2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045159 بازدید | 684431 پست
هرچی بگیم استرس نداشته باش که فقط حرفه هممون ی جاهای واقعا نمیتونیم کنترلش کنیم ولی باز سعی خودتو بک ...

چقدر عالی انشاا...به زودی زود نتیجه بگیرید منم اسم انتخاب کردم.اتاق شون تو ذهنم می چینم.اسباب بازی ولباسم براشون خریدم.خلاصه که دنیایی دارم واسه خودم.

می دونید من گاهی حس ام میگه انقدر که نگرانیم واسترس داریم شاید نمیشه مثلا من تو اینستا عکس بچه یا اتاق بچه نگاه نمی کردم دلم می گرفت یا می گفتم من که بچه ندارم تا اینکه چندماه بعدقبل انتقالم این عادت گذاشتم گنار کلی عکس اتاق بچه نگاه کزدم جوری که تو اکسپلورم می اومد خیلی خوب بود

به نظرم در کنار تلاش ودرمان مون ودر کنار توکل به خدای بزرگ این کارم بکنیم که با حس مثبت پیش بریم وهر چی که‌مربوط به بچه است جذب کنیم.

شادی صدام کنید
اشکال نداره باز خوبه طلا داری که بفروشی بچه مهم تره بعدن میخری دوباره انشالله که نتیجه بگیری 

اره خدا کنه نتیجه بگیرم 

ماهییا توی چه مرحله ی هستی؟

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این اینجا تعریف می کنم چون می دونم خیلی ها اینجا دلشون شکسته

یه بار رفتیم بازار داشتم می رفتم نیت کردم واسه بچه دار شدنم یه چیزی واسه بچه ام یا بچه هام بخرم یه تیکه لباس یا اسباب بازی مد نظرم بود از اون طرف نذر کرده بودم حاجت گرفتم ایام محرم محرم پرچم سیاه بزنم در خونه اما هنوز نخریده بودم

خلاصه رفتم بازار همینطوری می گشتم دنبال یه چیز مناسب چشمم خورد به یه مغازه که بیرق ولوازم عزاداری محرم می فروخت یه پرچم علی اصغر.ع.دم درش اویزون بود

همون خریدم اوردم خونه درست بادار شدم بعدش ونموند ولی می دونم من از لین پرچم دست خالی بر نمی گردم امام حسین .ع.بنده هاش ناامید نمی کنه مطمئنم

شادی صدام کنید
این اینجا تعریف می کنم چون می دونم خیلی ها اینجا دلشون شکسته یه بار رفتیم بازار داشتم می رفتم نیت ک ...

چقدر قشنگ بود این کار و نیتی که کردی،حتما همینه و مطمان باش وقتی خودشون به دلت انداختن حتما جوابتم میدن

سلام عزیزانم

یه سوال

هیسترو یه روش برای کمک کردن تو راه انتقاله یا درمان هست؟؟یعنی همه میتونن تو این راه انجام بدن یا فقط کسانی که لازم دارن؟

من خراش رحم رو بدون بیهوشی توی ۱۰ دقیقه تو همون رویان تو مطب دکتر انجام دادم بدون هیسترو

اره خدا کنه نتیجه بگیرم  ماهییا توی چه مرحله ی هستی؟

من آزمایش و سونو مدارک لازم رو انجام دادم بردم خودم مشکلی ندارم بهم چندتا ویتامین دادن که ماه بعد برم برا شروع پانکچر اگه خدا بخواد

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
سلام عزیزانم یه سوال هیسترو یه روش برای کمک کردن تو راه انتقاله یا درمان هست؟؟یعنی همه میتونن تو ا ...

سلام عزیزم هیسترو یعنی با دوربین داخل رحم رو میبینن، حالا کاربرد زیادی داره که یکیش خراش دادن رحم موقع انتقال هست که برای لانه گزینی بهتر جنین توی رحمه. دکتر منم گفت برای ای وی اف جدید این روشو برام انجام میده. لطفا اگر نتیجه گرفتی حتما خبر بهمون بده

نگران نباش حتما دکترت راه درمانشو پیشنهاد میده،یعنی لکه بینی واسه هماتوم بوده؟

نمیدونم من دقیقا بعد قط لکه بینی سونو قلب رفتم اونموقع چیزی نبود الان بعد ده روز رفتم تقریبا دو روز هم لکه داشتم قط شد الان بعد ده روز رفتم سونو اینجور گفت 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
خانمای غزیز من بدنم از پروژسترون کبود حالا کبودی اش به کنار این دارو جذب میشه درمانگاه یه چیزایی م ...

نگران نباش عزیزم، به گفته خودت کبودی پروژسترون هست که بعدا خوب میشه هیچ استرس و نگرانی هم نداره گاهی کسانی که ی کوچولو اطلاعات دارن ی چیز رو الکی بزرگش میکنن، حتما مورد اینطوری کم دیدن براشون تعجبه. بهشون توجه نکن، فقط باید نحوه تزریقشون درست باشه که مطمئنا درسته. حوله آبگرمم بگذار که زودتر خوب بشه.

سلام عزیزم هیسترو یعنی با دوربین داخل رحم رو میبینن، حالا کاربرد زیادی داره که یکیش خراش دادن رحم مو ...

ممنونم،یعنی یه جورایی کنترل رحم از هرنظر هست

چشم من هستم اینجا همیشه و دارم همه رو میخونم،گاهی اگر اطلاعاتی داشته باشم میگم،خودمم بعد از یه پانکچر و سه تا جنین و بعدم یه انتقال منفی،باید دوباره برم تو سیکل پانکچر،چون تنبلی تخمدان دارم پریودهام دیر به دیره و طول میکشه تا سومین پریودم که برم تحت درمان،ولی حتما هرکاری انجام بدن برام و خودم انجام بدم اینجا میگم

راستی خیلی ازتون امید میگیرماااااا،انشااله همتون طعم شیرین مادری رو بچشید 

ممنونم،یعنی یه جورایی کنترل رحم از هرنظر هست چشم من هستم اینجا همیشه و دارم همه رو میخونم،گاهی اگر ...

انشالله که موفق بشی عزیزم❤❤

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍