2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045072 بازدید | 684424 پست
عزیزم سلام،قصد دخالت ندارم منتهی چیزی که من میدونم تو انتقالم مهمه،اینه که بدنت و رحمت از هورمون پاک ...

ببخشید که من جواب میدم عزیزم بدنها باهم متفاوته خیلیا بودن با جنین فرش باردار شدن بستگی ب امادگی بدن داره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشید که من جواب میدم عزیزم بدنها باهم متفاوته خیلیا بودن با جنین فرش باردار شدن بستگی ب امادگی بدن ...

دقیقا همینه،بعضیا با فرش باردار میشن بعضیام مثل من نه،منتهی چون ایشون میخوان جنین فریز انتقال بدن گفتم شانسشون رو بالا ببرن با گرم کردن رحم و اینا😊

کادر پرستارای بخش ای وی اف بیمارستان بهمن خیلی مهربون هستن .شما رو احتمالا با بیهوشی انجام بدن .

من اینجا تو شهر خودم انتقالم هم با بیهوشی بود 

سونو داخلی رو میشه تحمل کنم ولی اگر معاینه کنن یا باز بگن پاپ تصویر جدید 

الهی توکل به تو 
دارو های هرمونیم خیلی وقته تموم شده عزیزم دارو های پانچرم تموم شدن ولی پریود شدم شاید بخاطر اینه ...

اخی عزیزم میدونم چی میگی گلم، منم بخاطر همسرم دیر اقدام به بچه داری کردیم من هی گفتم بچه داربشیم ولی اون گفت نه ،همه بهم میگفتن دیگه وقتشه بچه دارشو بعدن به مشکل میخوری ها، دقیقا هم همین اتفاق برام افتاد. چون سنم رفته بالا کیفیت تخمکم رفته پایین والا دیگه هیچ مشکلی نداریم، دیگه استرس درس و کارو قسط و قرض و  بقیه چیزا بماند. این بچه دارنشدنمم که دیگه خودش ی پروسه کاملا مجزاست. ولی خداروشکر همسرم خیلی الان مراعاتمو میکنه و همراهی میکنه. چون میبینه خودش باعثش شده .ولی خیلی غصه میخورم که زمان رو از دست  دادیم.

یکی از دوستان اینجا گونال رو داشتن. البته اصفهان هستش 

تو رو خدا بگین کیه ؟ اشکال نداره هر جای ایران باشه میرم ازش میگیرم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
@باران31     سلام باران جان امروز اتفاقی پیام روز پنج شنبه تو دیدم حالت چطوره خونر ...

سلام مهتاب مهربون، ممنون عزیزم. شکر خدا بهترم. خونریزیم که شده لکه بینی قهوه ایی، دیگه قرمز روشن نیست ولی حجمش کم نیست. ببخشید که میگم در حد روزی یه پد تقریبا