2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
خیلی امیدوار شدم 🥰 البته امید داشتما ولی بیشتر شد

اره آدم وقتی میبینه یکی مثبت شده انگیزش صد برابر میشه 😃 انشالله همه به سلامت بگذرونن خیلی حس قشنگیه🥲🥲🥲 من همش خودمو تصور میکنم

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره آدم وقتی میبینه یکی مثبت شده انگیزش صد برابر میشه 😃 انشالله همه به سلامت بگذرونن خیلی حس قشنگیه ...

😁😁

انشالله منو تو و بقیه دوستان به زودی بارداری سالم رو تجربه کنیم 😍

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

دوستای خوبم فردا سونوی قلب دارم،ازتون میخوام با قلب پاکتون برام دعا کنید🥺🥺فردا با خبرای خوب بیام

ای جونم حتما عزیز دلم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیزم ممنونم ان شاالله قسمت همه ی اونایی ک توشرایط من هستن 

قربونت برم انشالله بارداری سالمی رو به انتها برسونی نینی رو بغل کنی🥰🌻💜

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام دوستان کسی جدیدا سرم اینترالیپید خریده اگه آره از کدوم داروخونه؟

عزیزم من مشهد داروخانه بیمارستان رضوی بهم داد البته با تجویز دکتر خودشون و گفتن داروی بیمارستانیه احتمالا داروخونه بیرون پیدا نشه

عزیزم من مشهد داروخانه بیمارستان رضوی بهم داد البته با تجویز دکتر خودشون و گفتن داروی بیمارستانیه اح ...

ممنونم تهران میخواستم ببینم کجا داره. بله فقط داروخونه های دولتی میدن

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
خب الان دارو ندادن به شوهرت؟

نه اصلا. گفتن مولتی ویتامین بخور و یک روز در میون تخلیه و میکرو کنین. ارجاع هم دادن به اورولوژیست ولی اگه اورولوژیست اوکی بده، اونام میکرو رو شروع میکنن. من ولی تو نینی سایت دیدم که تا عدد dfi پایین نیاد میکرو هم نمیکنن. خیلی گیجم که چه راهی بهتره.