2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045340 بازدید | 684460 پست
قربونت برم💜 خوب که چه عرض کنم همش تا تب دارم یا استخون درد یا نفس تنگی هنوز روبه راه نشدم فقط ...

انشالله بهتر میشی قشنگم 😇 اره سعی کن مراقبت ‌کنی شانس انتقالتم افتاده تو سرما ولی باید دیگه تو خونه باشی 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
انشاالله عزیزم  اره واقعا کاش قبل از ivf این آزمایش هارو میگرفتن ، نه الان با اینهمه وقت و هزی ...

چی بگم والا انشالله که مشکلی نباشه بد به دلت راه نده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همگی من یازده مهر انتقال داشتم و خدا رو شکر مثبت شد دکترم برای امروز وقت سونو داده به این ...

سلام عزیزم مبارک باشه ایشاا... که بسلامتی نه ماه رو بگذرونی و نی نی رو بغل بگیری من اطلاع زیادی ندارم اما فکر میکنم زوده فقط ساک بارداری رو شاید ببینه

اخه کاری هم نکنی بدتر میشه برا بارداریت خوب نیس بعضی جاها ارزونتر میگیرن یا قسطی ببین جایی هست 

یه کاریش میکنم کلافه م کرده😔

سلام دوستان امروز رفتم سونو و بازم ساک کاملا خالی خالی بود ، دکتر گفت چون ته دلت هنوز امید دادی آزما ...

الهی عزیزم خیلی ناراحت کنندس بعد از این همه امید، ولی الهه جان به گفته خودت حتما حکمتی توش بوده ، راستش من برای سقط اولم دارو بهم تزریق کردن و تا60روز لکه بینی داشتم ولی دفعات بعد هیچ کاری نکردم فقط صبر کردم دارویی هم استفاده نکردم خودش  کم کم سقط میشدن . حالا شما هماتومم دارین نمیدونم کار دیگه ای هم نیاز هست یانه.ولی حسابی خودتو تقویت کن امیدبخدا دفعه بعدی قویتر بری جلو.

من انقدر ترسیدم دیشب به شوهرم گفتم امادگیشو ندارم شیاف پروژسترونمو میزارم فردا حسابی مطلب بخونم با د ...

سلام عزیزم منم سقط کردم گیاه عروس پشت پرده از عطاری بگیر دم کن بخور

فقط خطرناک زیاد تر از ۵ گرم تو روز نباید بخوری

برای من خیلی راحت دفع شد حتی بقایا هم نموند و کورتاژ نکردم یکی از دوستام هم همینطور سقط کرد بدون کورتاژ

سلام عزیزم منم سقط کردم گیاه عروس پشت پرده از عطاری بگیر دم کن بخور فقط خطرناک زیاد تر از ۵ گرم تو ...

گیاهه عروس پشت پرده رو میگن مصرف نکنین بهتره عزیزم چون تاثیرش همچنان تو بدن هست و باعث نازایی میشه، رو تخمدان و فولیکولا تاثیر میگذاره، یائسگی رو هم جلو میندازه. شما بعدش مشکلی نداشتین؟راحت  باردار شدین باز؟

حس میکنم ادم وقتی تجربه سقط و درد کشیدن و ... داره تو شرایط من بیشتر استرس میکشه . انشاله حالا که قر ...

خیلی بده خدا بهت صبر بده عزیزم ایشاا... خیلی راحت دفع میشه نگران نباش

دیروز خیلی دلم شکست واسه اونای که سقط داشتن امروزب بعد نماز به نیت همه یس خوندم که انشالله هر چی زودت دامنشون سبز شه و دیگه هیچکس تو این تاپینک این شرایط رو تجربه نکنه و فقط خبرای خوش باشه به حق حضرت فاطمه🤲

برای دلت بمیرم یه لحظه نفسم وایستاد انگاری😭😭😭

خدا نکنه عزیزم انشالله همیشه سلامت باشی ❤

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤