2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045353 بازدید | 684461 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم شما انوکسا میزدی ؟ خونریزی گرفتی قط کردی ؟ مصرف پروژسترونت چه اندازه هست 

,,ن انوکسا ندارم شیاف روزی سه تا روزایی ک لکه بینیم شروع شد تا تموم شدنش یه امپول هم دکترم اضافه کرده بود،استرس نداشته باش اب زیاد بخور واستراحت کن ان شاالله رفع میشه ،خدا نگه دار گل پسرات باشه

سلام دوستان کسیو میشناسین بارداری اولش با ivf بوده باشه و بارداری دومش طبیعی؟ من اندومتریوز دارم&n ...

بله خواهرم ،همسرش کلا تحرک نداشت وضعیف بود و مشکل سرطان بیضه داشت البته خوش خیم خداروشکر و عمل کرده بود وبعدش شیمی درمانی ،اصلا امکان بارداری طبیعی به گفته دکترا نبود ،بچه اولش با ای وی اف بود ولی بعد دوسال از تولد بچه اولش خدا بهش یه معجزه قشنگ تقدیم کرد یه گل پسر دیگه ،

,,ن انوکسا ندارم شیاف روزی سه تا روزایی ک لکه بینیم شروع شد تا تموم شدنش یه امپول هم دکترم اضافه کرد ...

ممنون عزیزم خدا نگهدار نی نی خودت هم باشه . شما بخاطر هماتوم لکه بینی داشتی؟ شیاف ایرانی استفاده میکنی یا خارجی چند ساعتی میزنی ؟ من فقط مقعدی میزنم خیلی اذیتم میخام امروز رفتم دکتر به جاش امپول بزنم راحت ترم . 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
ممنون عزیزم خدا نگهدار نی نی خودت هم باشه . شما بخاطر هماتوم لکه بینی داشتی؟ شیاف ایرانی استفاده میک ...

اره بخاطر هماتوم بود شیافم ایرانیه ،چند وقتیه شیاف گذاشتن برا منم سخت شده البته از وقتی جسارتا یبوست شده بودم،

من پریود نمیشم فقط با قرص امپول شوهرمم واریسکول گرید ۲ داره میخایم ای وی اف کنم ی بچه هم دارم دکترگفته با این وضعیت نمیتونی باردار بشین باید ای وی اف کنی اگه کسی هست با این شرایط لطفا راهنمای کنید 

من پریود نمیشم فقط با قرص امپول شوهرمم واریسکول گرید ۲ داره میخایم ای وی اف کنم ی بچه هم دارم دکترگف ...

عزیزم خوش اومدی گفتم بیای اینجا چون دوستان زیادی هستند که می تونند راهنمایی ات کنند

در مورد سوال تون بله من از دکتر تمیزی راضی هستم هم از سوادشون هم از برخوردشون

شادی صدام کنید
عزیزم خوش اومدی گفتم بیای اینجا چون دوستان زیادی هستند که می تونند راهنمایی ات کنند در مورد سوال تو ...

ب منم دکتر تمیزی معرفی کردن قراره برم فقط من برا ویزیت چند پریود برم چون ما شهرستانیم راهم دوره شما میدونید گلم