2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045159 بازدید | 684431 پست
عزیزم انشالله مثبت میشی دوست منم ۲۱ مهر انتقال جنین سه روزه داشت دیروز و امروز چک بی بی گذاشته منفی ...

فعلا که خیلی زوده برای بی بی چک

نشدنی‌ هارو به خدا بسپار...🥰🥰🤲🤲کاربری برای دو نفره 😁😁
فعلا که خیلی زوده برای بی بی چک

عزیزم مبارک باشه قطعا مثبته عدد بتات بالاس امپول انقدر نیست تاثیرش من یه دفعه دو روز بعد از امپول ازمایش دادم عددش ۲۸ بود تازه واسه شما از امپول بیشتر گذشته

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم مبارک باشه قطعا مثبته عدد بتات بالاس امپول انقدر نیست تاثیرش من یه دفعه دو روز بعد از امپول از ...

خداازدهنت بشنوه ممنون عزیزم 

بچه ها من فردا روز هفتم انتقالم بنظرتون بی بی بزنم طاقت ندارم ۱۴ روز صبر کمم جنینا هم‌ بلاست بودن

نه نزن فعلا زوده بیشتر استرس بهت واردمیشه

خانوما کسی هست که پردنیزولون داشته باشه؟ من پردنیزولون ۵دارم،روزی یکی،از روز انتقال شروع شده تا الا ...

سلام شما قبل انتقال هم پردنیزولون میخوردی؟ من قبلش میخوردم بعد انتقال هم یه هفته بعدش بهم گفت شروع کن

میشه یکم توضیح بدی از مشکلت و کارایی که کردی؟

من مشکل ایمنی دارم تی پی او بالاهه تایک هفته قبل انتقال باید بخوری بعدانتقالم یک هفته بعدش شروع کنی به خوردن دوتاهم امپول هپارین میزنم هرروز تاخونم لخته نشه 

الهی امیییییین 

سلام بانوجان من بیشتر خواننده هستم اینجا😁

ولی با مثبت شدن هرنفر اینجا انگار خودم مثبت میشم

انشاالله خدااین همه تلاشتون به نتیجه که دلت میخواد برسونه🌹❤️الهی سالم ترین و صالح ترینش سال دیگه تو بغلتون باشه🙏

اشتیاقی‌که‌به‌دیدارتودارددل‌من‌‌ دل‌من‌داند‌ومن‌دانم‌ودل‌داندومن👶👶
بچه ها من فردا روز هفتم انتقالم بنظرتون بی بی بزنم طاقت ندارم ۱۴ روز صبر کمم جنینا هم‌ بلاست بودن

من روز پنجم انتقال جنین بلاست بی بی چکم مثبت شد ولی اگه از نظر روانی خیلی روت اثر داره نزار چون امکانش زیاده جنین دیر لانه گزینی کرده باشه و هنوز نشون نده من گذاشتم گفتم مثبت شد که خیالم راحت میشه ولی منفی بود دو روز دیگه میزارم پوست کلفتم من🤣🤣🤣

خانوما کسی هست که پردنیزولون داشته باشه؟ من پردنیزولون ۵دارم،روزی یکی،از روز انتقال شروع شده تا الا ...

سلام عزیزم منم پردنیزولون میخوردم تو بارداری مشکلی نیست  یه شب در میون کن بعدم دوشب در میون بعدم قطعش کن پردنیزولون ۵ خیلی دوسش کمه 

مامان دوقلوها