حجاب الانم متوسطه شال دارم ولی موهام بیرونه و مانتو کوتاه و اینا...ولی ی مدته دوست دارم چادری بشم.
نمیدونم چجوری با چادر هم خوش پوش باشم
بارون اومد و یادم داد تو زورت بیشتره ممکنه هر دفعه اونجوری که میخواستی پیش نره خاطره هام داره خوابو میگیره ازم دوری و دیگه من ته دنیا قلبت نوک قله ی قافه:)
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
از یه طرف هم جو جامعه یجوریه که زیاد خوششون نمیاد از افراد با حجاب(گارد نگیرین لطفا) و میخوام برم دانشگاه
البته اینا برام مهم نیس
فقط میخوام راهنمایی کنین چجوری با چادر هم مرتب و شیک باشم
بارون اومد و یادم داد تو زورت بیشتره ممکنه هر دفعه اونجوری که میخواستی پیش نره خاطره هام داره خوابو میگیره ازم دوری و دیگه من ته دنیا قلبت نوک قله ی قافه:)
اگه هوس کردی چادری بشی یه مدت بذاری بعد در بیاری نذارچون مسخرت میکننولی اگهکلا میخوای بذاری بذار. ...
نه کلا میخوام چادری بشم
فقط نمیدونم چه چادری بگیرم و اینا
چرا خوششون نیاد من خودم چادری نیستم دوستای چادری دارم بینهایت مهربون هستن...و خیلیم دوسشون دارم و از ...
عه دچقدر خوب😍
الان بیشتر چادر جده رو بورسهروسری های قشنگ بخر ، حتما واسه مرتب بودنش از طلق و گیره استفاده کنکیف و ...
مررسی عزیزممم
چادر با کفش اسپرت اوکیه؟