2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045094 بازدید | 684427 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دارو ۰ی استفاده کردی  شاید برای داروهاست؟

دارو های پانچرم رو ۵ روز استفاده کردم

ولی امشب اینجوری شدم

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

نمیدونم والا چیز حساسیت زا نخوردی؟

نه هرچی خوردم عادی بود

صورتمم زده

به شوهرم گفتم منو ببره دکتر 

شروع کرد به غر زدن و منت گذاشتن 

خیلی ناراحت شدم 

منم یکم جیغ کشیدم رفت خوابید تو اتاق

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

نه نتها حال جسمیم 

بلکه حال روحیمم خیلی خرابه 

خیلی حالم بده خیلی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه هرچی خوردم عادی بود صورتمم زده به شوهرم گفتم منو ببره دکتر  شروع کرد به غر زدن و منت گذاش ...

کهیر دیگه نترس چیزی نیست بخوای همین الان بری دکتر

حالا اگر ماست یا خیار داری روش بزن یا با آب سرد بشور تا فردا بهتر نشدی برو دکتر 

من آزمایش و سونو مدارک لازم رو انجام دادم بردم خودم مشکلی ندارم بهم چندتا ویتامین دادن که ماه بعد بر ...

به سلامتی ؛ ان شاالله که همه چی خوب پیش میره 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
نه گلم اگه جنین فریزداشتم دیگه غمی نداشتم گفتم همسرم همکاری نمیکنه توکل بخدا

تاپیک هاتو خوندم دلم گرفت ولی نا امید نباش عزیزم، چندماه قبل ی خانمی بود 50ساله میخواست تخمک اهدایی و رحم اجاره ای بگیره ، ببخش گلم اینو میگم خوب شما هم اگر میتونین همین کارو بکنین، منم سنم بالاست و بهم پیشنهاد تخمک اهدایی دادن، خیلی برام سخته ولی خوب چیکار میشه کرد ولی خداروشکر شوهرم همکاری میکنه.

یعنی من فردا برم دکتره بگه روز پنجم دیگه دیر شده برا شروع سیکل پانکچر و انتقال ، مطب رو به آتش میکشم ...

عزیزم مرکزی که من توی شهرمون میرفتم همیشه دکتر نبود هر ماه منتظر بودم برم توی سیکل انتقال یا دکتر نمیومد و یا پریودیم به حضور دکتر نمی خورد دیگه  تصمیم دارم  برم شیراز پانکچر دوباره کنم که اونجا دکتر شنبه تا چهارشنبه است

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
عزیزم دلم رزیتا جان هیچ وقت ناراحت نباش دوباره اقدام کن ایشااا... نتیجه میگیری برو مراکز دولتی اگه ه ...

ممنون عزیزم شماخوبی این دکترایی که گفتی کدوم مرکز دولتی کارمیکنن؟ خودت پیش کدومشون رفتی؟ الان انتقال دادی؟ انشاالله نتیجه مثبت بگیری

تاپیک هاتو خوندم دلم گرفت ولی نا امید نباش عزیزم، چندماه قبل ی خانمی بود 50ساله میخواست تخمک اهدایی ...

عزیزم ببخشید که ناراحتتون کردم انشاالله شما نتیجه مثبت بگیرید ممنون که بفکرهستین تاخداچی بخواد

یعنی من فردا برم دکتره بگه روز پنجم دیگه دیر شده برا شروع سیکل پانکچر و انتقال ، مطب رو به آتش میکشم ...

عزیزم انشاءالله که برات جواب بده نمیخوام ناامیدت بکنم ، ولی دکتری های بهشتی همیشه میگن از سوم پریودی باید دارو مصرف بشه، حتی برا منم پیش اومده روز دوم تعطیل بوده زودتر رفتم برام دارو نوشتن ولی از سوم مصرف رو شروع کردم. هرچند نتیجه ام نگرفتم😂😂 حالا دکتر شما گذاشته دقیقا همون روز برین بهش اعتماد کنین ، اولش نگین که دیره و این حرفا بگذار خودشون بگن چی به چیه اگر گفت نمیشه بعد مطبو به آتیش بکش منم موافقم باهات😈😈😎