2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045349 بازدید | 684460 پست
اره بخاطر هماتوم بود شیافم ایرانیه ،چند وقتیه شیاف گذاشتن برا منم سخت شده البته از وقتی جسارتا یبوست ...

خیلی سخته شیاف امپول درد داره ولی شیاف واقعا روده هارو به هم میریزه عزیزم بعد لکه بینی نرفتی ببینی کوچیک شده یا نه چقد بود اندازش

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب منم دکتر تمیزی معرفی کردن قراره برم فقط من برا ویزیت چند پریود برم چون ما شهرستانیم راهم دوره شما ...

راستش دقیق نمی دونم

فردا زنگ بزن به مرکز مام 

شماره اش تو گوگل هست وصل میشی به اپراتور

شماره ۲ بزنی وصل میشی به ماما سوال کن راهنمایی ات می کنند

شادی صدام کنید
سلام عزیزم حالا برا ما برعکس شده، نمیدونم چرا، Dfiشوهرم اول12بود بعد دوسال شده 25، دکتر چی به شوهرتو ...

یه خانومی قبلا تاپیک زده بود برا دی اف آی همسرش بگرد پیدا میکنی اونجا تغذیه نوشته بود ولی فک کنم زمان بره همسرت واریکوسل نداره ؟ 

مامان دوقلوها   
شما خودتون رفتین دکتر ؟ چقدر طول کشید مشکل شما چی بود 

عزیزم من تخمک ام کیفیت نداشت.داستان من خیلی پر پیچ وخم

شما خداروشکر گفتید یه فرزند دارید

انشاا...خیلی زود نتیجه بگیرید

در مورد تعیین جنسیت اون مرکز تعیین جنسیت داره ولی بستکی داره چندتا چنین تشکیل بشه کیفیت اش خوب شده وجنین پسر داشته باشید

شادی صدام کنید

سلام... من تو ۸ هفته بودم که متوجه شدم بچم تو ۵ هفته مونده، دو روز پیشم یه سقط فجیع و دردناک و تجربه کردم😭😔قلبم شکسته خیلی...

دکتر گفت ۳ماه دیگه میتونی بیای انتقال جنین....ولی من امیدم و از دست دادم اصلا دوس ندارم برم حالم داغونه برام دعا کنید 😔💔

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  
اولین بار بود ای وی اف کردین؟ ناراحت نباش عزیزم خدا بزرگه

بله😔💔

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  
برا تعیین جنسیت؟ مشکل شما چی بود ببخشیدا همش سوال میپرسم چقدر هزینه کردین چن ماه طول کشید تا نتیجه ب ...

نه عزیزم تعیین جنسیت نکردم

هزینه هاش بهرحال ای وی اف گرون

خواهش می کنم خوشحال میشم بتونم کمک کنم

شادی صدام کنید
بله😔💔

الهی بمیرم وقتی صحفه تو دیدم و اون همه ذوق واقعا دلم شکست 😔 الهی خدا بهترین ها رو برات رقم بزنه نمیدونم چی بهت بگم قشنگم خودتو اذیت نکن شاید حکمتی بوده💔💔 نگفتن چرا اینطوری شده؟مشکلتون چی بود؟

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
الهی بمیرم وقتی صحفه تو دیدم و اون همه ذوق واقعا دلم شکست 😔 الهی خدا بهترین ها رو برات رقم بزنه نمی ...

وقتی این تجربه ها رو میبینم ی لحظه خودمو جاتون قرار میدم داغون میشم کاش هیچوقت این مسیر رو انتخاب نمیکردم😥😢😭

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍