2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045081 بازدید | 684424 پست
مبارکت باشه عزیز دلم، برو ی ازمایش خون بده اینقدر خودتو اذیت نکن ، استرس بدترین چیزه، من روز 10بی بی ...

اخه ازمایش خون الان زوده پنجشبه نوشته ولی دیگه چهارشنبه صبح میرم میدم ببخشید تروخدا ناراحتتون کردم اصن دست خودم نبود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا من اونجا دیدم برای همه جنین خیلی کم با کیفیت پایین تشکیل میشد بعد خیلیا می اومدن برای انتقال می ...

واااااااای چیکار میکنن مگه هیف این همه زحمتات کجا انجام دادی ک از بین بردن ؟

اخه ازمایش خون الان زوده پنجشبه نوشته ولی دیگه چهارشنبه صبح میرم میدم ببخشید تروخدا ناراحتتون کردم ا ...

تبریک میگم گیلدا جان

شما هم بلاست انتقال داده بودی؟

منم جنینم بلاست بود ۲۱ انتقال دادم گفته پنج شنبه برم آزمایش ولی اصلا جرات بی بی چک رو ندارم چون دوبار انتقال منفی داشتم

خدا از زبونت بشنوه  خیلی سختی کشیدم ۱۲ ساله برام دعاکنید

الهی بگردددددددم منم ۱۱ ساله قشنگ درکت میکنم فدات شم تو بارداری عزیزم مبارکت باشه ایشالله  چه تاریخی انجام دادی؟

من۱۹مهر انجام دادم ۵ ابان گفتن ازمایش بدم 

الهی بگردددددددم منم ۱۱ ساله قشنگ درکت میکنم فدات شم تو بارداری عزیزم مبارکت باشه ایشالله  چه ت ...

ممنون عزیزم ان شاالله دامن همه منتظرها سبز بشه 

۱۷ مهر انتقال دادم 

نشدنی‌ هارو به خدا بسپار...🥰🥰🤲🤲کاربری برای دو نفره 😁😁
الهی بگردددددددم منم ۱۱ ساله قشنگ درکت میکنم فدات شم تو بارداری عزیزم مبارکت باشه ایشالله  چه ت ...

ان شاالله مثبتی بچه هامون باهم به دنیا میان

نشدنی‌ هارو به خدا بسپار...🥰🥰🤲🤲کاربری برای دو نفره 😁😁
تبریک میگم گیلدا جان شما هم بلاست انتقال داده بودی؟ منم جنینم بلاست بود ۲۱ انتقال دادم گفته پنج شن ...

قربونت برم عزیز دلم من تا ازمایش ندم خیالم راحت نمیشه تبریکارو باورم نمیشه😂نه کیفیت جنینم b بود ولی گفتن خوبه ۳ تا از فریز دراوردن یکیش از بین رفت دوتاش موند ک دوتاشو انتقال دادن نه بمون ازمایش بده منم الکی ب خودم استرس دادم یه روز کامل ک اصن حرف نزدم با هیچکس  از غصه

واااااااای چیکار میکنن مگه هیف این همه زحمتات کجا انجام دادی ک از بین بردن ؟

والا بخدا نمیدونن که هر کدوم از این جنینا پدر ما در اومده تا تشکیل شده من از بیمارستان بهمن بردم بیمارستان نیکان اونجا موقع ذوب از بین بردن بعدا دیدم برای بقیه هم همینطوری از بین میبرن 🥺🥺🥺