2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045060 بازدید | 684424 پست
من ب کسی نگفتم میخوام انتقال بدم. روزا مجبورم بعد انتقال برم بیرون برام آمپول بزنن بنظرت راه برم و ...

بسلامتی.عزیزم تزریق پروژسترون کاری نداره.از الان به همسرت یاد بده.ما از کلیپ تو آپارات و یوتیوب یاد گرفتیم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اولا شاید بهت امپول ندادن بعدشم یه تزریقاتی بگو بیاد خونه ۳ روز اول و خوب استراحت کنی خیلی بهتره

من از یکشنبه دارم پروژسترون میزنم 

جمعه انتقالمه

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
بمن همیشه سه چهار روز به انتقال مونده خود دکتر ازیترومایسین ۵۰۰ روزی دو تا دو روز بهم میده ولی شما ح ...

سلام عزیزم شما کدوم دکتر میری؟

قبلا کجا ای وی اف کردید؟

شوهرم منم مشکل داره میپرسم

همسر منم مورفو شده صفر اما موقع لقاح جنین اسپرماشو شکلهای خوبشو دکتر گرفت و لقاح داد که جنین تشکیل ش ...

بله عزیزم .همیشه صفر به معنای این نیست که هیچ اسپرم نرمالی نتونن پیدا کنن .شما الان بارداری ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
من ب کسی نگفتم میخوام انتقال بدم. روزا مجبورم بعد انتقال برم بیرون برام آمپول بزنن بنظرت راه برم و ...

به همسرت یاد بده اون بهت بزنه دیگه بیرون نری من به همسرم یاد دادم اون بهم میزنه منم به کسی نمیگم ای وی اف میکنم دو سه روز اول استراحت میکنم بقیش دیگه بلندمیشم اشپزی و ظرف میشورم ولی کار دیگه نمیکنم

سلام عزیزم شما کدوم دکتر میری؟ قبلا کجا ای وی اف کردید؟ شوهرم منم مشکل داره میپرسم

والامن یکبار پارسیان ،دوبار مام، یکبار بهمن، دوبار نیکان ای وی اف کردم من از دکتر رزاقی خیلی راضی بودم که متاسفانه ایران نیست