2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045194 بازدید | 684433 پست
ما مرکز ابن سینا اونسری تا انتقال دادیم یکی یه لیوان پر اب هویچ دادن دستمون 😅😅😅 منم گفتم حتما خوب ...

اصلا اصلا با هیچ نوع تغذیه ای در حد متعادل سقط اتفاق نمیوفته 

من اینو از چند تا پزشک متخصص تغذیه دوران بارداری پرسیدم گفت مثلا مگه یک کیلو زعفران بخوری که باعث سقط شه یا مثلا اناناس گفت ی انزیمی داره که تو اون قسمت چوبیه وسطشه که اصلا ما اونو نمیخوریم گفت تا حالا سابقه نداشته سقط به علت مواد غذایی اتفاق بیوفته سقط قطعا علت علمی داره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ما مرکز ابن سینا اونسری تا انتقال دادیم یکی یه لیوان پر اب هویچ دادن دستمون 😅😅😅 منم گفتم حتما خوب ...

یادم باشه آب هویچ دادن نخورم😜

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍

نوش جونتون عزیزم😅 من اخرین باری که انتقال دادم ماما که بالاسرمون بود گفتش نخورین دیگه نمیدونم. ولی تا قبل پانکچر اتفاقا خیلی خوبه ، آب هویج هم اگر روغن یا چربی داخلش نداشته باشه خیلی ویتامین آ داخلش جذب نمیشه، برای همین معمولا با بستنی یا کره خورده میشه.

نوش جونتون عزیزم😅 من اخرین باری که انتقال دادم ماما که بالاسرمون بود گفتش نخورین دیگه نمیدونم. ولی ...

والا دقیقا روز انتقال دادن کلی هم پول گرفتن بابتش 😅😅 دیگه نمیدونم منم شنیدم هر چیزی در حد کمش مشکل نداره 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
اصلا اصلا با هیچ نوع تغذیه ای در حد متعادل سقط اتفاق نمیوفته  من اینو از چند تا پزشک متخصص تغذ ...

عزیزم شما الان مصرف هویچ خام داری من چند بار با سالاد در حد دو سه حلقه خوردم من کلا شکمو هستم نمیتونم از هیچی بگذرم😥😥 اوایل انتقالم مادر شوهرم کله پاچه فرستاد واسمون عاشق کله پاچه هستم با حسرت نگاش میکردم دیگه دوقاشق ازش خوردم به دلم نمونه😄😄😄

ماشاا...چقدر تحویل تون‌گرفتن ما نیم ساعت دراز کشیدیم‌پروژسترون زدند گفتند برید به سلامت هیچ توصیه ای هم نکردند.

شادی صدام کنید
عزیزم شما الان مصرف هویچ خام داری من چند بار با سالاد در حد دو سه حلقه خوردم من کلا شکمو هستم نمیتون ...

خوب چرا درست نخوردی، من همه جا خوندم که کله پاچه یکی از غذاهایی هست اتفاقا باید بعد از انتقال بخاطر چسبندگیش خورده بشه تا جنین بچسبه. من بعد هر انتقالم چند وعده خوردم پس یعنی نباید میخوردم😢😢

[QUOTE=256269630]مبارکه عزیزم 😍😍😍 ایشالا که حتما بارداری مال من اولی بعد چند ساعت هاله انداخت روز ...

چرا منفیه مگه بی بی هاله ننداخته؟؟ الان چند انتقال هستی