2777
2789
عنوان

حجاب

86 بازدید | 16 پست

حجاب الانم متوسطه شال دارم ولی موهام بیرونه و مانتو کوتاه و اینا...ولی ی مدته دوست دارم چادری بشم.

نمی‌دونم چجوری با چادر هم خوش پوش باشم

بارون اومد و یادم داد تو زورت بیشتره ممکنه هر دفعه اونجوری که میخواستی پیش نره خاطره هام داره خوابو میگیره ازم دوری و دیگه من ته دنیا قلبت نوک قله ی قافه:)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از یه طرف هم جو جامعه یجوریه که زیاد خوششون نمیاد از افراد با حجاب(گارد نگیرین لطفا) و می‌خوام برم دانشگاه

البته اینا برام مهم نیس

فقط می‌خوام راهنمایی کنین چجوری با چادر هم مرتب و شیک باشم

بارون اومد و یادم داد تو زورت بیشتره ممکنه هر دفعه اونجوری که میخواستی پیش نره خاطره هام داره خوابو میگیره ازم دوری و دیگه من ته دنیا قلبت نوک قله ی قافه:)
یه مدت چادری نهیا کلا چادری شو یا همینطوری بمون

نه منظورم اینه یه مدته تو فکرش هستم چادری بشم

اگه هوس کردی چادری بشی یه مدت بذاری بعد در بیاری نذار‌چون مسخرت میکنن‌ولی اگه‌کلا میخوای بذاری بذار...

زمانی لایق"خوشبختی "هستی که"خوشبختی"بقیه"خوشحالت"کنهتوتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

اگه هوس کردی چادری بشی یه مدت بذاری بعد در بیاری نذار‌چون مسخرت میکنن‌ولی اگه‌کلا میخوای بذاری بذار. ...

نه کلا می‌خوام چادری بشم

فقط نمی‌دونم چه چادری بگیرم و اینا

از یه طرف هم جو جامعه یجوریه که زیاد خوششون نمیاد از افراد با حجاب(گارد نگیرین لطفا) و می‌خوام برم د ...

چرا خوششون نیاد من خودم چادری نیستم دوستای چادری دارم بینهایت مهربون هستن...و خیلیم دوسشون دارم و از بیرون رفتن باهاشون کیف هم میکنم

زمانی لایق"خوشبختی "هستی که"خوشبختی"بقیه"خوشحالت"کنهتوتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

الان بیشتر چادر جده رو بورسه

روسری های قشنگ بخر ، حتما واسه مرتب بودنش از طلق و گیره استفاده کن

کیف و کفش مناسب بردار

جلوی چادرتو با اون بندی که داره ببند و لباس گشاد زیرش نپوش که شلخته نباشه و اذیتت نکنه

یه مانتو با قد متوسط و شلوار مام بهترین انتخابه

دنیا و مافیها اگر نااهلت ارزانی کند/ با سرگرانی بگذر از دنیا و مافیها بیا...

نه کلا می‌خوام چادری بشمفقط نمی‌دونم چه چادری بگیرم و اینا

اها..خب پس اینجوری عالیه از خانوما بپرس تاپیک بزن چه جنس چادری خوبه و چی بخری راهنماییت میکنن

چرا خوششون نیاد من خودم چادری نیستم دوستای چادری دارم بینهایت مهربون هستن...و خیلیم دوسشون دارم و از ...

عه دچقدر خوب😍

الان بیشتر چادر جده رو بورسهروسری های قشنگ بخر ، حتما واسه مرتب بودنش از طلق و گیره استفاده کنکیف و ...

مررسی عزیزممم

چادر با کفش اسپرت اوکیه؟