2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044862 بازدید | 684416 پست
یه دونه برام نوشته بود یک روز قبل انتقال زدم گفت همین یه بار کافیه بعد انتقال نیاز نیست شما دکترت کی ...

سحر جان دیگه تو فکر انتقال مجدد نیستی ؟

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
نه اصلا. گفتن مولتی ویتامین بخور و یک روز در میون تخلیه و میکرو کنین. ارجاع هم دادن به اورولوژیست ول ...

چند روز قبل از ای وی اف گفتن یه روز در میون تخلیه داشته باشه

به ما که حرفی نزدن در این مورد 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اوخی عزیزم به سلامتی انشالله بعد چندتا تخمک داشتی و چندتا جنین تشکیل شد ببخشید سوال میپرسم مشکل از ک ...

توی سونو بهم گفتن چهار تا بعد گفتن سه تا روز پانکچر خیلی دیر رسیدم مرکز دکتر خیلی ناراحت شد سونو کرد گفت دوتا هست سریع بیهوشم کردن یه دونه جنین تشکیل شدبازم خداروشکر.همسرم مشکل داره عزیزم

اینترالیپید یه سرم هست. برای کسانی که مشکل اتوایمنی رحم دارند تجویز میشه که سیستم دفاعی رحم جنین رو ...

ببخشید علائم بیماری ایمنی انعقاد را میدونید چی هس

ایا علامتی داره

؟

ببخشید علائم بیماری ایمنی انعقاد را میدونید چی هس ایا علامتی داره ؟

اتوایمنی رحم بیماری نیست، در کل همه خانم ها سلولهای دفاعی رحم رو دارند. ولی وقتی تعدادش از یه حدی به بالا باشه، میشه خودایمنی که دیگه به خودی ها هم حمله میکنه یعنی جنین هم به عنوان یه عامل خارجی شناسایی میکنه و از بین میبره. معمولا سلولهای کشنده رحم رو بررسی میکنند که مهمترینش همونcd 56 است. من سقط مکرر داشتم و بیوپسی رحم به خاطر سلولهای کشنده و سلولهای پلاسما رحم انجام دادم.

جنینی که فریز نشده رو بهش میگن فرش شنبه پانکچر شدم سه شنبه انتقال داشتم

کدوم بهتره عزیزم

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ببخشید علائم بیماری ایمنی انعقاد را میدونید چی هس ایا علامتی داره ؟

بیماری خودایمنی یه چیز دیگه است. که سلولهای ایمنی بدن به خودی ها حمله میکنند. مثل بیماری روماتویید که نوعی بیماری خودایمنی هست. که این افراد باید همیشه داروهای ضد خودایمنی دریافت کنند.

چند روز قبل از ای وی اف گفتن یه روز در میون تخلیه داشته باشه به ما که حرفی نزدن در این مورد 

گفتن از الان تا روز ‌پانکچر، بهترین جواب رو وفتی میگیرین که یه شب در میون تخلیه باشه. ما البته قرار بود پانکچرمون تقریبا یک ماه اینده باشه. میدونم اگر مشکل اسپرم نباشه، بهتر میدونن چند روز تخلیه نشه. ولی چون همسرم dfi ش بالاست، اینجوری گفتن بهمون که کیفیت اسپرم بره بالاتر

چرا من راجبش چیزی نفهمیدم  فکر میکردم میکرو ای وی اف یکیه کلا فکر میکردم ای وی اف اسپرم رو وا ...

اگه مشکل اسپرم نباشه، ای وی اف بهتره چون قانون طبیعت خود به خود رعایت میشه و بهترین و قوی‌ترین اسپرمها تخمک رو بارور میکنن. وقتی اسپرم رو گلچین میکنن، هیچ معیاری وجود نداره که بهترین رو انتخاب کنن، صرفا اونی که سرعتش بهتره و شکلش بهتره برمیدارن. دیگه نمیدونن ایا واقعا اونی که برداشتن بهترین اسپرم بود؟ ایا اگه طبیعی قرار بود باروری رخ بده همون اسپرم برنده میشد؟ اینارو دیگه نمیدونن و کنترلی روش ندارن. میکرو فقط برای وقتی که مشکل اسپرم باشه خوبه. نگران نباش اگه همسرت مشکلی نداره، ای وی اف بهترینه. 

شاید عفونت ادراریه، به پزشکت بگو چیزی نیست با یه داروی عفونت ادراری زود خوب میشه

چرا اینجوری شدم یعنی؟

نمیدونم عفونت ها یکیه یا نه من یه روز قبل پانچر ویروس گرفتم تب و لرز ، عفونت بدن داشتم

پانچر که شدم قرص داد ۱۲ ساعت یه بار ۲ عدد میخوردم واسه عفونت بود 

یه قرص چرک خشک کن قوی هم واسه سرما خوردگی میخوردم

با این اوصاف ممکنه عفونت باشه؟

ربطی داره اصلا به پانچر و اینا؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

خدا ازشون نگذره ،بخدا دوست من تو پیامبران ۱۴ تا تخمک کشیدن ۱۴ تاشم جنین گرید A شد سه تاشو بلاست کرد ...

نمیدونم عزیزم که بلاخره مشکل از چی میتونه باشه، فعلا که کاری ازمون بر نمیاد جز اجبار به اعتماد به دکتر و مراکز عملمون

اگه مشکل اسپرم نباشه، ای وی اف بهتره چون قانون طبیعت خود به خود رعایت میشه و بهترین و قوی‌ترین اسپرم ...

اتفاقا مشکل اصلی همسرمه

1
5
10
15
20
25
30
35
40