2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
سلام عزیزم نگران نباش احتمالا خون لانه گزینی هست امیدوارم که نی نی توپولی سفت بچسبه به رحمت ، خوب اس ...

دستتون درد نكنه بابت راهنماييتون🙏💖، انشاالله كه همينطور باشه

بچه ها من امروز پنجمم بود رفتم دکتر برا شروع پانکچر و انتقال که دکتر گفت فولیکولات خوبه دو نوع آمپول ...

سلام عزیزم فقط ب اینا نیس ک اگع تخمکات زیاد بشه هایپر شی نمیشه انتقال بدی 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها من امروز پنجمم بود رفتم دکتر برا شروع پانکچر و انتقال که دکتر گفت فولیکولات خوبه دو نوع آمپول ...

ای جووونم این بهترین خبری بود که شنیدم عزیزم

انشالله به سلامتی 

همین جوری قوی با روحیه خوب برو جلو 

نتیجه برات لذت بخش میشه شک نکن😍

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام مهتاب مهربون، ممنون عزیزم. شکر خدا بهترم. خونریزیم که شده لکه بینی قهوه ایی، دیگه قرمز روشن نیس ...

خداروشکر که بهتری

ان شاء الله خیر هست.

در پناه خدا باشید

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
سلام عزیزم فقط ب اینا نیس ک اگع تخمکات زیاد بشه هایپر شی نمیشه انتقال بدی 

اره اتفاقا بهش گفتم هایپر نمیشم گفت مگه فولیکولات دست خودشونه هایپر بشن پس من چیکاره ام

یعنی میشه عشقم بابا بشه؟
اره اتفاقا بهش گفتم هایپر نمیشم گفت مگه فولیکولات دست خودشونه هایپر بشن پس من چیکاره ام

ب نظرم دست دکتر نیس ان شاالله که آخرش برات خیر باشه ب سلامتی انتقال بدی و برات نی نی های ناز تشکیل شه 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
سلام میشه جواب منم بدید لطفا من اولین باره میخوام ای وی اف کنم چون مورفولوژی صفره دکتر امیرجنتی درخو ...

نه برای شروع ای وی اف نامه لازم نیست ولی dfi مهمه عزیزمقبلش حتما بررسی کنید 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
دوستان راستی ی سوال من سه سال پشت سرهم4 قبل از عمل پانکچر آزمایش AMH دادم . دفعه اول 4.5 بود سال دوم ...

عزیزم توی سونو‌هم مشخص شده که‌ذخیره ات پایینه ؟ چون اگه ذخیره پایین باشه توی سونو‌ هم اندازه تخمدانا باید‌کوچیم باشه 

سلام عزیزم  من چند سال پیش آزمایش پرولاکتین دادم یکم بالا بود بهم قرص میداد میخوردم کنترل شد ۹ ...

ببخشید من جواب میدم‌عزیزم 

پرولاکتین رو‌معمولا قبل از پانکچر توی آزمایشها مینویسن اگرم‌ننوشتن خودت بگو بنویسه چون سابقه اش رو‌هم داشتی ،کلا آزمایش پرولاکتین برای قبل از بارداری ا. فاکتورای مهمه 

ممنون عزیزم. چه دارویی بهتون دادن؟ به ما فقط دکتر گفت که مولتی ویتامین بخور و یک روز در میون تخلیه د ...

خب پس احتمالا به خاطر همون اسپرم شوهرت سقط داشتی به شوهرم سینال آف و الکارنتین دادن ولی من در مورد اون دستگاه چیزی نشنیدم شاید با همون دستگاه این مشکل رو رفع کنن و بعدش میکرو انجام بدن شما کدوم ‌کشور هستی؟عدد DFi ازمازش چند بود؟

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
مورفولوژی برای شما هم صفر بود ؟چرا دی ای اف گرفت ؟

بله شوهرم اول آزو اسپرم بود بعد اونجا که آزمایش دادیم شده بود۸ ملیون ولی همه چیش داغون بود به خاطر همین آزمایش آنالیز اسپرم نوشت ولی فک کنم برا همه قبل ای وی اف این آزمایش رو بنویسن

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍