2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
خواهش میکنم عزیزم  اره اولیه  بعداز ۱۲ سال همسرم خیلی ضعیف بودن باراول که اصلا به تشکیل ج ...

وای جوووووون دلم چقدر خوشحال کنندس اخه 😍الهی همه تو این سایت موفق باشن و جواب مثبتشونو بذارن تروخدا منم دعا کن فردا جواب ازمایشم مثبت باشه همه چی خوب پیش بره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای عزیزم چقد خاطره شده برات خدا به پدرو مادرت سلامتی بده

قربونت برم عزیزم. اره واقعا مامان و بابام خیلی خیلی زحمتشونو کشیدن هنوزم اگر برم شهرستان اکثرا اونا نگه میدارن ولی خب دلم‌نمیاد با بچه ها تنهاشون بذارم چون واقعا نگهداشتنشون سخته اوناهم دیگه بالاخره سنی ازشون گذشته سختشونه ولی بنده خدا مامانم مدام تو راه بود میومدو میرفت ولی خب مسافت طولانیه سخته خیلی. 

خداياشكرت....❤️ 
تعطیل رسمی دکترها نیستن خب جایی که میرم ۵شنبه ها تعطیله ضخامتم برای روز یازده دکتر میگفت زیاده ۸و ...

پس من چی بگم دفعه قبل روز ۱۰ ضخامتم ده ونیم بود روز ۱۶ هم انتقال دادم

کاش یارب که نیفتد به کسی کار کسی‌‌‌‌...
سلام دوستان فردا روز ۱۲سیکلمه و نوبت سونو دارم.دکترم نگف ک اون روز تخمک کشی داری.ممکنه ببینه اندازه ...

مگه الکیه همون روز  تخمک کشی کنه

من دیروز ۱۲ سیکلم بود 

برای امروز و امشب آمپول مخصوص داده سر ساعت باید بزنم و فردا هیچی نباید زده بشه و پنجشنبه نوبت پانکچر داده بیمارستان عرفان نیایش

بچه ها همین حالا از ته قلب دعا کنید تخمک های خوبی بکشن و هایپر نشم

یعنی میشه عشقم بابا بشه؟
به غذا بیوفته بهتر میشه. کمکی شروع کردی؟

آره عزیزم از چهار ماه شروع کردم ولی تاثیری نداشت تو رفلاکسش

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
میگم ببخشید چطور هفته مشخص میشه  اگه بلدین بهم میگین

روزای بعد انتقال+۱۴

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام عزیزم .نه برای تخمک کشی از قبل اطلاع میدن .چون باید قبلش آمپول آزاد سازی بزنی

سلام عزیزم خوبی چخبرا چیکار میکنی

وای چیکا خندم گرفت 😅😅از دست این وروجکا مال من که دوتا پسره خدا ب دادم برسه انقدر دعا میخونم اروم ب ...

سوره محمد رو زیاد بخون عزیزم بچه خوش اخلاق و آروم میشه من واسه دخترم زیاد خوندم

بچه ها قضیه جنین سه روزه و پنج روزه رو برام توضیح میدید

وقتی جنین سه روزه هست ، یعنی سلول هاش از روز سوم شروع کردن به افت؟ 

اگر نه ، پس چرا نمیزارن پنج روزه بشه؟

اگر آره ، خوب این که شروع کرده به افت خوب معلومه درصد گرفتنش میاد پایین

چرا جنین چهار روزه نداریم، همش یا سه روزه یا پنج روز؟؟

یعنی میشه عشقم بابا بشه؟