2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045272 بازدید | 684445 پست
خدا نکنه عزیزم انشالله همیشه سلامت باشی ❤

عزیزم خوندم خیلی ناراحت شدم برا اتفاقی که برات افتاده اما همیشه که این اتفاق نمیوفته گاهی متاسفانه تو بارداری های مصنوعی پیش میاد به جنبه مثبت قضیه نگاه کن که رحمت پذیرای جنین هست حالا اینبار پوچ بوده ان شالله ان شالله بار بعد ی دو قلو تپل مول خوشگل میان و چراغ خونت میشن

سلام خانمایی ک مثبت شدید بیایید علاّمتون رابگید من روز۱۱انتقالم کمرم درد مبکنه ترشحاتم ابکیه هیچ لکه ببنی نداشتم این اخرین بسته جنینم بود ک یکیش حین ذوب شدن ازببن رفت یکی انتفال دادن برام دعام کنید توروخدا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانمایی ک مثبت شدید بیایید علاّمتون رابگید من روز۱۱انتقالم کمرم درد مبکنه ترشحاتم ابکیه هیچ لکه ...

انشالله که مثبت میشی عزیزم

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
بهارک جان به نیت من نخون عزیزم من آزمایشم منفی شد بجای من بخون برای یکی دیگه از دوستان

عزیز دلم خیلی ناراحت  شدم ولی تو این راه نباید ناامید بشی هممون  طعم چند باری ازمایش منفی رو چشیدیم ولی ان شالله به زودی نتیجه زحمتات و صبوری ات رو میگیری حس و حال الانت رو هممون درک میکنیم 

گیاهه عروس پشت پرده رو میگن مصرف نکنین بهتره عزیزم چون تاثیرش همچنان تو بدن هست و باعث نازایی میشه، ...

زیاد که نمیخوای استفاده کنی ۳ روز منم ۳ روز استفاده کردم من از کورتاژ میترسیدم چون تاثیر اون بدتر هست ۳ روز خوردم

فعلا باردار نشدم چون طبیعی باردار نمیشیم

باید هیسترو یا لایرا شم این ماه بعد انتقال دارم

گیاهه عروس پشت پرده رو میگن مصرف نکنین بهتره عزیزم چون تاثیرش همچنان تو بدن هست و باعث نازایی میشه، ...

ولی یکی از دوستام هم برای سقط پشت پرده استفاده کرد و کورتاژ نشد.

بعد از ۵ ماه ای یو ای کرد باردار شد الان ۵ ماه ش هست 

بازم هر  کی هر جور صلاح میدونه