2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045057 بازدید | 684424 پست
سلام بچه ها من تو این تاپیک جدیدم. دوبار تجربه سقط مکرر داشتیم. دکترا نظرای مختلفی روی ما دارن و کلا ...

شرایط خودتو نمیدونم ولی همسر منم DFI۳۲ بود که گفتن منجر به سقط میشه و دارو دادن بیاید زیره ۳۰ فک کنم شما هم به همین خاطر سقط داشتید حتی گفتن اگه پایین نیاد میکرو هم نمیشه انجام داد

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
سلام بيزحمت اگر كسي بعد از انتقال جنين لك بيني صورتي رنگ داشته راهنمايي كنه، من روز هشتم هستم و امرو ...

عزیزم دلم لک بینی خیلی نشونه ی خوبیه شاید لک لانه گزینی باشه استراحت کن کارهای خیلی سبک بکن واصلا خودتو خسته نکن ایشاا... ک نی نی داره توی دلت رشد میکنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام میشه جواب منم بدید لطفا من اولین باره میخوام ای وی اف کنم چون مورفولوژی صفره دکتر امیرجنتی درخو ...

عجیبه چون دکتر جنتی از ما همین آزمایش رو داد و چون عددش بالا بود دارو داد و گفت اگه موقعه پانکچر پایین بیاد که هیچ وگرنه مجبوریم از بیضه نمونه ی سالم برداریم فک کنم برا همه قبل از شروع سیکل این آزمایش رو انجام میدن شما هم حتما انجام بدید

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍

دوستانی که این ماه انتقال دادین بیاین یکم از حال و هواتون بگید چکار میکنید غذا چی میخورید استراحتتون چطوره روز چندمه انتقالید و اینکه ایشاا... همگی چ اونایی ک هنوز انجام ندادن و در آینده قراره انتقال بدن و ماها هممون مثبت بشیم خانومای باردارم ایشاا... همگی نی نی هاتون صحیح و سالم بدنیا بیان و عاقبت بخیر بشن

شرایط خودتو نمیدونم ولی همسر منم DFI۳۲ بود که گفتن منجر به سقط میشه و دارو دادن بیاید زیره ۳۰ فک کنم ...

ممنون عزیزم. چه دارویی بهتون دادن؟ به ما فقط دکتر گفت که مولتی ویتامین بخور و یک روز در میون تخلیه داشته باش. خودم همه چیزم نرماله، به جز عدد amh م که کمی پایین تر از میانگین سنم هست که دکتر بابتش خیلی نگران نبود. کاریوتایپ و ازمایش انعقادی و تیرویدم اوکی هست. همسرم تحرکشم خوبه ۴۰٪ ولی مورفولوژیش خیلی کم شده، قبلا ۶ درصد بود الان شده ۱ درصد (گفتن نرمال ازمایشگاه اونا ۲٪ به بالاست) ما هر دوبار اقدام اول باردار شدیم. بار اول جنین ۶ هفته و دو روز رشدش متوقف شده بود ، بار دوم ساک حاملگی خالی بود. دکتر ما چیزی در مورد میکرو و عدد بالای همسرم نگفت. انفاقا گفت میکرو کنیم و از یه دستگاهی م استفاده کنیم که fragmentation  اسپرمهارو قبل باروری، کمتر میکنه.نمیدونم این دستگاه تو ایران هست یا نه؟ اسمش zymot هست. من ایران نیستم.

از خودم شروع میکنم روز هفتم انتقال جنینم شنبه پانکچر شدم سه شنبه واسم انتقال جنین دادن یه دونه جنین داشتم سه روز استراحت مطلق بودم معذرت میخوام فقط در حد دستشویی رفتن بلند شدم از روز سوم به بعدم یکم توی خونه راه میرم اما اصلا کار خاصی نمیکنم خودمم با فیلم سرگرم میکنم و زیاد بهش فکر نمیکنم 

عجیبه چون دکتر جنتی از ما همین آزمایش رو داد و چون عددش بالا بود دارو داد و گفت اگه موقعه پانکچر پای ...

مورفولوژی برای شما هم صفر بود ؟چرا دی ای اف گرفت ؟

خدایا میشه یکبار دیگه معجزه تو نشونم بدی . 
عجیبه چون دکتر جنتی از ما همین آزمایش رو داد و چون عددش بالا بود دارو داد و گفت اگه موقعه پانکچر پای ...

جنتی فعلا نگفت که این تست رو بدیم 

خدایا میشه یکبار دیگه معجزه تو نشونم بدی . 
عزیزم دلم لک بینی خیلی نشونه ی خوبیه شاید لک لانه گزینی باشه استراحت کن کارهای خیلی سبک بکن واصلا خو ...

خيلي ممنون كه جواب دادين، امروز ده جا سوال كردم هيشكي جواب نداد. خداكنه همونجور كه ميگين باشه🙏❤️

عزیز دلی ممنون ازت خب الان پریود شدم میشه پریود اول؟ یا اینو نباید حساب کنم؟ اره تصمیم دارم خوب ...

فدات گلی،بله این میشه پریود اول،یه پریود دیگه رد کن،پریود سوم که خواست شروع بشه برو برا انتقال،دقیقا دوتا پریود باید رد بشه که رحم پاکسازی بشه به گفته دکترا

خیلی ورزش خوبه،پیاده رویم خوبه از نیم ساعت شروع کن تا روزی ۵۰ دقیقش کن

بعد پریود دوم شروع کن به ماساژ و گرم کردن رحم،الان زوده،حتی ماساژ با سیاهدونه رو میتونی روز انتقالم انجام بدی بعد شکمتون ببندی بری برا انتقال هیچ مشکلی نیس

حتما سبزی بخور با غذات،اگر توان مالی داری آووکادو مصرف کن،گرمیجات بخور مثل ارده و خرما،لوبیا سبزم بذار تو وعده های غذاییت،و ویتامین ای و دی یادت نره،هرکدوم تونستی انجام بده ولی پیاده روی رو شروع کن و ماساژ رو یه هفته قبل انتقالم انجام دادی حتما شروع کن

بازم چیزی بود برات میفرستم

سلام بچه ها من تو این تاپیک جدیدم. دوبار تجربه سقط مکرر داشتیم. دکترا نظرای مختلفی روی ما دارن و کلا ...

سلام.عزیزم، درمورد مشکل رحمتون راستش من اطلاعی ندارم .ولی درمورد ذخیره تخمدانتون طبیعی هست که بعد یکسال کمتر بشه و باتوجه به سنتون بد نیست ، خیلی نگران نباش عزیزم

یه سوال،من تاحالا آزمایش اسپرم همسرمو ندیدم،منتهی از اول بهش گفتن چون آزو اسپرمیه باید از بیضه بگیرند با عمل تسه،تو همون آزمایش اسپرم که روز اول مرکز میگیرند dfi هم معلومه؟؟؟دفعه اول با تسه پنج تا لوله اسپرم فریز کردن دفعه دوم با تسه خونریزی کرد نتونستن اسپرم بگیرن،الانم گفتن روز پانکچرم برای بالا بردن شانسمون همسرمم تسه بشه که اسپرم تازه بلکه بگیرن و جنین با کیفیت باشه،اگر الان بخوام دکباره آزمایش اسپرم بده همسرم خودم درخواست dfiبدم یا هست تو بررسی اسپرم؟؟؟

سلام بيزحمت اگر كسي بعد از انتقال جنين لك بيني صورتي رنگ داشته راهنمايي كنه، من روز هشتم هستم و امرو ...

سلام عزیزم نگران نباش احتمالا خون لانه گزینی هست امیدوارم که نی نی توپولی سفت بچسبه به رحمت ، خوب استراحت کن و اصلا استرس نداشته باش اگرم دارو داری طبق دستور پزشکت بخور. ویتانین Aسعی کن خیلی کم بخوری، بجاش فندق و  میوه به زیاد بخور باعث چسبیدن بهتر جنین به رحم میشه