2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
خواهش میکنم عزیزم  اره اولیه  بعداز ۱۲ سال همسرم خیلی ضعیف بودن باراول که اصلا به تشکیل ج ...

مبارکت باشه عزیزم ان شاالله سالم و سلامت بغلش (اون)کنی

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
دیگه حرفی ندارم ننه گفتنی هارو گفتی فقط میگم یا حضرت عبااااس🤣🤣😂😂😂😂

ان شاالله که ب دایی یا خالشون میرن عمو و عمه و بابا هم نه  

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میگم ببخشید چطور هفته مشخص میشه  اگه بلدین بهم میگین

من بلد نیستم عزیزم بزار دوستان میان راهنماییت میکنن 

فرمول خاصی داره 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ممنونم عزیزم که جواب دادی چشم،چیزی نمیخورم  اخه میترسم با امپول زدن باز بگن این ماه برو ماه ب ...

من نمیدونستم اگه ضخامت بالابره کنسل میشه 

تازه میخواستم به روش های سنتی ضخامت رو بالا ببرم ☹️

ای خدا من هر روز گیج تر از دیروز میشم

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بهارک جون ادم اگر هر دوروز دوساعتم واسه خودش باشه کلی میتونه روحیه بگیره و بهتر از پس بچه هاش بر بیا ...

😍😍😍

وای نمیدونی چقدر از شیطنت کوچولو هات ذوق کردم 

خدا حفظشون کنه واست قشنگم

راستش خندمم گرفت تصور کردم یه لحظه 

خیلی باحال بود🧿💜

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

خوب کاری میکنی عزیزم من هرروز قران و دعا میخوندم انشالله صحیح و سالم بغلشون کنی. ولی ژن خانواده هرچی ...

خخخ اگه ژن خانواده ، مادر و پدر بیش از حد تخص و شیطون  بوده باشن چی

😁😁

منو شوهرم مزر شیطنت رو رد کردیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تعطیل رسمی دکترها نیستن خب جایی که میرم ۵شنبه ها تعطیله ضخامتم برای روز یازده دکتر میگفت زیاده ۸و ...

ولی من تا جایی ک شنیدم هر چی زخیم تر باشه بهتره برا لانه گزینی خودم ک ۱۵ بودم بی بی چکمم هاله انداخته حالا فردا برم ازمایش ببینم چی میشه 

کجا انجام میدی؟

جدییی با ۱۵فکر نمیکردم انتقال بدن،دکتر من گفت نمیشه باز هم نمیدونم 😔

ببین از ۸ تا ۱۵ میشه زیر ۷ شنیدم ک انتقال نمیدن 

من مرکز رویان انجام دادم حتی روزای تعطیلم قسمت عمل و انتقالش بازه سنوگرافیاشم یک ساعت بازه اگه تهرانی ب نظرم رویان برو چون اونجا همیشه در حال تحقیق ک روش های جدیدن

من تخم کشی کردم وهایپر شدم گفتم ۳ ماه بگذره بعد انتقال میدیم ولی هر ماه تایم پریودت دوم یا سوم بیا سنو ک رفتمو ماه دوم سیکلم شروع شد بعد شروع کردن امپول دادن hmcبعد پرسیدم من ک جنینم امادس برا چی بازم امپول گفتن روش جدید اومده ک وقتی تخمکات فعال و بزرگ میشن مایع از خودشون دفع میکنن و با ازمایش خون و دوروز درمیون سنو واژینال پیدا میکنن ک روز لانه گزینی کی هس و انتقال میدن