2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
از خودم شروع میکنم روز هفتم انتقال جنینم شنبه پانکچر شدم سه شنبه واسم انتقال جنین دادن یه دونه جنین ...

انشاالله که مثبت بشی عزیزم دکترت کیه ؟ کدوم مرکز دولتی انجام دادی ؟ راضی بودی؟یدونه انتقال دادن برات؟ یاکلا یدونه جنین تشکیل شد؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما هم باید پریود بعدی بری تو سیکل تقریبا یه ماه دیگه درسته

دقیق نمیدونم دکتر گفت ۲ تا پریود که بگذره بیا سونو واسه کارای انتقال 

نمیدونم این پریود بعد پانچر هم جزئشه یا نه

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام.عزیزم، درمورد مشکل رحمتون راستش من اطلاعی ندارم .ولی درمورد ذخیره تخمدانتون طبیعی هست که بعد یک ...

مرسی. اخه ذخیره تخمدان هر سال ۰.۱ نهایت ۰.۲ به طور معمول کم میشه. مال من از ۲.۷ اومد ۱.۷ طی ۱۹ ماه. طی ۶ ماه هم از ۲.۲ رسید ۱.۷. برای همینه که نگران اونم هستیم:(

فدات گلی،بله این میشه پریود اول،یه پریود دیگه رد کن،پریود سوم که خواست شروع بشه برو برا انتقال،دقیقا ...

وای قشنگم چقدر قشنگ توضیح دادی خیلی ممنونم ازت

پیامتو کامل ک خونم یهو قلبم یه جوری شد حس خوب بهم منتقل شد

انشالله حاجت رواییت💛🌱

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بله mri مغز رفتم که معلوم شد آدنوم هیپوفیز دارم فقط دارو کابرگولین داد گفت اگه باردار شدی بازم بالا ...

سلام عزیزم 

من چند سال پیش آزمایش پرولاکتین دادم یکم بالا بود بهم قرص میداد میخوردم کنترل شد ۹۹ پانکچر کردم دوباره رفت بالا بهم دادن قرص را بعد خیلی اومده بود پایین

بنظرت پرولاکتین تو کیفیت جنین تاثیر داره

به دکترم بگم آزمایشش را برام بنویسه

اگه اطلاعاتی داری بهم بده 

ممنون

بچه ها من امروز پنجمم بود رفتم دکتر برا شروع پانکچر و انتقال که دکتر گفت فولیکولات خوبه دو نوع آمپول و یک قرص داد که هفته بعد بریم برا پانکچر

با اجازتون همین الان این نسخش شد هفت میلیون

و گفت رحمت هم عالیه و جنین که تشکیل شد بعد پانکچر انتقال میدیم چون از الان معلومه رحمت ضخامتش و شرایطش خوبه

این هم بگم که من سالمم  فقط اسپرممون کم هست و اولین ای وی اف هست، شش ماه پیش ای یو ای کردم که نشد و این شش ماه رو در حال کم کردن وزن و گرم کردن رحم بودم

شروع میکنیم به امید عالی پیش رفتن همه موارد

یعنی میشه عشقم بابا بشه؟
بچه ها من امروز پنجمم بود رفتم دکتر برا شروع پانکچر و انتقال که دکتر گفت فولیکولات خوبه دو نوع آمپول ...

سلام انشاالله که مامان میشی عزیزم میشه بگی واسه گرم کردن رحم چه کارایی کردی

انشاالله که مثبت بشی عزیزم دکترت کیه ؟ کدوم مرکز دولتی انجام دادی ؟ راضی بودی؟یدونه انتقال دادن برات ...

سلام گلم توی صحفه های قبلی کامل واست توضیح دادم بیمارستان امام بخش آی وی اف انجام دادم بله عزیزم ی دونه جنین داشتم ک انتقال دادن دکتراش چرخشی کار میکنن من بیشتر بادکتر سالمی و نیکبخت بودم آره خداروشکر راضی ام 

سلام انشاالله که مامان میشی عزیزم میشه بگی واسه گرم کردن رحم چه کارایی کردی

فدات انشاالله برا همه

هر روز باشگاه با ورزش های زیر شکم

ناشتا سیاه دانه

ماساژ شکم با روغن سیاه دانه

یه چیزی خودم درست کردم که موادش ایناست

خرما،پودر زنجبیل،زیره، ادویه کاچی،پودر هل، قووتو کرمان،ارده، شیره انگور، گردو، پودر دارچین.سیاهدانه

خوردن قرص کیوتن، کیوفول،اکتی وومن، ژل رویال از داروخانه گرفتم

یعنی میشه عشقم بابا بشه؟
سلام رفتم سونو خداروشکر گفت خوبن آ اس آ رو گفت قط کنم باید همش استراحت کنم 

وای خداروشکر،پیامتو که خوندم تا برسم به این پیام که همه چی خوب بوده نفسم حبس بود

الان یه نفس راااحت کشیدم،انشالله که هر دوشون سلامت باشن عزیزم😍😍