فلیکا مدیر عضویت: 1397/06/01 تعداد پست: 19503 عنوان دیروز سونو غربالگری اول دادم | مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 32 پست خداروشکر همه چیز خوب بود ، فقط جفتم پایینه که اونو باید خودم رعایت کنم .خانوما سوالم اینه ممکنه سونو غربالگری خوب باشه آزمایش مشکل داشته باشه ؟ جواب آزمایشم هفته دیگه حاضر میشه .🥺 امروز | 10:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فلیکا مدیر استارتر عضویت: 1397/06/01 تعداد پست: 19503 عزیزم منم مثل خودت هر روز مثل یکسال میگزره من بارداری سختی هم دارم حالت تهوع از زندگی منو انداخته .ایشاا... سال دیگه این موقع نی نی ها تو بغلمون هستن و این روزهام میگذرن .🥰
fsbbczunv عضویت: 1398/06/21 تعداد پست: 836 من بارداری سختی هم دارم حالت تهوع از زندگی منو انداخته .ایشاا... سال دیگه این موقع نی نی ها تو بغلمو ... اخ نگووووو از تهوع مردم طراح لباس و دکوراسیون داخلی هستم کمک خواستین پیام بزارین در اسرع وقت جواب میدم
فلیکا مدیر استارتر عضویت: 1397/06/01 تعداد پست: 19503 اخ نگووووو از تهوع مردم 😭😭😭 روزی سه تا قرص دمیترون میخورم ولی آنچنان تاثیر نداره .
fsbbczunv عضویت: 1398/06/21 تعداد پست: 836 😭😭😭 روزی سه تا قرص دمیترون میخورم ولی آنچنان تاثیر نداره . بچه چندمی ؟ چند وقت اقدام بودی طراح لباس و دکوراسیون داخلی هستم کمک خواستین پیام بزارین در اسرع وقت جواب میدم
fsbbczunv عضویت: 1398/06/21 تعداد پست: 836 من بیشتر از ظهر تهوع دارم تا شب طراح لباس و دکوراسیون داخلی هستم کمک خواستین پیام بزارین در اسرع وقت جواب میدم
nilo_oya عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 6072 ممنون . دعا کنید . این روزها که منتظر یه خبر هستی راجع به جنینت خیلی دیر میگذره . میفهمم دقیقا چی داری میگی خودم تو شرایط بدتر هستم توام منتظر جوابی نخواستم استرس بدم بهت توکلت به خدا باشه ایشالله با خبرای خوب میای♥️
فلیکا مدیر استارتر عضویت: 1397/06/01 تعداد پست: 19503 بچه چندمی ؟ چند وقت اقدام بودی بچه اولمه. تو ماه دوم اقدام باردار شدم خداروشکر .با وجود تنبلی تخمدان طبیعی باردار شدم .
fsbbczunv عضویت: 1398/06/21 تعداد پست: 836 بچه اولمه. تو ماه دوم اقدام باردار شدم خداروشکر .با وجود تنبلی تخمدان طبیعی باردار شدم . تا الان به کسی نگفتم آخه میگن تا سه ماه نگین طراح لباس و دکوراسیون داخلی هستم کمک خواستین پیام بزارین در اسرع وقت جواب میدم
فلیکا مدیر استارتر عضویت: 1397/06/01 تعداد پست: 19503 میفهمم دقیقا چی داری میگی خودم تو شرایط بدتر هستم توام منتظر جوابی نخواستم استرس بدم بهت توکلت به خد ... ایشاا... هرچی خیره برای همه پیش بیاد 🌷🌷🌷
فلیکا مدیر استارتر عضویت: 1397/06/01 تعداد پست: 19503 تا الان به کسی نگفتم آخه میگن تا سه ماه نگین منم فقط خودمو همسرم میدونیم . منتظریم جواب این غربالگری بیاد تا از سلامت نی نی مطمئن بشیم بعد به خانواده ها اطلاع بدیم .
فرفری_جونم عضویت: 1403/06/13 تعداد پست: 2006 اینم عکس نی نیه . دکتر خیلی تو قیافه بود و گفت ما تو هفته ۱۲ حتی حدس هم نمیزنیم جنسیت چیه 😏خب یه ح ... من دکترم همون ۱۲هفته هر دوتا بچه رو گفت جنسیت وجفت پایین خطرناکه ها حواست باشه
فلیکا مدیر استارتر عضویت: 1397/06/01 تعداد پست: 19503 من دکترم همون ۱۲هفته هر دوتا بچه رو گفت جنسیت وجفت پایین خطرناکه ها حواست باشه دکتر جوان بود و تو قیافه . گفت تعیین جنسیت فقط تو هفته ۱۸ درسته .
فامیل_دومادم عضویت: 1397/11/04 تعداد پست: 3340 منم 10 هفتمهدکتر گفت جفتت پایینهویار وحشتناک دارمهمش خستم حوصله هیچ کاریو ندارمپریروز یکم جارو کشیدم و کار کردمدیروز تا سر حد مرگ رفتماینقد زیر دلم درد میکرد نمیتونستم راست راه برمهمش دعا میکنم زودتر این روزام بگذره
فرفری_جونم عضویت: 1403/06/13 تعداد پست: 2006 دکتر جوان بود و تو قیافه . گفت تعیین جنسیت فقط تو هفته ۱۸ درسته . دنبال قاتل بروسلی بوده باباوگرنه ۱۲هفته مثلا میگن ۹۰ درصد پسره یا اگ نبینن میگن معلوم نیس
فلیکا مدیر استارتر عضویت: 1397/06/01 تعداد پست: 19503 منم 10 هفتمهدکتر گفت جفتت پایینهویار وحشتناک دارمهمش خستم حوصله هیچ کاریو ندارمپریروز یکم جارو کشیدم ... درد داری اصلا کار نکن . دراز بکش به پهلوی چپ . نزدیکی هم ممنوعه . تو ماه های اول جفت با بزرگ شدن رحم خودشو میکشه بالا . فقط باید رعایت کنیم .راستی دکترت بهت شیاف پروژسترون داد ؟