونم بد زمونه ایه ولی وقتی دست آدم به دهنش می‌رسه نباید برای همسر ایندش تلاش کنه ؟

من گفتم مهریه هرچی میخاد باشه یک سکه یه شاخه گل هرچی توافقی ایشون میگن مهریه قبول ندارم و نمیکنم چون میترسه من قال بذارم میدونم شرایط بدیه خیلی این اتفاقا افتاده ولی من حس میکنم اینو میگه که از زیرش شونده خالی کنه در صورتی که دوستای خودشم میگن مهریه حق زنه اون قبول نداره 

بعدشم سر خونه من گفتم خونه به نام خودش باشه نه من که از خودش چیزی داشته باشه براش یه سرمایه باشه وقتی به نام اون باشه باز خیال من راحت تره تا به نام خانوادش که در اون صورت من خودم نظرم این بود باهم دیگه توافقی خونه بخریم بعدا به مرور زمان 

مگه شما و پسرش داره؟گفتم بکنید، منظور جمع شما و نامزدت بودمشکلی هم ندارهمیتونید یه توافق بکنید با ما ...

۱۰۰۰ درصد که داره به نام خودش باشه من میتونم از اموالش استفاده ای ببرم؟معلومه که نه 

تازه من خودم معتقدم جفتمون دوتایی میتونیم بگیریم خودش میگفت مامانم صبت کردم که برامون خونه بگیره اون میگه مامانم گفته تا زمان مرگش حق فروش نداره و به نام تو نمیشه 

من حرفم اینه ناراحتیم که چرا همچین خواسته ای داره برا همین گفتم بیخیال شه خودمون دوتایی میخریم بعد بعضیا اینجا کاسه داغ تر از اش شدن