2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
تعطیل رسمی دکترها نیستن خب جایی که میرم ۵شنبه ها تعطیله ضخامتم برای روز یازده دکتر میگفت زیاده ۸و ...

سلام دوست عزیز کدوم مرکزی که سه روز پشت سر هم تعطیل بود ؟؟؟

یعنی واقعا نمیدونن این یه کار اشتباه و حداقل پنجشنبه رو باید باشن 

بعد هم مگر قرار بود جنین چند روزه انتقال بدی ؟

چون به محض شروع پروژسترون آندومتر رشد نمیکنه و ثابت میمونه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
بهارک جون ادم اگر هر دوروز دوساعتم واسه خودش باشه کلی میتونه روحیه بگیره و بهتر از پس بچه هاش بر بیا ...

وای چیکا خندم گرفت 😅😅از دست این وروجکا مال من که دوتا پسره خدا ب دادم برسه انقدر دعا میخونم اروم باشن میگم خدایا فقط مریض نشن خوبم غذا بخورن هر روز سوره ولعصر و میخونم 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بمنم گفتن امپول چسب جنین بزنم ، شما موقق شدین اسمشو پیدا کنین؟ دوستان کسی تا الان زده که نتیجم بگیره ...

ن والا من اولین باره شنیدم 

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

چند هفتته؟وای خدای من مباررررررررررررکههههههههه مامان جووون خوش قدم باشه الهی به سلامتی بگذرونی وصحی ...

نمیدونم بلدنیستم حساب کنم     سلامت باشی  ان شاالله هرکس هرچی ازخدامیخوادبهش بده 

نشدنی‌ هارو به خدا بسپار...🥰🥰🤲🤲کاربری برای دو نفره 😁😁

سلام دوستان فردا روز ۱۲سیکلمه و نوبت سونو دارم.دکترم نگف ک اون روز تخمک کشی داری.ممکنه ببینه اندازه فولیکولا خوب شده و همون روز عمل رو انجام بدن؟احتیاطی ناشتا باشم ک شاید همون روز انجام بشه؟

جدییی با ۱۵فکر نمیکردم انتقال بدن،دکتر من گفت نمیشه باز هم نمیدونم 😔

من دیروز یه وویس از دکتر لاهوتی شنیدم که میگفت قبلا فقط تا آندومتر ۱۲ انتقال میدادیم ولی مطالعات جدید نشون میده که فقط آندومتر پایین خوب نیست.گفت که من خودم هم با آندومتر 15 انتقال دادم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
نمیدونم بلدنیستم حساب کنم     سلامت باشی  ان شاالله هرکس هرچی ازخدامیخوادبهش بده ...

مبارک باشه عزیزم .انشالله که بارداری راحتی داشته باشی و به سلامتی بغلش کنی 

یه ذره از خودت بگو اولین بچته؟بعد چند سال ؟مشکلت چی بود؟چندبار انتقال دادی ؟ چقدر سوال بپرسیدم ببخش ...

خواهش میکنم عزیزم 

اره اولیه  بعداز ۱۲ سال همسرم خیلی ضعیف بودن باراول که اصلا به تشکیل جنین نرسیدن ازبین رفتن انتقال ندادم باردوم خداروشکر جنین تشکیل شد انتقال دادم  خودمم تی پی او  بالابود که قرص لووتیرکسین میخورم       این کاربریه خواهرمه اون بچه داره 

سلام دوستان فردا روز ۱۲سیکلمه و نوبت سونو دارم.دکترم نگف ک اون روز تخمک کشی داری.ممکنه ببینه اندازه ...

سلام عزیزم .نه برای تخمک کشی از قبل اطلاع میدن .چون باید قبلش آمپول آزاد سازی بزنی

وای چیکا خندم گرفت 😅😅از دست این وروجکا مال من که دوتا پسره خدا ب دادم برسه انقدر دعا میخونم اروم ب ...

خوب کاری میکنی عزیزم من هرروز قران و دعا میخوندم انشالله صحیح و سالم بغلشون کنی. ولی ژن خانواده هرچی باشه به همون میرن😂😂😂😂

خداياشكرت....❤️ 
روز یازده  نه و چهاردهم بود😭 البته دوشنبه رفتم دکتر چهارشنبه اش تعطیل رسمی بود نمیتونستن ان ...

چه مسخره دکتره منم جمعه یا تعطیلات کلا مرکز تعطیل ولی اینا رو هم حساب میکردن یه جور تنظیم میکردن ک برا انتقال یا عمل ب تعطیلی نخوریم 

خوب کاری میکنی عزیزم من هرروز قران و دعا میخوندم انشالله صحیح و سالم بغلشون کنی. ولی ژن خانواده هرچی ...

فقط خدا کنه ب ننشون نرن ک لجباز و خرابکار عالم بوده 🤣🤣

مبارک باشه عزیزم .انشالله که بارداری راحتی داشته باشی و به سلامتی بغلش کنی 

میگم ببخشید چطور هفته مشخص میشه  اگه بلدین بهم میگین