2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045145 بازدید | 684431 پست
یعنی من فردا برم دکتره بگه روز پنجم دیگه دیر شده برا شروع سیکل پانکچر و انتقال ، مطب رو به آتش میکشم ...

به خاطر این‌موضوع نگران نباش ،روز پنجم‌هم پانکچر رو سیکل پانکچر رو‌شروع‌ میکنن ،منم یه بارشو‌ روز پنجم شروع کردم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
نه عزیز دلم من باردار نیستم ولی انقد دلم روشنه این انتقالم ۲  قلو دار میشم که از الان دارم اسم ...

انشالله 😍

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله با خبرای خوب میای  نه هنوز آزمایشها رو ‌هم ‌ندادم متاسفانه ، باید از رویان هم دوباره و ...

ااا زود برو ازمایشهات رو انجام بده وقتت رو از الان بگیر تا نتیجه ها امد ببری نشون بدی 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
ممنونم،یعنی یه جورایی کنترل رحم از هرنظر هست چشم من هستم اینجا همیشه و دارم همه رو میخونم،گاهی اگر ...

قربونت برم عزیزم، ما همه اینجا دورهم جمع شدیم که هم از اطلاعات و تجربیات هم استفاده کنیم و مهمتر از همه از همدیگه امید و انرژی بگیریم ، منم ی دوهفته ای هست وارد این تاپیک شدم و کلی از دوستان اینجا انرژی و امید گرفتم. واقعا با منفی شدن ها ناراحت شدم با مثبت شدن هام خوشحال، انگار برا خودم داره این اتفاقات میوفته ، به قول دوستای اینجا فردامون حتما روشنه 👍💓✌😍

عزیزم شما هم MRI هیپوفیز مغز رفتی ، هم عکس رنگی رحم ؟  اگه بالا بودن پرولاکتین مربوط به هیپوفی ...

بله mri مغز رفتم که معلوم شد آدنوم هیپوفیز دارم فقط دارو کابرگولین داد گفت اگه باردار شدی بازم بالا رفت برموکریپتین برات شروع میکنم 

من عکس رنگی رحم چند سال پیش رفتم برای شروع ای وی اف

بله mri مغز رفتم که معلوم شد آدنوم هیپوفیز دارم فقط دارو کابرگولین داد گفت اگه باردار شدی بازم بالا ...

درمانش فقط گابرگولین هست ؟ منظورم اینه‌که اگه پرولاکتین بالا مربوط به هیپوفیز مغز باشه همین گابرگولین رو‌میدن ؟ درمان دیگه ای نداره؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
من یه دوره مشتاق رفتم خیلی سخت گذشت. بعد از اون رفتم رویان تهران اونجا خیلی متفاوت بود هیچ خطا و کوت ...

ممنون عزیزم انشاءالله، منکه سه دوره رفتم بهشتی و هنوز نتیجه نگرفتم. شما نتیجه گرفتین؟

متوجه منظورت نشدم ولی خب وقتی اینجوری میشه این یکی از علتای این هس که من فولیکولام هم اندازه رشد نمی ...

مال منم همینطور بود ، یادمه دوره اول دارو پرگووریس که استفاده میکردم همه فولیکولام هم سایز رشد میکردن، ولی دوره های بعدی  با سینال و هاش ام جی سایزشون خیلی متفاوت بودن. دلیلشو شما میدونین چی هست؟

تمام بدنم اینجوری شده

البته این عکس مال نیم ساعت پیشه از این درشت تر شده و بدتر

خیلی ام میخاره کل بدنم داره وول وول میکنه

با شوهرمم دعوام شد رفت اتاق خواب خوابید

چیکار کنم من؟

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️