2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست
آره عزیزم عادیه معمولا سه تا یا چهارتا بسته بندی می‌کنن که موقع ذوب همشون باز نکنن.

اینجوری ک ۴ بار میتونم انتقال بدم ☹️ کاش جنین بیشتری میشد

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ببین عزیزم اگه امکانش داری بنظرم برو تهران جایی که تخصصشون فقط آی وی اف.وقت و هزینه وسلامتیت الکی نذ ...

عزیزم امکانش نیست برام ،فامیل دور داریم اونجا نمیتونم برم اون همه وقت کجا بمونم 

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم اتفاقی الان پیامتو دیدم منم پلی کیستیکم ولی اول از همه به مرکزتو جنین شناست مربوطه بعدش ب ...

سلام‌گلم خیلی ممنون که وقت گذاشتی و جواب دادی بله خیلی شنیدم که میگن سینال اف تاثیر انچنانی نداره اینبار اگه پیدا بکنم گونال میگیرم حتما ، برای شوهرم هم تقویتی تجویز کرده داره استفاده میکنه ،رازیانه رو هم والا دو دل موندم از دکترم پرسیدم گفت اره بخور ولی نمی‌دونم شما اونطوری گفتین ترسیدم نکنه هورمونامو بهم بریزه از اون پودر که گفتین هم قبلا خوردم بهم نساخت حالت تهوع و عذر میخوام اسهال شدید داشتم از ترسم دیگه نخوردم ،پیاده روی هم چشم حتما انجام میدم 

عزیزم تنبلی تخمدان هیچ درمانی نداره فقط با ورزش قرص سالم خوری کنترل میشه اما درمان نمیشه. موضوع بعدی ...

بله متوجه شدم متاسفانه فعالیتم کمه سعی میکنم هر روز حداقل نیم ساعت پیاده روی کنم ، درمورد دکترم هم نمی‌دونم چیکار کنم اینو خیلی تعریف کردن منم رفتم پیش این خانوم ، یه دکتر دیگه هم هست که تو ای وی اف حرف اول رو میزنه تو تبریز ولی خیلی خیلی سخته نوبت دهیش ، ببینم میتونم از اون وقت بگیرم 

و خواهشی که ازت دارم دارو گیاهی مصرف نکن ممکنه یه هورمونی رو درست کنه یکی دیگه رو نابود کنه. دکتر کا ...

چشم پس رازیانه نمیخورم چون یه خانوم دیگه هم گفتن داروی گیاهی نخور خیلی ممنون 

سلام عزیزم از الان پیاده روی رو شروع کن غذاهای سالم بخور سبزیجات زیاد بخور ژل رویال بخور شوهرتو تقوی ...

خیلی ممنونم عزیزم مرسی 😍😘

ایشالا سلامت باشن عزیزم 😘😘 خونریزی شدید بود؟ شما سرکلاژ شدی چند هفته به دنیا اومدن پیشنهادی واسه م ...

زنده باشی گلم. اره عزیزم چندروز خونریزی شدید داشتم. ۳۵ هفته و ۶ روز به دنیا اومدن اره سرکلاژ شدم. تا میتونی از خودت مراقبت کن من یکسال خانوادمو ندیدم بخاطر شرایطم شهرستان نرفتم اصلا. بالاخره این دوران میگذره ولی سعی کن به بهترین نحو بگذرونی مثل من استرس الکی نداشته باشی واسه هرچیزی سریع عزای عمومی راه نندازی که خدایی نکرده بخوای دچار فشارخون یا این جور چیزا بشی. انشالله فندوقاتو صحیح و سالم بغل کنی😍😍😍😘😘

خداياشكرت....❤️ 
زنده باشی گلم. اره عزیزم چندروز خونریزی شدید داشتم. ۳۵ هفته و ۶ روز به دنیا اومدن اره سرکلاژ شد ...

ممنون عزیزم من به شدت کمر درد دارم خونریزی شدید هم داشتم ایزوپرین بهم داده . همش هم دراز کشیدم😥😥عزیزم چند هفته سرکلاژ شدی درد داشت؟؟ بچه هاتون چند کیلو بودن دستگاه رفتن ؟ خدا به منم کمک کنه به سلامت دنیا بیارمشون

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
چیکا جون من ساک نی نی  خودم چی ببرم؟نمیخوام‌ خیلی وسایل ببرم.

عزیزم پوشک 

دستمال خشک کن

زیردکمه استین کوتاه 

یه دست سرهمی 

جوراب دستکش کلاه

پتو‌دورپیچ 

برای خودت پد بهداشتی 

الهی بسلامتی زایمان کنی😍😍

خداياشكرت....❤️ 
چیکا جون من ساک نی نی  خودم چی ببرم؟نمیخوام‌ خیلی وسایل ببرم.

به سلامتی عزیزممم ایشالا زایمان خوبی داشته باشی 😍😍😍😍 نی نی هم سلامت 😍😍😍

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉