2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045239 بازدید | 684440 پست

بچه ها من وشاید خیلی از ما چقدر حرف واسه گفتن داریم.

حرفهایی که فقط همدرد خودمون درک اش می کنه لحظه هایی که میگم چقدر سخت بوده.نمی دونم بقیه موقعیت های دشوار زندگی هم تا این لحظه سخت هست

به نظرم این فرایند خیلی سخت ودشوار

واقعا اونایی که راخت بادار می شن باید شاکر خداوند باشند

شادی صدام کنید
از روز سقط تاالان نتونستم گریه کنم .تا قبل از سقط کارم گریه و زاری بود . انگار از خواب پا شدم و هر چ ...

تو‌شوکی عزیزم یه چند روزی تو این حالت می مونی.دلم اتیش می گیری حرف می زنی.کاش پیش ات بودم بغل ات می کردم فقط بگم بهت می گذره باور کن می گذره.

شادی صدام کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو‌شوکی عزیزم یه چند روزی تو این حالت می مونی.دلم اتیش می گیری حرف می زنی.کاش پیش ات بودم بغل ات می ...

قربونت برم خداکنه عزیزم خیلی لحظهدهای سختیه ادم نمیدونه چیکار کنه .مستاصلم غم عالم رو دل آدمه

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  
سلام... من تو ۸ هفته بودم که متوجه شدم بچم تو ۵ هفته مونده، دو روز پیشم یه سقط فجیع و دردناک و تجربه ...

عزیزدلم وقتی دوبار مثبت شدی ایشاا... بازم میشی و ایندفعه نی نی واست میمونه به حق بی بی فاطمه زهرا

خیلی سخته شیاف امپول درد داره ولی شیاف واقعا روده هارو به هم میریزه عزیزم بعد لکه بینی نرفتی ببینی ک ...

۸ هفتگی رفتم سونو دیگه خبری از هماتوم نبود فقط گاهی رشته های قهوه ایی میدیدم گفت اون بخاط محکم شدن جای جفته گ هر وقت ندیدیش شیافتو ۲ تا کن منم الان چند روزه دیگه دوتایی میذارم

سلام... من تو ۸ هفته بودم که متوجه شدم بچم تو ۵ هفته مونده، دو روز پیشم یه سقط فجیع و دردناک و تجربه ...

خیلی خیلی سخته عزیزم درکت میکنم ادن با هزار تا امید و آرزو مفهمه باردار شده اما سقط میشه واقعا دردناکه اما خدابزرگه ناراحت تباش ایشاا.... ایندفعه مامان میشی عزیزم

سلام خانم من روز ۱۰اانتقالم دل درد وکمر درد دارم ترشح ابکی دارم کسی اینطور بوده ومثبت شده؟ دعاکنید ب ...

من روز دوازده انتقالم دل درد و کمر دردم بهتر شده اما ترشح سفید و آبکی گاهی دارم

چیکا‌جان الان ناف دختر من یه کم‌زده بیرون چیکار کردی شکا؟الان دختر من 52روزشه 

عزیزم اگه خود سوراخ نافش حالت بیرون زدگی داره نگران نباش اون کم کم برمیگرده داخل و شکل طبیعی میگیره بعضی نوزادا سوراخ نافشون حالت بیرون زده داره

من روز دوازده انتقالم دل درد و کمر دردم بهتر شده اما ترشح سفید و آبکی گاهی دارم

عزیزم ببخشید یه سوال داشتم شما جنین سه روزه انتقال دادین؟ بی بی چک نذاشتین؟ دوست من امروز روز ده انتقال سه روزه هست چک بی بی گذاشته  منفی شده انقد گریه کرد بنظر من زود برای جنین سه روزه درسته؟ دوتا جنین سه روزه گذاشته

عزیزم ببخشید یه سوال داشتم شما جنین سه روزه انتقال دادین؟ بی بی چک نذاشتین؟ دوست من امروز روز ده انت ...

سلام گلم بله منم جنینم سه روزه اس اینقدر تجربه بد از بی بی چک دارم که دلم نمیخواد بزارم ولی من موقعی که جنینم پنج روزه بود تازه روزه نهم بی بی مثبت شد اونم خیلی کم رنگ بود روز ب روز پررنگ میشد برای جنین سه روزه روز دهم خیلی زوده شاید بتا خیلی پایین باشه و نشون نده

خیلی خیلی سخته عزیزم درکت میکنم ادن با هزار تا امید و آرزو مفهمه باردار شده اما سقط میشه واقعا دردنا ...

ممنون از لطفت عزیزدلم 💝💝💝🌺🌺

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  
سلام گلم بله منم جنینم سه روزه اس اینقدر تجربه بد از بی بی چک دارم که دلم نمیخواد بزارم ولی من موقعی ...

ممنون عزیزم من همیشه جنین بلاست انتقال دادم بی بی چک هم نمیذاشتم بخاطر همین نمیدونم واقعا چک بی بی جنین سه روزه ممکنه از چه زمانی مثبت بشه

مرسی عزیزم دست بوسه نه والا هنوز درنیومده دخترشماچطور ؟؟ واکسن ۶ماهگیشو ردی؟ پسرمن سرماخورده بود‌ ...

قربونت دختر من در حال درآوردنه خیلی بی قراری میکنه.نه نزدم هنوز منم فردا میبرم میزنم دختر من واکسن ۴ ماهگی مسافرت بودیم دیر شد اینم دیر شد.اشکالی نداره

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍