2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045146 بازدید | 684431 پست
دخترا من ۱۲ تا جنین دارم الان زنگ زدم مرکز گفت تو ۴ تا بسته  چرا ۴ تا☹️ عادیه؟ متاسفانه سرما ...

انشالله که با انتقال اولت باردار میشی ی دوقلوی سالم و صالح بقیه شونم میونن واسع بعد دغدغه چی رو داری اخه، خو همون وقتی که دکترت گفته نوبت بگیر دیگه

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم من به شدت کمر درد دارم خونریزی شدید هم داشتم ایزوپرین بهم داده . همش هم دراز کشیدم😥😥عز ...

تا میتونی استراحت کن موقع خواب بین پاهات بالش بذار تا حدودی از درد کمرو درست میکنه منم تا اخر ایزوپرین خوردم روزی ۳ تا. نه سرکلاژ درد نداره فقط مراقبت داره. بچه ها دخترم وزنش ۲۶۷۰ بود پسرم ۲۱۰۰ نه عزیزم الحمدالله دستگاه نرفتن. انشالله صحیح و سالم بغلشون میکنی توکل به خدا❤️

خداياشكرت....❤️ 
تا میتونی استراحت کن موقع خواب بین پاهات بالش بذار تا حدودی از درد کمرو درست میکنه منم تا اخر ایزوپر ...

چیکا جون چطوری خوبی عزیزم میگم من استراحتم نسبی اشکال نداره ک ؟

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
فدات بشم خودم ک مردم زنده شدم ببخشید شما رو ناراحت کردم ولی اصن باور کردنی نیس برام 

مبارکت باشه عزیز دلم، برو ی ازمایش خون بده اینقدر خودتو اذیت نکن ، استرس بدترین چیزه، من روز 10بی بیم مثبت شد همون روز رفتم بتا دادم، یک ساعتم جوابش امادس، بخدا اینقدر که تواسترس کشیدی تو این دوروز مام پا به پات ناراحت شدیم.

سلام بچه ها من ۱۷ انتقال دادم  روز۲۰  و۲۳ امپول اچ سی جی زدم  دیروز یکم دکتر گفت از بتا بده بتای من۴۱۵ بود بنظرشماها کاذبه یاباردارم؟توروخدا هرکی چیزی میدونه بهم بگه

نشدنی‌ هارو به خدا بسپار...🥰🥰🤲🤲کاربری برای دو نفره 😁😁
چیکا جون چطوری خوبی عزیزم میگم من استراحتم نسبی اشکال نداره ک ؟

قربونت مهربونم تو خوبی؟ تا جایی که خودت احساس راحتی کنی نه چه مشکلی. من گاهی راحت ۱ ساعت راه میرفتمو خرید میکردم برای سیسمونی ولی گاهی حتی ۱ دقیقه هم نمیتونستم راه برم کاملا بسته به شرایط خودت هستش ولی در مجموع سعی کنی بیشتر مراقب باشی به نفع خودته هرچی ماه بره بالاتر سنگین تر میشی و تنگی نفس بهت فشار میاره.بازم همه چی به سیستم بدنت مربوطه ولی هوای نی نیارو خیلی داشته باش این چند وقتم بسلامتی بگذره کار و تفریح و گردش و نمیدونم خیلی چیزا همیشه هست😘

خداياشكرت....❤️ 
عزیزم شما بارداری؟ چیزی راجب چسب جنین شنیدی؟ آخه یکی بهم گفت واسه انتقال بعدیت بگو بهت چسب جنین بد ...

بمنم گفتن امپول چسب جنین بزنم ، شما موقق شدین اسمشو پیدا کنین؟ دوستان کسی تا الان زده که نتیجم بگیره؟

سلام بچه ها من ۱۷ انتقال دادم  روز۲۰  و۲۳ امپول اچ سی جی زدم  دیروز یکم دکتر گفت از ب ...

عزیزم با بتای دوم همه چیز مشخص میشه یعنی شما دوباره فردا همون ازمایشگاه و ترجیحا همون ساعت ازمایشتو تکرار کن. ولی مبارکه چون بعید میدونم بتا با امپول اینهمه بالا باشه.❤️

خداياشكرت....❤️ 
عزیزم با بتای دوم همه چیز مشخص میشه یعنی شما دوباره فردا همون ازمایشگاه و ترجیحا همون ساعت ازمایشتو ...

خدا از زبونت بشنوه  خیلی سختی کشیدم ۱۲ ساله برام دعاکنید 

نشدنی‌ هارو به خدا بسپار...🥰🥰🤲🤲کاربری برای دو نفره 😁😁
سلام بچه ها من ۱۷ انتقال دادم  روز۲۰  و۲۳ امپول اچ سی جی زدم  دیروز یکم دکتر گفت از ب ...

عزیزم فک نکنم بتا 415مال آمپول باشه.مبارکه گلم.حالا دوروز دیگه ام تکرار کن

سلام عزیزم من دوقلوهام یکساله شدن فداتشم. تو بارداری خون ریزی داشتم اما هماتوم نداشتم تا حدود ۱۰ هفت ...

چیکا جان خونریزی که میگی داشتی به چه صورت بود؟ اگر هماتوم نبود پس دلیلش چی بود؟ از هفته و روز چند تا چند خونریزی داشتی گلم؟

خانوما کسی هست که پردنیزولون داشته باشه؟ من پردنیزولون ۵دارم،روزی یکی،از روز انتقال شروع شده تا الا ...

نگران نباش عزیزم خوب همون که دکترت گفته یک روز درمیونش کنی یعنی کم کم قطع کردن، هر کاری دکترت گفته بکن انشالله که بهترین بارداری رو داشته باشی