2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045059 بازدید | 684424 پست
عزیزدلم بنظرم اگر میخوای بری مرکز حتما مام رو تو اولویت بذار تا بیمارستانها بعد یه چیزی انقدر تخمک ر ...

چقدر این پبام تون دوست داشتم چند روز پیش هم گفتم هر خانم هر بانویی ذاتا یک مادر.شما یه فرزندی بیارید خونه بهتون قول میدم عاشقش می شید تخمک یا اسپرم یا جنین 

درگیر این کلمات نشید مادر شدن این کروموزوم ها نیست مادر شدم این که تو لحظه به لحظه شاهد رشد یه انسان هستی انسانی که از لحظه تولد تا پایان عمرش تنها پناه ومامن اش شما هستید.حس خوب مادر شدن با این حرف ها از خودتون دریغ نکنید.

شادی صدام کنید

سلام میشه جواب منم بدید لطفا من اولین باره میخوام ای وی اف کنم چون مورفولوژی صفره دکتر امیرجنتی درخواست آزمایش دی اف ای نکردن و گفتن میتونی میکرو کنی همینجوری  ولی الان یه هفته مرخصی نیستن و دکتر اورولوژ دیگری در ابن سینا گفت حتما باید دی ای اف و بدی اگه بالای ۳۰ بود اصلا نمیشه میکرو کرد و نامه ای وی اف نداد بهمون . حالا من موندم این آزنایش الزامیه حتما و قبل شروع پروسه همه انجامش میدن ؟

خدایا میشه یکبار دیگه معجزه تو نشونم بدی . 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا همینه،بعضیا با فرش باردار میشن بعضیام مثل من نه،منتهی چون ایشون میخوان جنین فریز انتقال بدن گف ...

ایشاا... ک شما هم باردار میشی عزیزم خداخیلی بزرگه نگران نباش❤

اره واقعا اونا نمیدونن اینا همه امید ما هستن🥺 یه رشته به اسم جنین شناسی هست توی دانشگاه

واقعا انصاف ندارن 😔 ااا جدا چه باحال اگه میدونستم میرفتم تجربی میخوندم .🙃

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
کسی اینجا از شماها آمپولاش اضافه نداره ک من با هر قیمتی بخرم ؟

معمولا به اندازه میدن دکترا و اضافه نمیاد .

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
من اینجا تو شهر خودم انتقالم هم با بیهوشی بود  سونو داخلی رو میشه تحمل کنم ولی اگر معاینه ک ...

دکتر عارفی تو بیمارستان بهمن خیلی با بیهوشی موافق نیست و نمیکنه چون منم ازش خواستم به خاطر اینکه با اسپوکولوم مشکل دارم بیهوش کنه گفت نه .ولی دکترای دیگه انجام میدن .حالا مال شما شدیدتر شاید حتی اگه  عارفی رو به عنوان پزشک معالجتون انتخاب کنین هم انجام بده براتون 

سلام میشه جواب منم بدید لطفا من اولین باره میخوام ای وی اف کنم چون مورفولوژی صفره دکتر امیرجنتی درخو ...

بهتر که بدین چون بالا بودن dfi  منجر به سقط جنین میشه و فاکتور مهمیه از قضا 

دوستان راستی ی سوال من سه سال پشت سرهم4 قبل از عمل پانکچر آزمایش AMH دادم . دفعه اول 4.5 بود سال دوم 3.6بود سال سوم که اصلاح سبک زندگی هم داشتم باز رفت بالا و شد 4.2 . یعنی به طوری کلی ذخیره تخمدانم با این اعداد پایین نیست. ولی موقع پانکچر تعداد تخمک هام پایینه. دفعه اول یکی بود. دوم 5تا و سومین بار هم 2تا. دکترم میگفت ذخیرت پایینه. این اعدادAMh هم اشتباهه. میگم مگه میشه سه سال متفاوت ازمایشگاه های مختلف و معتبر اشتباه کنن؟ اخر دستم که جنین شناس و دکترم گفت اهدایی بگیر.  کسی بوده تجربه منو داشته باشه یا این موردی هم شنیده باشه؟

سلام بچه ها من تو این تاپیک جدیدم. دوبار تجربه سقط مکرر داشتیم. دکترا نظرای مختلفی روی ما دارن و کلا گیج گیجم. قکی میگه اندومتریوز خاموش داری و باید لاپاروسکوپی کنی و مشکل سقطتت حل میشه. جدیدا فهمیدیم عدد dna fragmentation همسرم بالاست و ۳۸ درصده. خودم ذخیره تخمدانم amh از میانگین سنم خیلی کمتره و تو دو سال اخیر خیلی افت کرده از ۲.۷ به ۱.۷. دکترا میگن میکرو بکن ولی اون دکتر جراح که بهم گفت لاپاروسکوپی کن و طبیعی باردار شو، منو خیلی از میکرو ترسوند… ۳۰ سالمه و حس میکنم زمان هر ماه داره برام میگذره و هیچکاری نمیتونیم بکنیم….:(